Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čtyři krásné ženy a tolik smůly v lásce! Lékařce Kristině zemřel ženatý milenec - pacient, advokátka Zuzana má problémy v manželství a nadbíhá jí mladý kolega, Sandra je nezávislá a užívá si života plnými doušky, Míšin manžel před šesti lety záhadně zmizel a ona nevěří v jeho smrt. Ještě že mají jedna druhou... (TV Nova)

Diskuze

MarcelH

MarcelH (hodnocení, recenze)

Normalne sa bavim na tych recenziach a aj na diskusii. Kazdy kto tomu napise odpad by sa mal pozriet do zrkadla ci mu nie je zo seba zle :D Uplne pohodovy kludny serial na nic svetoborne sa nehra, ale odpad to nie je urcite. Slovenske herecky to tahaju dobre. Je to uplna oddychovka. Mimochodom co vsetko sa natoci v Cechach to je na debatu kde je ktory film uz zbytocny

Peklop

Peklop (hodnocení, recenze)

Jedna hvězda nebo jasný odpad. Příšerné. Ten pocit, když se na něco snažíte aspoň chvíli dívat, ale prostě to nejde, protože máte chuť rozkopat televizi. Seriály jako Bezdružice, Bastardi, Kameňák a tohle. Stejně dementní a hrozně natočené jako Ordinace, ale dabing tomu dává úroveň TV Barrandov. Na Sex ve městě se dívat vydržím, tohle fakt nejde.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Po rozkoukání tohoto seriálu, mimochodem jsem ho celý zvládla během 2 dnů, musím konstatovat že je to nejlepší seriál poslední doby.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Český dabing mi tedy u slovenského seriálu opravdu nesedí a považuji za úlet, když až na Liškovou dabují hlavní představitelky samy sebe.

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Nechapu to hodnoceni a odpady... Slovenský asi nejlepší seriál.. Smetanka nejlepsich herců a hereček.. Celkovo dobře a zajímavě natočeno... 80%

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Nezvyknem pozerávať slovenské telenovelovité seriály, tu som spravil výnimku (zatial pár dielov); to je už v našej krajine bežné, že sa v záverečných titulkách uvedie napríklad asistent réžie, svetlá, skript, dramaturgia, štyria producenti,... ale žiaden režisér? Dokonca ani v úvode. Inak v originálnych titulkách je naozaj rok 2017 (minimálne pri dieloch 1-4).

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

matthew.17

Premiera nema nic spolocne s copyrightom. Rovnako ako copyright nemusi mat nic spolocne s tym kedy to nakrucali. To akoze teoreticky ked nieco nakrutia v roku 2018 a premieru to bude mat o 10 rokov neskor, tak sa tu bude uvadzat rok 2028? To myslis vazne? Ako vidim uroven odbornikov na tejto databaze, ktori maju pravo menit udaje je z roka na rok "vyssia".

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

Tak čo som si všimol, rok ktorý je pri názve projektu je tu všeobecne vždy ten rok, kedy daná vec má premiéru. Aj teraz jojka ide odvysielať niekoľko seriálov ktoré natočila v roku 2016, myslím žeby bolo zvláštne keby tam svietil ten rok, keď sa jedná o vec viacmenej novú.  

na příspěvěk reagoval anderson

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Napriek tomu, ze som tento profil vytvoril so spravnymi udajmi, nejaky samozvany odbornik to tu cele pomenil a z prsta si vycucal rok vyroby 2018. Pritom keby sa obtazoval dohladat informacie o nakrucani, nikdy by podobny blud nemohol uviest. Dotycny sa neobtazoval ani len pozriet na copyright, ked uz nic ine. A aby toho nebolo malo, tak zablokoval aj moznost opravy a tak tu teraz svieti nezmyselny udaj 2017 - 2018. Spravne ma byt 2017. Vazne by ma zaujimalo, kto je za toto zodpovedny, lebo tym padom su tunajsie profily absolutne faktograficky nespolahlive!

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama