Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že je to kvalitní parodie na hororovou legendu Paranormal Activity. Začátek...když píši začátek, myslím tím bohužel asi tak 5 minut začátku filmu, který mi vyčaroval úsměv na rtech, ale od scény, kde přítelkyně Malcolma přejede (zabije) jeho psa, film navázal takový ten typicky, dementní, americký styl humoru, což jsem očekával, ale bylo toho až moc. Například 100x omletý a opakující "vtip", kde se Malcolm snaží vysvětlit zavření dveří pomocí paranormálních jevů, tím že souložil jako tornádo a díky tomu se zavírají dveře, ach...jak trapné. Na druhou stranu mě rozesmáli parodující scénky přímo na již zmíněný Paranormal Activity, např. scéna s klíčema, nebo úplný nezájem mladého páru při plné vášni paranormálních aktivit. Spadnutá pánvička se stala zřejmě takovou malou legendou. PS: Pro AlohaAnty ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak to mě teda poser vrata. Dobře no prdící scény byli zábavné, šukání plyšového medvěda poněkud záhadné (hlavně na to jak dlouhá scéna to byla) jinak přehnané. Vtípky a parodie mám rád, ale tady se to nějak táhlo jak hovno při průjmu. Chtělo to míň trapných scén a víc těch vtipnejch. Jinak teda dobrý no, dobrý tak za tři spíš čtyři s mínusem ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prehliadka nevkusného humoru a miestami až tragických scén nám je ponúknutá už od úvodných minút a hoci som sa niektorým momentom dokonca naozaj aj zasmial, tak ako celok ma táto paródia skôr znechutila. Nič zvláštneho sa z filmu nevyšťavilo, aj keď Marlon Wayans drel zo všetkých síl. Na filme sa pracovalo v inom štýle, ako na Scary Movie a bolo to poznať. Každopádne takto sme len videli známy film v inom prevedení a s trochou zábavnými momentami. A Haunted House je nie dosť vydarenou paródiou na všetky tie found footage a ručnou kamerou čapované horrory, akých sa v poslednej dobe vyrojili mraky. Ja tento horrorový subžáner veľmi nemusím, ale pár tých filmov som už predsa len videl a myslím si, že zparodované tu boli dosť trápne a povrchne. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Totálne nezmyselná kravina,ale o to predsa v parodii ide však? Zhovadiť,zosmiešniť filmy a predovšetkým rozosmiať diváka. Niektoré scény stáli za to,iné boli tak trápne že mi nedalo sa nezasmiať. Ešte by som dodal že mi spoločnosť robila fľaša červeného,čiže možno mi zmenila pohľad na film :D. // po druhom zhliadnutí pridávam tretiu hviezdičku,bol to masaker a strašne som sa smial ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)

Reklama

Reklama