Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 3
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Recenze (392)

zjs 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál všech dob. Atmosféra, kterou lze stále krájet. Nápady, které do této doby nebyly nafilmovány, zpodobněny. Je to umělecké dílo, které ve druhé sérii ukazuje své vysoké ambice. Nebo jak by místní znalí poměrů řekli, nic pro Verbala. ()

zuzrik 

všechny recenze uživatele

Seriál se věnuje velice aktuálnímu tématu IT a nejspíš proto je tak poutavý. Velice zajímavým způsobem zobrazuje mentální problémy, samotu, odcizení, deprese a další problémy (nejen) mladých lidí 21. století. Rami Malek coby hlavní protagonista? v roli naprosto exceluje a nedovedu si pro tuto roli představit kohokoli jiného. První sérii jsem "zhltla" naposezení a s potěšením mohu říct že ani po 3 sezónách kvalita vůbec neklesla což je jen dobře. ()

vitapavlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez váhání můžu říci, že je to nejlepší seriál, který jsem zatím viděl. A i kdybych našel lepší seriál, pochybuji, že by měl tak dobrý pilotní díl. Scénáristé u tohoto pořadu věděli, co dělali, pač mně seriál a Eliottova schizofrenie dost hýbaly psychikou, jelikož bezprostředně po jednotlivých dílech jsem váhal, jestli jsem sám vůbec psychicky v pořádku. Přechody mezi aktuálním dějem a minulostí byly hladké, leč občas špatně rozpoznatelné, tak, že divákovi došly až později. Retrospektivní prology každého dílu tomu moc pomáhaly. Druhá série byla, uznávám, trochu nudnější, ale ta třetí to spolehlivě nahradila. Doporučil bych všem! ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Za mě prostě ani ne. Hrozně mě obtěžovalo, že seriál vyžaduje 120 % vaší pozornosti. A stejně u něj máte neustále pocit, že vlastně nevíte, jestli jste něco nepochopili, protože vám to uniklo nebo protože to ještě nebylo vysvětlený. A nechápu ten milion ocenění pro Christiana Slatera. Teda nechci ho nějak hejtovat, jen mi nepřišel o nic lepší než všichni ostatní, minimálně Rami mě bavil mnohem víc a štvala mě každá scéna, která mu byla ukradena. A ten skvělej anarchickej svět co se jim podařilo vytvořit nedostal skoro žádnej prostor, což mě taky mrzí. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Super zajimavej pribeh. Serie 1 a 2 jsou super a maji fakt zajimavej naboj, proste pecka. 3ti serie je ale minimalne svoji polovinou hrozna nuda a zaverecne vysvetlovani, takze spis takova povinnost. Celkove je to ale nadprumer vseho okolo a taky originalni a zajimavej pribeh. Celkem 4,9* ()

domceek 

všechny recenze uživatele

... nasralo ma, ze kvoli zaujimavej tematike a pilotu som tuto traposinu pozerala az do druhej serie, pocas ktorej som kazdym dielom dufala, ze sa to zlepsi a ja sa budem moct tvarit ze som nevidela tu haldu nerealistickych scenarov, kde najvacsie korporacie nemaju ziadne zalohovanie, ziadne bezpecnostne opatrenia a staci sa hacnut na par serverov a svet sa zblazni, debilnych rozhodnuti hlavnych hrdinov, nevyriesenych situacii, lacnych trikov "sokovat" divaka (ale v zasade niecim, co uz bolo v inych serialoch/filmoch), nesympatickych plytko vykreslenych postav, zdlhavych herionovych abstakov, nudnych vztahov a psychologicku, ktora vie urobit jeden vyraz tvare. Mylila som sa, ked som si myslela, ze to uz nemoze byt horsie. Moze. V polovici druhej serie som uz niekedy pocas Eliotovych bludov stratila nadej a vypla som to. ()

bicekz 

všechny recenze uživatele

Jakožto programátor jsem se na tento seriál těšil. Ačkoliv jsem dle hodnocení čekal něco extra, bohužel se to nedostavilo. V půlce druhé série tento seriál opouštím. Hlavní postava feťáka mě fakt nezaujala, hlavně jeho nesympatický herec - jako Eddie Mercury se rozhodně předvedl více. Díky jeho zfetování divák ani kolikrát netuší, co je reálné, co si má myslet apod. Tohle mě fakt nezaujalo a divím se, že vůbec někoho natolik, že sjel všechny série. První sérii jsem ještě udělal slušné 3*, ale druhá série mé svojí kvalitou už nepřesvědčila a končím s 2* pocitem. Škoda. ()

Ufololog 

všechny recenze uživatele

Po všech 4 sériích, z nichž nemalá část sloužila jako kulisa k hrabání se v internetoj, protože nadšení, že to bude fackt fuck systém vyprchalo rychle, i když műsty se vracelo, bylo jasné, že sestří bří Wachowsky těch 45 hodin o položení systému úplně v klidu a lépe prdli do hodiny a půl ve Vendetě.Ve 4.  sérii měli skončit u desátýho dílu, ta psycho nástavba, ve který tvůrci asi museli relativizovat, zidiotovat, zpsychotizovat a rozschyzofrenikovat Málka víc, než ve všech předchozích dílech byla zbytečná. Mělo li to finále vybudit k boji proti systému, tak to mělo spíš ten efekt, že případné adepty to dokopalo k tomu, že se šli rozfetovat na hadry, zapli si tele-vizi a nechali si provést lobotomizaci jakýchkoli choutek na to, aby něco změnili...  Nicméně, už to téma položení parazitního systému, (zde ojebání těch nejbohatších parazitů, jinak struktura parazitního systému trvala v klidu dál) je tak vzácné, že tomu nebudu zbytečně kurvit rejting. ()

hronikpetr 

všechny recenze uživatele

Těžký výmaz mysli. Rozhodně se musí tomuto seriálu nechat že si umí pěkně pohrávat s představivostí diváka.. První dvě série jen vykládá na stůl mnoho otazníků a na žádný z nich neodpoví, což diváka udrží v napětí, ale mě to i zároveň dost štvalo. Do posledního dílu mě nepřestal překvapovat, za to klobouk dolů. Má hodně co nabídnout a asi chápu proč je tento seriál tak oblíbený, ale za mě to plný počet není. Můj verdikt 75-80 % rozhodně můžu doporučit lidem co mají rádi konspirace, nečekané zvraty a nebojí si na odpovědi pár sérií počkat. ()

Phillippus 

všechny recenze uživatele

Tri pokusy som serialu este nikdy nedal. Mr Robot ma skvelého hlavného protagonistu. Kvalitného záporáka. Atraktívne prostredie hackerov. Tak prečo to musíte posrat snovymi exkurziami, zmatocnym príbehom a odpudivym ženským castingom. Je to nuda, nuda a ešte raz nuda. Christian Slater je navyše absolútne k hovnu. Jeho postava je necharizmaticka a absolútne sú mi tie jeho blbé kecy u prdele. Nemá to cenu. Kašlem na to. ()

Hella 

všechny recenze uživatele

More than good ! Videla som prvy diel a som velmi prekvapena nasadenou latkou. Az dufam ze nebude klesat. Elliot je viac nez symaticky a este aj pracuje v IT :) kto by sa uz v dnesnej dobe nestotoznil s jeho vnutornymi monologmi? urcite budem sledovat dalej. ()

muscleman 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu musím konstatovat, že seriál má velice slušně našlápnuto, pokud udrží stávající tempo. Pro dokonalý požitek je nutná pokročilá znalost IT problematiky. ()

Lubomire 

všechny recenze uživatele

Klobúk dole. Prvá časť je ako dobre naprogramovaný vírus, ktorý ťa úplne odstaví a zasekne na hodinu a štyri minúty. Výborné, presvedčivé. Za prvý diel 5 hviedzičiek bez debaty ()

frawd der

všechny recenze uživatele

Doporučuji shlédnout pilot. Některé seriály začnou pozlátkem prvních dílů a postupně ztrácení na přitažlivosti (ano, ukazuji na vás, právníci...) , tady to vypadá slibně i do budocnosti.. nechme se překvapit ()

Anubiska 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o pc,jsem běžný uživatel a ajťácký svět je mi zcela cizí. Přesto mě tento seriál úplně nadchnul. Do čeho se to ten chlapec zamotal?! Slater po dlouhé době v roli,která mu perfektně sedí. ()

kecal 

všechny recenze uživatele

Další z řady Dr. Hausů, tentokrát jako IT a v soukromí hacker. Opět geniální sociopat závislý na drogách. Velké plus tohoto seriálu je, že ten kdo ho psal si dal záležet a to co se tam po odborné stránce děje má hlavu a patu. Škoda jen, že mě hlavní hrdina vůbec nesedl a dost mě to kazí celkový zážitek. Ale i tak za 4. ()

xray0045 

všechny recenze uživatele

Po 7 dilech to nevidim na vic sezon. Pilot byl skvely, jeste dalsi 3 dily to vypadalo nadejne. Ted je pribeh pomaly a roztristeny. Cekal jsem vic IT a mene psychologie. Chybi mi teseni se na dalsi dily. ()

pLaysTick 

všechny recenze uživatele

Chci jenom říct, že seriál je naprosto výborně zpracovaný a snaží se blížit i realitě. Myslím si, že seriál je spíše pro geeky a "normální" smrtelník ho až tak úplně nepochopí a ani se mu nebude tak líbit (možná se mýlím, kdo ví?) . Hodnotím po shlédnutí devátého, tedy předposledního, dílu. A nemůžu si na nic stěžovat , dějová linie je skvěle chytlavá a propletená, škoda toho, že už se tolik nejedná o IT, hackování , sociální inženýrství, ale spíše je to už jedno velké Drama. Doufám, že poslední díl a druhá série se vrátí zpět ke kořenům. 5/5 ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

hackerskej Dexter, další asociální antihrdina s dobrými úmysly, ale s flexibilní morálkou, co nezabíjí (zatim jsem viděl jen 3 epizody), snad nezabíjí, ale hackuje, hackuje každýho, koho potká, vede vnitřní monology jak Dexter, pomalu se socializuje...začínám bejt závislej..no, sakra, s Dexterem už to tu srovnávaj, chvíli sem si myslel, jak budu originální, ale, kdo sledoval aspoň trochu Dextera, tak ho to musí napadnout, ale neva, tvůrci se jistě museli Dexterem inspirovat, jinak oceňuju snahu o autentičnost, sice moje IT znalosti nejsou moc velký, jsem teda nadšenec do techniky, do kompů a tak, spíš do hardwearu, ale dost o sobě...asociální jsem teda taky trochu, takže mě tyhlemoderní antihrdinové baví... ()

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama