Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zrkadielko, zrkadielko, kto je najkrajší na svete? Prepáč, ale položila si zle otázku. Dobre, tak kto je najškaredší na svete, samozrejme predsa ty. Volám sa Tara reid a som super hrdinka, Iron man je môj tato a superman je môj druhý tato a matku nemám, ja som sa len ocitla. Priznám sa, že  Ian Ziering ma nebavil ani v Beverly Hills 90210 a už tam mi prišiel neprirodzený a boli tam charizmatickejší herci. Ja len jedine nechapem, že veľa filmov si nemôžem dovoliť ani jedno pokračovanie a takáto BIG sračka ich ma niekoľko, niekoho musia riadne bolieť kolena, od toľkého kľačania. V tomto projekte sa stretli starý samaritáni, Steve, David a aj Gary, práve takto dopadajú nechcení starí herci, smutné. Slabé 2*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Prvé Sharknado som ohodnotil ako odpad! (1 z iba 17 ktoré som udelil) a tak som bol zvedavý či sa to zopakuje pri 4 pokračovaní, keďže sa mi na 2 a 3 (zatiaľ) nepodarilo naraziť. Nestalo sa tak vďaka solídnemu výberu hercov (ktoré kedysi boli hviezdami a kam to az dotiahli, však David H.), úvodu zo Star Wars, paródii na Twister, spomienku na Christine (cadillac a film z roku 1984 ktorý som videl prednedávnom) a vďaka skvelej Also sprach Zarathursta to štvorka nakoniec vytiahla na solídne 2 hviezdy. A samozrejme za kráľa Artuša a Excalibur v samotnom závere. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Trojka byla prdel jak svině, když se na scéně objevil Hajzlhof a potom ve vesmíru se Stevem likvidovali žraloky světelnýma motorovkama, chcal jsem smíchy. Bohužel tahle série pokračuje trendem co sudé pokračování to průser. Vtipu ubylo, debilní neherctví už se za 4 filmy prostě okouká a těch pár vtipných scén jako je žraločí defibrilátor nebo několikanásobné porodné ze žraloků už nestačí. A ani camea se nijak nepovedli. U téhle série platí, že si je vědomá své debility, ale filmový masochisti si prostě přijdou na své a podpora fandů filmového braku a lidí bez mozku co to žerou doopravdy vynesla téhle sérii takovou popularitu, že se vesele točí dál. Ferrante je zrůda bez špetky talentu a docházejí mu debilní nápady, které jsou tak absurdní, až jsou prostě vtipný. Ve čtyřce je to nuda, trapnost a jednou za dvacet minut slušný fór. Pětku ještě dám, ale jakmile bude šestka, už se asi znovu mučit nenechám.30%. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych dal za pět, ale musím se držet. Grafickou stránku filmu vůbec neřeším, ale ty nápady, ten scénář a ty dialogy, to je jedna perla za druhou. Ty lidi co to tvořej musejí být fakt zhulený. A obchod s motorovýma pilama uprostřed lesa? Jako fakt? a to bych mohl pokračovat. No prostě výbornej film. Dokoukat to do konce, to chce pořádnou odvahu. 10% ()

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je skoro čistokrevná parodie. Bohužel těch vtipů tam ale není tolik a ty z předchozích dílů už nějak nefungují. Člověk se tu tak baví už jenom nad grafickými efekty, které snad tvůrci vytváříte Malování. 🙄 Fakt už jsem si skoro rval vlasy hrůzou, když jsem viděl Taru jak pomocí trysek lítá nad vodopádem a zachraňuje děti ze sudu. 😂 ()

Galerie (102)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)
  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)
  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)

Reklama

Reklama