Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

typicky "cierno cierny" humor, ktory je tlaceny do extremov a vacsinou je to silene jak prasa. Na druhej strane bolo par neskutocnych momentov kedy som sa musel zasmiat. Takze ocenujem tuto kravinu a odkazujem artovym hnedopichovskym narocnym divakom nech sa idu vysrat... ide o parodiu a ta je celkom podarena. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Definice slova ptákovina ve filmovém průmyslu? Jednoznačně cokoliv, co má jakékoli dočinění s Marlonem Wayansem. Ačkoli většinu filmových amerických 'komiků' vyloženě nemusím, od dob Scary Movie, které je dnes mezi parodiemi klasikou, jsem trochu sednul na lep právě tomuhle chlápkovi. A vyjmo příšernost jménem Fifty Shades of Black natočil množství hrůzostrašně špatných, ale zábavně potrhlých komedií. Z parodie na jednu z nejvýdělečnějších hororových sérií všech dob (zohlednění zisku) se ve finále vyklubala vtipná směsice nesmyslných scének, na které dodnes s úsměvem na tváři rád vzpomínám. ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Totálne nezmyselná kravina,ale o to predsa v parodii ide však? Zhovadiť,zosmiešniť filmy a predovšetkým rozosmiať diváka. Niektoré scény stáli za to,iné boli tak trápne že mi nedalo sa nezasmiať. Ešte by som dodal že mi spoločnosť robila fľaša červeného,čiže možno mi zmenila pohľad na film :D. // po druhom zhliadnutí pridávam tretiu hviezdičku,bol to masaker a strašne som sa smial ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Klasický truc podnik. Když pana Wayans nedali do Scary movie 4 a 5, tak proč ne, udělám si vlastní film a taky to tak dopadlo. Tuctovej film, kde jeden lepší a i vtipný moment zabije tuna hovadin a nesmyslů. U parodie mám pocit, že bych se měl řezat smíchy a ne nechápavě kroutit hlavou. Jen upozorním že sérii Scary movie mám rád a je to jeden z nejlepších parodií za poslední léta, ale s tímhle to nemá cenu ani srovnávat, to je jako kdybych srovnával ferari s favoritem. Jo a scéna kde již zmíněný herec předvádí soulož s plyšáky je trapná až na půdu a po shlédnutí této scény, jsem měl chuť celý film vypnout. Jasnej propadák. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem s myslel, že bydlím v bezpečném domě, ale mé prdění v noci pod peřinou odhalilo, že se tam děje cosi tajemného. Zatím to ignoruji, neboť bych byl velmi nerad, aby se mnou duch vyváděl podobné sexuální kousky, jako s Malcolmem, ale začínám tušit, že vymítání je jen otázkou času. Jinou otázkou je, jak dlouho dokáže bavit jeden noční záběr do ložnice a musím se přiznat, že i když se nápaditosti meze nekladly, tak ke konci už to trošku nudilo. Pokud však chcete vědět, co dělá vaše mexická služebná, když nejste doma, tak se na tohle rozhodně mrkněte. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)
  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno