Reklama

Reklama

Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje se životem i sám se sebou. Snaží se ze všech sil, aby se věnoval svým nejbližším a zároveň nezanedbával přípravu na důležitý souboj v ringu. Čeká ho silný soupeř, jehož jméno se navíc spojuje s dávným neštěstím v jeho rodině, a blížící se zápas bude proto nejen náročný, ale i velmi osobní. Spolu s Rockym (Sylvester Stallone) po svém boku se Adonis pokusí naplnit dávný odkaz a získat odpověď na otázku, za co se vyplatí bojovat. Creed II je filmem o návratu, který oživí vzpomínky a znovu připomene, co dělá šampióna šampiónem. Poselství zní jasně - nezáleží na tom, jak daleko ve svém životě dojdeš, tvá minulost a tvá rodina bude vždy s tebou. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Lefty86

Arreola je boxerska nula, kterou si Wilder vybral prave proto, ze ho mohl zrezat i s jednou rukou. Kdyby se ti opravdu libil box, tak tu nebudes obhajovat tuhle nehoraznou hovadinu, ktera ma s boxem spolecny jen ty provazy a dlouhy trencle. Ale tobe staci tak malo !

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Hekman

žebra jsem měl zlomený a řekl mi to až doktor při kontrolním rtg po bouračce, jinak bych to ani nevěděl, jestli koukáš na box tak sis jistě všiml že boxeři dokončujou zápasy se zlomeninama, nejsou to fotbalisti. Šampion WBC Deontay Wilder knockoutoval Arreolu v 8. kole i přes to že měl zlomenou ruku od 2 kola. Ale to nic nemění na tom že je to film. Když jsou dneska nejmodernější a nejúspěšnější filmy kde se lítá, skáče přes mrakodrapy, přiletí nějaká píčovina z vesmíru tak nějaký zlomený žebírko mě nemůže rozhodit. Ale nikdo tě nenutí na to koukat, respektuju že tě to nebaví. Pro mě je to srdcovka jak Rocky, tak Sly. 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Lefty86

OK, tak jestli chces strikat za kazdou cenu u vseho stejnyho, jen v jinym obalu, tak proc ne. Jen nejak nechapu, proc do toho nutis i nas ostatni. Sly se niceho nestiti. Opravdu bych rad videl, o cem premysli, kdyz tohle tvori. ... Tak copak tem hnupum natocim ted ? Dyt je to jedno. Oni na to stejne pujdou, hlavni je, aby se tam objevil nekdo se jmenem Rocky a cernoch.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Jeste jednou jsem kouknul na ten zaverecnej boj a snizuju na 2*. Pripomina mi to kung-fu filmy z 80s. Typek lezi dobitej na zemi, nemuzese ani pohnout, chcije si do gati bolesti a pak si vzpomene na babicku, nebo neco, za fanfar se zvedne a mrte rozbije toho, kterej neni ani zadejchanej. Ja nevim, kdo ma jaky zkusenosti s bitkama, ale zlomeny zebra boli jako kokot a pri rotacnim uderu z boku se zebra zapojuji jako hodne. Whats your name ? Creed ! Yes, u can madafaka !

Navic ocekavam, ze v Creed 3, bude zaverecej trenink na Marsu, bo uz byl jinak vsude mozne. Nebo pod vodou. Celej ! Normalne se na zacatku, se slovy - tak ja jdu na to pico - nadechne a vydechne zase az prileti do Kazachstanu.

na příspěvěk reagoval Lefty86

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Na to srat. Já mám radši ten přístup jak píše Lefty. Uzivat si že Sly je na plátně :)

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Že to je remake kombinace všech dílů jsem říkal hned. Ale furt je to plný emocí, jednoduchý příběh, skvěle použitá ikonická hudba a SLY! Nesmí se furt rejpat ale užívat si film. U některých lidí mi přijde že tak zdegenerovali díky ČSFD že jdou do kina a jen hledají za co film zkritizovat aby měli top sračkový koment. Co by se líbilo mě, by bylo kdyby se prolínali záběry jak vítězí Creed a Drago a oba by měli nějaký titul. Drago kdyby měl takový kvality by byl dávno podepsaný některou z prestižních stájí. Nedávalo to smysl v té izolaci, protože Rusko ani Ukrajina už nejsou odříznutý od světa jako v 85. Trochu té boxerské skutečnosti ze zákulisí. 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Tak jsem se k tomu dostal az ted a moje obavy se potvrdili. Stallone doji znacku co to da, az divaci buci bolesti. V podstate je to treti dil Rockyho, akorat prohodili osud cernyho s tvarohovou hubou a kdyz to meli hotovy, tak si rekli - no copak udelame, aby to nebylo tak napadny ? Co bylo popularni, ale nebylo to v trojce ? Dame tam draka, teda jako Draga. Ale to jeste neni ono, mate. Mas pravdu. Tak malyho Draka, teda Draga a jeho svista. A proti nemu nasadime Rockyho spratka ? Si jse zblaznil ne ? A cernej zmizel kam woe ? Aha, nj, tak mladyho Creeda ? Tak mladyho Creeda ... Ale i pres tuhle vyjebavku, z ktere me boli prdel, je to docela koukatelny, takze za 3*, ale stydim se.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Ellmariachi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

řekl bych že velmi malou právě měli. 

Jo.. Roccky a Creedova mladá. To táhli...  :)

 (hodnocení, recenze)

Do boxera nevidíš. O něco slabší jak jednička, ale pořád velmi koukatelné. Zřejmě největším problémem filmu je opakované schéma (klišé). Ale vemte si, že je v boxerském příběhu, těžké radikálně něco změnit. Tentokrát mi trošku i vadilo chování Creeda a neustálé udobřování a omlouvání se (hlavně ze strany Rockyho), pořád se jen omlouval, za co kruci? Jinak jak tu někdo psal, že Lungren byl vidět více než Stallone - vůbec bych neřekl, na plátně se objevili párkrát i se synem a to bylo vše. Svoji roli měli danou, to je jasné, ale na malém prostoru se toho moc udělat nedá, z toho plyne, že jejich výkony byly zcela úplně průměrné a k nebesům bych je určitě nepovznášel. Film táhl někdo jiný, ne Lungren se synem, ačkoliv tam neměli malou úlohu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zajímaví... zatím co první díl byl čistě o Creedovy a Apolově odkazu.. cesty pojovníka. Dvojka byla takřka rodinná záležitost kde šlo spíš o Draga než o Creeda samotného. Nebylo to špatný... ale ta vlastní cesta bojovníka ve stínu otce v  jedničce mi přišla lepší. Rockyho motivační styl tomu ale i tentokrát hodně dodal.. za mě dobrých 65%

Nakonec mi bylo Draga i vcelku líto a dost mě mrzí že právě tahle ta část příběhu byla dost zabitá. 

Přece jen to nebyl takový záporák jako jeho taťka... Pojmout to jako rodinnou revenge bylo možná až příliš odfláknuté. 

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Ten film je ale solidní políček Ukrajincům. Drago sice žije na západě Ukrajiny, ale jako doma neustále mluví o Rusku. Jinak tohle je nejslabší díl celé série.

Související novinky

Rocky se dočká dalšího spin-offu

Rocky se dočká dalšího spin-offu

29.07.2022

Boxerská franšíza kolem Rockyho se rozroste. Po Creedovi se totiž vlastního filmu oficiálně dočká také Rockyho nemesis Drago. Scénář ke snímku od studia MGM chystá Robert Lawton (Crave), který mimo… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Studio United Artists znovu ožívá

Studio United Artists znovu ožívá

06.02.2019

Sto let poté, co legendární tvůrci D. W. Griffith, Mary Pickford, Charlie Chaplin a Douglas Fairbanks založili první distribuční a produkční společnost na podporu nezávislých filmových umělců, studio… (více)

Reklama

Reklama