Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Lživé, zlé, jednostranné a manipulativní. Moderátoři se staví do role soudců i katů, kteří vedou svůj svatý boj. Většina rozhovorů má stejný scénář, "fakta" posbíraná na sociálních sítích, odvolávání se na určité "vyšší morální zásady" a následná konfrontace hosta. Snaha o jeho zesměšnění včetně různých urážlivých průpovídek a úšklebků, zcela mimo jakoukoliv profesionalitu. Případně naopak bezbřehá láska, medaile v řiťolezectví a nebo ponechání hosta v jeho vidině světa s růžovými brýlemi v případě, že se nalézá na té "hodné" straně. Celé to je pak zaštítěné propagandistickou masáží hlásající multikulturalismus a podobné demagogie. Některá témata a rozhovory zajímavé jsou, stejně jako Veselovský dokáže být sem tam racionální, ale proč když to celé v dalším rozhovoru pošle do háje? Drtinová je pak úplné dno a Sorosova agitka, Smetanová je hloupá zmatená husa, která nejspíše o životě neví vůbec nic. Emir Kusturica: "Ale nezdá se, že byste měla přátelský postoj k těm tématům. Je to, jako kdybych hovořil s někým z amerického ministerstva zahraničí, a ne s někým z České republiky." ()

GMVajgl

všechny recenze uživatele

V počátcích možná působili sympaticky a svým přístupem skoro přelomově. Avšak stále znovu se ukazuje, že své rozhovory vedou předpojatě / zaujatě, povrchně a arogantně. Když se "moderátorovi" host nelíbí, tak ho "moderátor" nenechá mluvit a zároveň se ho pokouší různě pošpinit. Odstrašující příklad uzavřené, omezené a rozdělující "komunikace". ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Tady je ta kvalita tak kolísavá... Hlavním problémem je vždy moderátor. Veselovský je výborný a asi i důvodem, proč se na to někdy právě podívám, ale zbytek pokulhává. Cením si jak poctivě rozhovory vedou a jaké "zajímavé" a hlavně aktuální hosty zvou. Moderátoři - Veselovský 5*, Drtinová 3*, Smetana 0*... 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Počátky DVTV na mě působily pozitivně, dokonce jsem vnímal jakousi snahu o nestrannost, ale časem se ukázalo, že někoho je třeba plácat po zádech a někoho zase poctivě ugrilovat. A Daniela Drtinová mi již připadá směšná v tom, že ví úplně všechno o úplně všem, takže poslední, co jsem z tohoto pořadu viděl, byla chvíle, kdy se naprosto ztrapnila v rozhovoru s Jaroslavem Duškem - https://www.youtube.com/watch?v=T_FMO1bd0TA. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Veselovský je už posledních pár let jednička ve zpravodajství a tahle pozice, kterou zde zastává mu neskonale sluší (kéž by se mladý železný někdy vrátil do událostí, komentářů), zatímco za odchod Drtinové z čt jsem byl docela rád (tak neskonale tendenční vedení rozhovorů jsem nikde jinde neviděl, jestli se jí čt pokusilo opravdu trochu usměrnit, bylo to jen dobře, v hlavní diskusně-zpravodajské relaci dne si prostě nemůže moderátor dovolit tak okatě nadržovat jedné straně). Tady jsou oba a... No, Veselovský je stále naprosto skvělý a Drtinová alespoň bez problémů přijatelná. Gut. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama