Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele drackula k tomuto seriálu (9)

Season 4 (2022) (S04) 

Táto séria zaradila Stranger Things do prvej ligy. Takto sa tvorí popkultúrny fenomén, ktorou žije terajšia generácia. Pokojne si viem predstaviť, že by som na túto sériu chodil každý týždeň do kina. Netflix ()

Kapitola druhá: Vecnova kletba (2022) (S04E02) 

Stranger Things latku nepodliezajú a opäť postupne budujú "hrací plán". Z tejto epizódy som cítil Carrie a je možno škoda že tie mrchy dopadli ešte relatívne dobre. 90% Netflix ()

Kapitola třetí: Monstrum a superhrdina (2022) (S04E03) 

Dianie sa rozbieha a ST valcujú vo všetkých smeroch. Krásnym dôkazom toho ako kvalitne je to natočené je fakt, že mi tá niečo vyše hodina vždy veľmi rýchlo ujde a ja sa vždy divím - to už? A tá hudba...luxus. 100% Netflix ()

Kapitola čtvrtá: Drahý Billy (2022) (S04E04) 

Po tejto epizóde sa už ST nazvať inak ako popkultúrny fenomén a generačný mílnik jednoducho nedá. Jeden zvrat za druhým a ťah na bránu ako Colorado vo finále SC. Kvalitatívne to dáva do vrecka väčšinu kino produkcie a seriálovú ani nemá zmysel spomínať. Posralo sa tu čo sa dalo a som zvedavý ako to bude fičať ďalej. No a Running Up That Hill a Robert Englund boli top. 100% Netflix ()

Kapitola pátá: Projekt Nina (2022) (S04E05) 

Možno to stratilo trochu na razancii, avšak seriál potrebuje aj takýto menší výdych. A pritom sa nedá povedať, že by sa nič nedialo, respektíve, že by bola obsahom iba čistá vata. Postavám sa dostávame do hlavy a pripravujeme sa na malé finále. 90% Netflix ()

Kapitola šestá: Do hloubky (2022) (S04E06) 

Ďalšia epizóda, ktorá netlačí až tak zásadne na plyn, každopádne, stále sa tam niečo deje a jednotlivé dejové linky sa stále rozvíjajú. Verím, že v ďalšej epizóde pôjde seriál opäť na plno. 90% Netflix ()

Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (2022) (S04E07) 

Uf. No ako toto malé finále hodnotiť? Absolútna extratrieda. Zrod záporáka tak dokonalo prešpekulovaný a zároveň jasný, logický a prepájajúci momenty naprieč celým seriálom. Epizóda už má takmer 100 minút a napriek tomu to neskutočne šlape. Klobúk dole. Toto sa naozaj podarilo. 100% Netflix ()

Kapitola osmá: Tatínek (2022) (S04E08) 

Preskupiť, doplniť muníciu, vymyslieť plán - výsadok! Alebo príprava na veľké finále. Línie sa pomaly preplietajú a prinášajú prísľub, že záver bude epický. A dúfam, že El bude lietať ako Superman. :P 80% Netflix ()

Kapitola devátá: Hon na Vecnu (2022) (S04E09) 

The most metal concert ever! Finále aké som si želal som dostal, takže nemám moc čo rozoberať. Absolútna spokojnosť. 100% Netflix ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama