Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 5
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (29)

Kapitola první: Zmizení Willa Byerse (2016) (S01E01) 

Po čtyřech letech od prvního setkání s jedním z nejpopulárnějších seriálů posledních let jsem se vydal porušit svou zásadu nesledovat ty sebelepší záležitosti dvakrát a v příštích pár týdnech jsou na řadě všechny tři série. I ten dabing nezní nějak rušivě. ()

Kapitola třetí: Šťastné a veselé (2016) (S01E03) 

S tím, že už člověk dávno zná další dění v seriálu, se mi v porovnání s vývojem postav některé takhle zpočátku moc nezamlouvají. ()

Kapitola čtvrtá: Tělo (2016) (S01E04) 

Na začátky se mi dobře vzpomíná hlavně kvůli Nancy, která už v prozatimním konci seriálu už nemá bohužel tolik prostoru. Tady jsem se ji ale nemohl nabažit. ()

Kapitola šestá: Příšera (2016) (S01E06) 

Před oněmi čtyřmi roky to bylo něco nevídaného, teď už je trochu problém v tom, že vím, co přijde, ale ze všech seriálů, kde figurují děti, jsou ty zdejší daleka nejméně nesnesitelné. ()

Kapitola osmá: Vzhůru nohama (2016) (S01E08) 

Demogorgon není jen svým názvem, ale hlavně zdařilým vzezřením extrémně libovým monstrem, kterým jsem se ani v tomhle nervydrásajícím finále nemohl nabažit. Bude trvat ještě hodně dlouho, než zrovna Stranger Things z mé top desítky něco vyšachuje! ()

Kapitola první: Šílená Max (2017) (S02E01) 

S vědomím, že už vím co od nich čekat, jsem se na příchod Max a Billyho opravdu těšil. Hlavně ona parafráze na Mad Maxe nám hezky okoření naší partu. ()

Kapitola druhá: Koledu, ty exote (2017) (S02E02) 

Willovy vidiny jsou zatím nejděsivějším prvkem celého seriálu. Vidět něco takového v reáleném životě, tak už nikdy nejdu spát. ()

Kapitola třetí: Pulec (2017) (S02E03) 

Druhá série si trochu ubližuje tím, že parta nedrží její většinu vůbec pohromadě a každý si jede svoji sólomisi (max ve dvou), ale zrovna Dustinova linka je fakt super. ()

Kapitola čtvrtá: Mudrc Will (2017) (S02E04) 

Bez Hoppera by tenhle seriál nemohl vůbec existovat (paralela na konec třetí série?). David Harbour je fakt sympaťák a s dětskými herci mu to opravdu jde. ()

Kapitola pátá: Dig Dug (2017) (S02E05) 

Sice se mi líbilo už napoprvé, že se Nancy odprostila od Stevea na úkor sblížení s Jonathanem, ale ani napodruhé mě nezajímala jejich rádoby investigativní příběh. Mnohem radši mi zajímá aliance Dustina se Stevem. ()

Kapitola šestá: Špeh (2017) (S02E06) 

Procenta sedí a nasvědčují tomu, že tady není ani na opakované zhlédnutí co vyčítat! ()

Kapitola sedmá: Ztracená sestra (2017) (S02E07) 

Bez debat nejslabší část celého seriálu, kde se asi ani nikdy nedočkáme racionálního vysvětlení, proč se tvůrci rozhodli prošustit jednu epizodu takovýmto způsobem. Ono vlastně v předchozích dílech vůbec nevadilo, že tam El skoro není. Protože tahle kompenzace se fakt nevyvedla. ()

Kapitola osmá: Ovladač mysli (2017) (S02E08) 

Po Ztracené sestře se naštěstí příběh vrátil do míst, kde se po rozkouskovaných příbězích zase všichni sešli a postavili se opět proti zlu. ()

Kapitola devátá: Brána (2017) (S02E09) 

Stejně je nejlepší částí celé epizody (a pravděpodobně i série) finále na Zimním bále. Ta pocta legendárním songům, které v oné době vznikaly, na mě funguje ze všeho nejvíc! ()

Kapitola šestá: E Pluribus Unum (2019) (S03E06) 

Chemie mezi Stevem a Robin začíná být mnohem zajímavější, než se vlezlý Dustin snaží ventilovat. Tenhle seriál nemá prostě chybu. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama