Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jako 16-ti letej jsem na tom byl v kině a tehdy to bylo přístupné od 12-ti let. Což byl opravdu dementní nápad protože do kina dorazilo spoustu oněch 12-ti letejch s rodiči a po cca 10 minutách filmu kde vrahounek chvilku nahání a pak podřízne kočku v márnici se kino s jekem vyprázdnilo. Jasný film není tak šíleně bu bu bu ale sakra pro 12-ti letý děti navíc v roce 2001 kdy ještě nebyly tak odolné? Tenkrát to pro ně byl masakr to vám povím a z kina vysmahly dřív než zjistili že tam hraje nějaká Deniska. Já měl 4 roky náskok tak jsem zůstal a dokoukal film až do konce. Andílkovi jsem fandil byl to fakt dobrej mizera no přežehlení obličeje nebo scéna s Deniskou vanou a vrtačkou neměla chybu. Navíc amorovi šípy když vás zasáhnou tak jste fakt v háji přesně jako v reálu. Po každém killu nám andílek samotným blahem krvácí z nosánku a jelikož obětí bylo dost je zázrak že během filmu nevykrvácel. PS : Až si s váma holky bude chtít trsnout ošklivej brejlatej kluk tak jděte...Vám to nic neudělá a on Vám na oplátku až vyroste v nabušeného hezouna neurve hlavu to se vyplatí ne? :) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celkem podhodnocený slasher se slušnou dávkou hot bitches, který zapadl díky vřískotovské vlně, jež se snažila o scenáristický přesah, kdežto VALENTINE odkazuje spíš na éru 80. let. Režisér URBAN LEGEND odvedl náhodou slušnou práci. Nedá se tomu upřít nápaditost v podobě využití mytologie valentýnského svátku a vychytaných vražd žehličkou, vrtačkou ve vířivce a lukem a šípem přímo od Amora v masce. Scenáristicky to trochu tápe, ale který slasher ne? O tom tenhle subžánr nikdy nebyl. Také je třeba vyzdvihnout dobový soundtrack plný nu-metalových šlágrů. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Ideální na Valentýna, pro ty blázny, co věří na tu mystifikaci co se zove lááááska, haha. Je žůžo, že jsou horory, které si můžete tématicky pustiti na ten který svátek. Včetně vánoc.:) Ano správně. Tento komentář je samoz. k ničemu, páč není negativistický. Pochopitelně. Jaká je asi předloha? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská vyvražďovačka a nic víc. Proč tak ironicky? Protože se po úspěchu Vřískotu tento námět neustále recykloval a to až k zoufání. Vrah v masce, který usmrcoval jednoho středoškoláka za druhým. Jen se měnila maska, středoškoláci a prostředí. Jinak šablona stejná. Ano, je to tak.Tento snímek nepřináší nic, co by tu už nebylo a tak vyniká pouze svojí průměrností. Neznamená to však, že by byl nejhorší. Ba naopak. Neznat předchozí počiny, asi bych hodnotil jinak. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)

Reklama

Reklama