Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 1

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (109)

togaf 

všechny recenze uživatele

Amandla Stenberg byla tak neskutečně krásná (ty vlasy!), že filmu odpouštím slabší místa. Olly a jeho život byli jen lehunce nastíněni, stejně tak vztah Olly+Maddy. Šokující závěr se dal předvídat a trpělivost Maddy byla až příliš velká. Ale film měl i světlé stránky (kromě krásné Amandly), textovky přenesené do papírového bistra, astronaut a ztvárnění Maddyiných fantazií se povedlo. Jen mě teda zaráží to neskutečné bohatství matky samoživitelky. Doktoři ve Státech mají asi sakra jiné příjmy. Shrnuto: milý film, ale spíš pro holky do dvaceti. Slabé tři hvězdičky (třetí je za...ano, za krásnou Amandlu). ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Závěrečnou pointu jsem správně odhadl po prvních patnácti minutách a pak už jsem jen čekal, až dojde k jejímu naplnění. Z tohohle námětu přitom mohlo vzniknout zajímavé a silně emotivní romantické drama, kdyby ovšem nebylo tak naivní a hloupé, a kdyby se jeho hlavní hrdinka nechovala jako sebevražedný blázen. Snová vizualizace SMS konverzace je sice zajímavým tahem, leč velmi špatně natočeným. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Trailer mě málem nalákal do kina, ještě, že jsem tak neučinila, těch peněz by mi bylo líto. Čekala jsem dojemné a zároveň inteligenci diváka neurážející drama ve stylu "Hvězdy nám nepřály" nebo "Než jsem tě poznala", tohle ale nebylo ani jedno, ani druhé. Námět je sice zajímavý, jeho zpracování bohužel potěší snad jenom dospívající mládež, ke které už se nemůžu řadit. Hlavní hrdinové jsou celkem sympaťáci, ale tu osudovou lásku jsem jim úplně nebaštila a Maddyin styl oblékání (ty plavky, proboha!!!) mě děsí ještě teď. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film disponuje nádherným vizuálom, ľúbivými farbami, skvelou muzikou, peknými mladými ľuďmi, príbehom ako z romantickej knihy pre teen skupinu ... všetko presne tak, aby sa to páčilo a dobre sa na to pozeralo. Tak sa teraz zobuďme a poďme rýchlo žiť ten naozajstný život. Ak nebudete brať ten film príliš vážne, tak si super oddýchnete. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale no ták... Jestli tohle Stella brala jako kvalifikaci na mistrovství světa v naivitě, tak za mě teda s přehledem splněno a jen tak dál. Jako holka by mohla vědět, že natočit film není jako natočit si vlasy; film by kromě natřásání měl taky něco říct. Tahle sterilní odrhovačka může říct leda tak výrobcům francouzských oken to, že uspěli už i v Americe. Hezky se na to koukalo a třeba taková hudba byla podařená fakt hodně, ale flákni na konec filmu ohranou pointu bez trochy síly a máš co? Určitě ne všechno úplně všechno. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)

Reklama

Reklama