Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (393)

Ankroth 

všechny recenze uživatele

No no no, tak se zase uklidněte, vy splašení hormoni! Jde o jednu z těch lepších parodií za posledních pár let, většina vtípků je povedená a navíc mě opravdu bavila! A i když Scary Movie 5 nebyl úplně zase takový odpad, na Pár Nenormálních Aktivit rozhodně nemá. Normálně bych hodnotil za 3*, ale kvůli podhodnocení místní intelektuální klikou přihazuji jednu navíc. ()

tajemna 

všechny recenze uživatele

místy to bylo opravdu vtipné, rozhodně daleko lepší než Scary Movie...Paranormal Activity mě nebaví, bisexuální duch tady mě bavil o dost víc :) ()

lupik84 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ono. Klasickej Wayans. Ty dialogy jinde neuslyšíte… No, možná kdybyste byli opilí… ne, to by bylo přece divný :D ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Jasně žádná oduševnělá (hehe) komedie to zrovna nebyla, i fekální humor se tam objevil. Ale zkrátka já se bavil, prvních 15 minut byla sice nuda a už jsem si začal říkaž že to bude další kravina jako Scary movie 4, ale jakmile se rozjelo noční natáčení tak to pro mě nepřestala bejt zábava. Zkrátka se člověk nemůže nesmát když vidí jak se Marlon Wayans nechává osouložit duchem do zadku nebo se snaží spolu s knězem o exorcismus a cituje přitom Samuela L. Jacksona z Pulp Fiction. ()

ca_pat 

všechny recenze uživatele

Velice slušně jsem se pobavil, sice jednoduchá zábava, ale co čekat od parodování, že? Pravdou je, že, alespoň dle mého názoru, se jedná o velice zdařilou parodii typu Scary-Movie, jednu z nejlepších za posledních pár let. ()

TomThomas 

všechny recenze uživatele

Jasne ze to je kravovina , ked potrebuje clovek vypnut, a len tak sa zasmiat na blbostiach tak je to dobre , aj hlasky usli, miestami tam boli aj cekom dobre napady , napr. ten upraveny ventilator alebo nabytok :-) ()

Elen16 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně nejhorší, ale znova bych si to určitě nepustila. Občas to bylo celkem vtipné, ale místy katastrofa. Takové laciné scény, kterým se nejde ani zasmát. ()

L.u.x 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také zlé ako by sa na prvý pohľad zdalo. Miestami trapošina (ako drvivá väčšina paródií) ale obsahovalo to aj zopár halúz správnej hrúbky a dĺžky. Nie je to až také vtipné aby človek neudržal moč, ale omnoho lepšie ako posledné SM. ()

NoNameCZ 

všechny recenze uživatele

I přes to že parodie tohoto typu (například Scary Movie nebo Disaster Movie) jsou dost kritizované, mě se tohle líbilo. Myslím si, že by si to zasloužilo více než ubohých 51%. Podle mě je to povedená parodie. ()

resp8533 

všechny recenze uživatele

Původní snímek Paranormal activity byl o ničem (slušně řečeno...), ovšem tato parodie se celkem povedla a krásně si z originálu utahuje. ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Ta jediná hvězdička je za Marlona. Ale co už nerežíruje jeho brácha Ivory stojí to za prd. Za celý film jsem se zasmál jednou, což si myslím, že na komedii je dost málo. Takže jen dvě slova "Ztráta času" ()

dannypajinky 

všechny recenze uživatele

dobrá hovadinka já se pobavil mrdačka jak ďas semtam roztaženej otvor takovýto parodijní kliše tam je ale černej gang v dílnš nouproblém :D bavil jsem se víc než jsem měl oči v sloup 62% ()

eyeskiller 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale milujem tieto parádie na horory. Dosť som sa nasmial. :) Úplne v pohode sa dá na to dívať. A pritom sa ešte skvele pobavíte. ()

Krevetka12 

všechny recenze uživatele

Parodiím zrovna neholduji, ale na doporučení jsem si tenhle film přece jen pustila. Jo, občas jsem se fakt zasmála... přihřátý senzibil nebo duch souložící Marlona Wayanse patřily mezi lepší momenty. Ovšem konec mě vůbec nenadchnul, v podstatě jsem poslední minuty ani moc nevnímala. Za mě povedenější než většina dílů Scary Movie (vyjma 1. dílu), přesto nemůžu dát víc než 2*. Nemám ráda opakující se americké vtípky s prděním a podobnými věcmi. ()

goodridge 

všechny recenze uživatele

Už Scary Movie 5 nestálo za veľa ale predsa to bolo o level lepšie. Pár dobrých scén to nemôže vytiahnuť na viac ako dva. ()

Reklama

Reklama