Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (614)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Úplně mě fascinuje jak 63 letý Neeson vyskakuje z druhého patra domu, či z kutálejícího se auta. To bych rád na stará kolena taky dovedl, či měl alespoň taky tak šikovného dablera. Akce, kde je skutečný Liam Neeson nepůsobí na oko moc pěkně. Akční filmy si měl odbýt, když na to měl věk. Hodnocení tohoto snímku bude extrémně snadné. Je to horší než první díl (4 *) a lepší než druhý díl (2 *). Rozdíl oproti předchozím dílům je ten, že se z lovce stává lovná zvěř. Neesona chce dostat polovina policejního sboru USA a pár Rusáků. Za nejslabší prvek považuji jednoznačně oba dva záporáky, kteří bohužel oba stojí úplně za hovno. Příběh se vstřebat dá a na nedostatek akce si divák taky nemůže moc stěžovat. Střílím 3 * a doufám, že tato série skončí jako trilogie. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Netvárme sa, že pri filmoch typu DIE HARD neumierali nevinní ľudia... Problém tretieho Taken je skôr v tom, že nemá taký spád, čím naplno odhaľuje svoju béčkovú podstatu. Dejová línia s detektívom je navyše dosť zbytočná. Keby išlo o Snipesovku chrochtali by sme blahom. Keďže išlo o film uvádzaný v kine, chápem isté rozčarovanie divákov. Znesiteľné akčné Europa corp. béčko... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vím dobře co jsem minule slíbil, ale opravdu jsem to potřeboval vidět. Megasráč Megaton to udělal zase. Z akčních scén bolí oči a divák se musí opravdu pekelně soustředit aby vůbec něco viděl. Posilou do sestavy Forest zajisté je. Policista, který netuší, on prostě ví co náš z řetězu puštěný Bryan provede. Dobrou zprávou je že oddělali Famke, takže snad 4. díl už nebude. Unesení byli v této sérii všichni, někteří i vícekrát. Trošku mě mrzí že Liam dokáže ve spoustě filmů vděchnout život neskutečně zajímavé postavě (viz například Mezi náhrobními kameny), aby se o pár měsící později ztrapňoval v takovéhle konině. 20% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

"Something terrible has happened. And I want you to hear it from me first. Your mom... she's dead. Someone murdered her in my apartment. It looks like I did it. I don't know why. I don't know who. But I'm going to find out. Listen carefully, Kim. No matter what anyone says, don't trust them." Tak tady máme další pokračování s badass Liamem Neesonem v hlavní roli. Čistý průstřel, ta třetí hvězda snad jen z nostalgie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútne nič neprinášajúce, biedne, úplne priehľadné tretie pokračovanie, kde sa Liam Neeson ako Patrick Swayze v roli Ducha 2, kedykoľvek, kdekoľvek objaví a zároveň zmizne ako prd v gatiach, pričom ukazuje svetu, že aj v 70 rokoch môže dôchodca polámať nohy, ruky, krk, skupinke zabijakov z východu. Hlavnú úlohu hrá opäť tetovačka z "Brava", pričom prezradí viac ako by bolo treba. Unavený po 20 minútach - vypínam. Súdna sieň je oproti tomuto thriller na úrovni šachovej partie Kasparova. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (23)

  • V pôvodnom filme hral postavu Stuarta Xander Berkeley, ktorý si ju však kvôli časovej zaneprázdnenosti v tejto časti nemohol zopakovať, a tak ho nahradil Dougray Scott. (m.a.t.o.)
  • Policejní auto, kterým Bryan Mills (Liam Neeson) ujede poté, co byl zatčen, vypadá naprosto nepoškozené, i když v předchozí scéně do něj nabouralo několik jiných vozů. (moznazitra)
  • Keď Kim (Maggie Grace) telefonuje so svojím otcom, ktorý práve utiekol polícii, tak sa prechádza po izbe bosá. V ďalšom zábere, keď si počas hovoru kľakne na podlahu, tak už má obuté topánky. (Nataniel73)

Reklama

Reklama