Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

InJo 

všechny recenze uživatele

Veselovský je česká moderátorská špička (Drtinová je taky jasný nadprůměr, ale na svého mužského kolegu v mých očích nemá) a DVTV je pro mě prototypem kvalitního seriózního publicistického pořadu, přestože pravidelným divákem (zatím) nejsem (díly si vybírám na základě konkrétních hostů a témat). 80 % ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli naprosto bezkonkurenční práci Martina Veselovského, našeho nejlepšího moderátory diskuzních pořadů, si tento projekt zaslouží kladné hodnocení. V podstatě jsou to jeho rozhovory, které na DVTV primárně vyhledávám, jelikož je to téměř vždy záruka té nejvyšší kvality a profesionality. Velké výhrady mám k ostatním členům moderátorského týmu a také k občasné zaujatosti, která se v posledních letech stále zvyšuje a nestrannost lehce dostává na prdel. I tak si ale myslím, že ve svém ranku u nás prakticky nemají konkurenci, a to jak ve veřejnoprávní, tak i v soukromých televizích. Dělat rozhovory jen Veselovský, ani na chvíli bych neváhal s plným počtem. 8/10. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Veselovský je už posledních pár let jednička ve zpravodajství a tahle pozice, kterou zde zastává mu neskonale sluší (kéž by se mladý železný někdy vrátil do událostí, komentářů), zatímco za odchod Drtinové z čt jsem byl docela rád (tak neskonale tendenční vedení rozhovorů jsem nikde jinde neviděl, jestli se jí čt pokusilo opravdu trochu usměrnit, bylo to jen dobře, v hlavní diskusně-zpravodajské relaci dne si prostě nemůže moderátor dovolit tak okatě nadržovat jedné straně). Tady jsou oba a... No, Veselovský je stále naprosto skvělý a Drtinová alespoň bez problémů přijatelná. Gut. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi kvalitou jako souborem norem vedoucích k odvedená vysokého standardu práce a kvalitou jako stylistickou volbou. DVTV je dokonalá ukázka druhého příkladu, kdy je pořad do "kvality" stylizován jen do té míry, do jaké neztrácí mainstreamový appeal a dokud představa kvality nevstupuje do cesty jako překážka, restrikce nebo stanovení laťky. DVTV je velmi chytře udělaný brand, který evokaci kvality využil tak chytře, že spousta lidí věří, že o kvalitní pořad skutečně jde... I když jde o midcultové klikbaity a rozhovory, do nichž bylo vloženo minimum rešerše. Není tomu tak vždy, ale dost často. Poslední kapkou pro mě bylo, když Drtinová vedla rozhovor o filmu, který byl už dávno přístupný, ale ukázalo se, že se na něj neuráčila podívat. Pořad dokonale zapadající do současnosti, kdy estetika přebírá roli esence. Některé rozhovory, předně ty nenáročně lifestylové, nebo naopak ty s politikem o konkrétní kauze, se dají, ale jakmile jde o závažné nebo komplexnější téma, neochota vybrousit hrany je patrná. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Veselovský je v ČR opravdová špička. Drtinová už není, co bývala, ale formát je to podařený. Publicistika je to kvalitní, divák si to musí najít.///Revize po roce: Nehezky se vybarvil M. Veselovský. Jeho neskrývané sympatie či naopak dehonestují jeho práci. Občas působí nepříjemně, neprofesionálně, protivně...66%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama