Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Přístav je samozřejmě kravina, ale zároveň překvapivě vtipná kravina a co na tom oceňuju nejvíc je výraznější absence intrikaření, které je jinak nedílnou součástí všech seriálů z dílen českých komerčních televizí. Prostě hodně za vlasy přitažená a docela pohodová sonda do života pár "obyčejných lidí" v příjemném prostředí. Takže asi poprvé budu v případě seriálu vytvořeného Primou nadhodnocovat. / 21.3.2017: jdu o hvězdu dolů, úroveň (nepřekvapivě) postupně klesá. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ale jo je to o ničem. Přístav mi připomíná něco jako seriál Letiště, ale u vody. Jenže mě někdy baví (hlavně díky tomu, že pracuji s lidma a musím někdy vypnout) podívat se na podobný nesmysl kde hraje spousta našich velice často obsazovaných a oblíbených herců. Bod k dobru ode mě má i seriál za závěrečnou písničku od Petra Lexy - skupiny Slzy. ()

Reklama

vladous odpad!

všechny recenze uživatele

Totální propadák, na což jsme si bohužel u seriálů podbízených nám zejména komerčními televizemi nějak zvykli. Tenhle paskvil opravdu nemá právo na svou existenci. Producent má asi představu, že pár známých tváří, pár záběrů z dronů a část děje umístěná do exteriérů na dobrý seriál stačí. Opakovaně se přesvědčujeme, že nikoli. Je mi líto těch, co se od sledování tohoto braku neodstřihli po 15 minutách jako já. Ztráta času. ()

solver 

všechny recenze uživatele

Začíná mi trochu vadit, že se tam dospělí lidé chovají jako děti. Zejména díly 9 a 10 jsou tedy ukázkové. Johanka, co půjde na vysokou - lol, se z nešťastné lásky se pomstí infikovanou (!) vosou v posteli, Zounarovi neplavou spermie, protože je neplavec. Čtvrtníček a jeho děvče mají zřejmě vycházku z blázince - to ani nejde komentovat. Prostě zábavička pro vohnouty ve stylu - když víčko od lahváče tiše zasyčí... nikdy sem si nemyslel, že pochválím Klepla, ale tady exceluje :-) ()

grejfurt odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co je dívné? Koukal jsem se teď na filmy, které koprodukovala Prima. Byly v listopadu každý pátek. Tohle má hodně scénáristů a všichni se asi podílejí i na těch filmech. Nebo že by je vykrádali? Pak to dělají špatně. Tenhle slepenec neuvěřitelných situací je pro mě osobně nepochopitelný. Pokud toto místo existuje, rozhodně není tam, kde ho natáčejí. Byl jsem na druhém břehu a koukal na to. Nikomu z toho seriálu nevěřím. Nevěřím, že existuje. A to v žádném přístavu na světě. Zlatej Dietl ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama