Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 3
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (66)

Žralok odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl byl naprosto skvělej. Bál jsem se seriálovýho zpracování výbornýho filmu. A po 1. dílu jsem byl přesvědčenej že jsem se mýlil. Bohužel po dalších částech jsem byl dost zklamanej. Dějová roztaženost se dala čekat. Nový postavy nejsou tak špatný. Přidaná zápletka je děsná. Hlavní dvojice sice není Clooney s Tarantinem ale dá se na ně zvyknout. Richie je tak otravnej že se těšim až zhebne. Ve filmu jsem si ho oblíbil. Ale co nepřekousnu ani kdybych se snažil sebevíc je totální zprasení (slušně to nejde) upírů. Uvidíme jak se ještě předvede Santanica, ale Hayek to prostě není. A čekal jsem jak bude vypadat Sex machine. No tohle si snad Tom Savini nezaslouží. On je v tej roli neskutečnej sympaťák. Tohle divný něco, který ho ztvárňuje zde. To se ani nedá popsat. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je dej v podstate to isté čo pôvodný film, iba natiahnutý na 10-dielny seriál a s inými hercami, ktorí sa snažia, čo môžu a nedá sa im nič vytknúť. Obohatenie o „mytologické“ pozadie atď. napokon prekvapivo dobre funguje, pripraví nejeden luxusný okamih a ku koncu získava aj iné výrazné kvality, aj keď nie príliš zmysluplné. Dobré pozeranie. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Po počiatočných pochybách, zdesení z mladých pekných tváričiek, strachu z Rodriguezovho postupného úpadku a vidine nehorázneho naťahovania... sa dostavilo milé prekvapenie. A to tu prosím všetky vyššie spomínané aspekty s výnimkou Rdriguezovej tvorivej krízy sú. D.J. Cotrona a Zane Holtz sú príliš mladí a uhladení, lenže za chvíľu si toho už takmer ani nevšimnete. Príbeh sa roztáča pomerne pomaly a strieda súčasné rozprávanie s flashbackmi postáv, ale tempo je príjemné a akurátne odsýpa. K tomu si prihoďte dobrú atmosféru, slušivý vizuálny kabátik, sexi Madison Davenportovú a drsného Dona Johnsona, ktorému odpustíte aj tú patetickú scénu umierania. Šialené hororové vízie Ritchieho Gecka a pár podobných vychytávok sú len čerešničkou na možno na prvý pohľad nie až tak vábnej, a zatiaľ nie až tak dostávajúcej očakávaniam, zato osviežujúcej tortičky, ktorá spoľahlivo zaženie hlad pred hlavným sústom. Pilot: 75% Po prvých 3 epizódach: Nevyzerá to zle, to rozhodne nie, ale nadšenie z pilotu už zo značnej časti vyprchalo. Pohrávanie sa s Ritchieho víziami sa postupne transformuje na racionálne ospravedlňovanie jeho psychopatických sklonov, čo síce funguje, ale práve potrét číreho psychopata bol tým, čo činilo jeho postavu v originále tak zábavnou. Dialógy aj celkový príbeh pomaly naberajú na hlúposti a nelogickosti, ale zatiaľ našťastie v únosných medziach. Zatiaľ nadpriemer, len ten Robert Patrick mi ako Fuller príliš nesedí. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodnotím první sérii. Původní filmy mám moc rád, a seriálu jsem moc nevěřil. Ale po dvou letech od jeho uvedení jsem byl celkem spokojen. Je to sice spíše remake původního filmu ale je natočen slušně a hlavně se nese v duchu prvního filmu, takže než se postavy dostanou do baru tak to trvá. Cotrona a Holtz jsou sice sympaťáci ale nejsou to Tarantino a CLooney ale aspoň že tak. Rodina je celkem dobrá. Bohužel se občas něco až moc vysvětluje a to začne po čase nudit a nesnášel jsem flashbacky. Každopádně se mi seriál celkem líbil a jsem zvědaví na další série. ()

Segrestor

všechny recenze uživatele

Natočit seriál čerpající ze skvělého filmu Roberta Rodrigueze a z pera Quentina Tarantina může být docela dobrý nápad. Ale co tihle chlapi nedořešili, bylo nejspíš to, že chtěli film přímo opsat. Natočit ty samé scény znovu. Nodoprdeletominedělejte. Takže, na tom to stojí, ale zároveň padá. Totálně charismatického Clooneyho zde šíleně přehrává nějaký čuráček a Tarantina rovněž, ačkoliv, ten se přeci jen trochu povedl. Ale i tak. Vyznělo to jak kojotí pšouk v nevadském pohoří. Muselo to dát práci a přitom taková blbost, co? Vážně nevím, zda tomu dát vůbec šanci a zkusit i druhý díl. Jinak ale vše ostatní je pěkný, to zase jo. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (15)

  • Historie kultu "Od soumraku do úsvitu" sahá až na přelom 80. a 90. let, kdy specialista na make-up a vizuální efekty Robert Kurtzman napsal příběh o dvou lupičích prchajících do Mexika, kteří uvíznou v upírském baru. Příběh přetavil ve scénář začátkem 90. let Quentin Tarantino a v polovině 90. let jej Robert Rodriguez zfilmoval. Snímek se dočkal také dvou video-pokračování v roce 1999. (gogos)

Reklama

Reklama