Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Táto séria mala vďaka skráteniu svižné tempo, porota bola príjemná, finalisti vedeli spievať. Moderátor Pyco ešte nepatrí do starého železa, v pohotovosti sa mu ťažko niekto vyrovná. Kto vie, čo od takejto zábavnej súťaže môže čakať, aj to dostane, ostatní nech si nadeľujú odpady alebo radšej nepozerajú. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Apodiktický efébos s mírnou astázií servilně přikládá mikrofon k ústům plných akné a tklivě kokoktá černošské písně, Pyča na to čumí, je to, vole, rauch. Altista se nevzdává, bojuje. Udělá kotrmelec, je za šaška, aby zaujal. Quantum of poluce, porotce na place, hladce a obrace, servilní adorace panice. Pak se jelo někam do Benátek na Jizerou nebo kam a ten boj paniců o nejnovější největší nezajímavou superstar se už fakt nedal, vole, sledovat. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se mrkla na poslední díl soutěže, aby zjistila, jestli jsem posledního půlroku o něco zásadního přišla nebo ne. Místo, abych spala, tak jsem společně se svou zvědavostí netrpělivě očekávala výsledek pěveckého klání. Tu první část, kdy se odděluje zrno od plev, opravdu nemusím. V tomto má porota můj bezmezný obdiv. Musí přetrpět veškeré exhibicionisty, kteří přišli se svou skřehotavou troškou do mlýna. Já tento typ pořadu neodsuzuji a nepálím mu odpady jak na běžícím pásu. Je to pro mnoho talentovaných, mladých lidí způsob, jak o sobě dát vědět. Takový startovací můstek pro jejich budoucí uplatnění a kde dostat nejlepší fýdbek než od lidí, kteří v hudebním šoubyznysu něco znamenají. Pokud člověk talent má, někdo si ho všimne. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Oi! do piče, tak je to tu zas! Pre spestrenie použijem ako komentár ku tejto opozeranej pičovine text jednej skladby od púchovskej punkovej kapely Načo Názov. Zložil ho a i spieva ho môj starý známy chuligán Jožo Mišún. Perfektne sa to ku tomuto titulu hodí. Takže: "Televízia to je výzva, správny image a charizma. Od vzrušenia sa rozplýva, stále sa mu o tom sníva. Odradiť sa nedá. Pre chvíľu slávy celý sa predá. V posteli, na hajzli, pri žrádle, pred, po aj v práci, sníva, že svoj hlas mu dajú štyria hlupáci. Žebráci! Dneska nastal deň D, s čírom ala Beckham. No to sa mi snáď len zdá, kurva ty si hviezda! Tak spusti svoju „iiáá“. To je ono, nie je cesta iná. Nechaj to plávať a vyjeb sa na svoju tvár. To je správne! Už zajtra budeš superstar! Ty somár! Už je koniec, v hlave búši, rýchly tep, červené uši. Pohorel si, nemáš na to, stálo ti to vôbec za to?! Ty debil, tak ti treba! Teraz závisť bledá spať ti nedá. No pocit krivdy nech ťa vôbec nekvárí, pretože tí čo prešli sú takí istí somári. Jak aj ty!" Odpad! https://www.youtube.com/watch?v=zWEGP1TqUeY ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, že se tenhle typ soutěží stále drží. Vždyť je to už trapné. To samé stále dokola. A když člověk slyší porotce a jejich názory, tak si musí klepat na čelo. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po 3 rokoch tu máme ďalšiu superstar a za to, že ju nemáme každý alebo každý druhý rok vďačíme P. Haberovi, ktorý svoju účasť na projekte prisľúbil jedine pod touto podmienkou. Má to výhody. Za prvé sa vám to nesprotivý a neokuká a za druhé je tu väčšia pravdepodobnosť, že sa za 3 roky urodí viac talentov. Mám iný názor ako prevažná väčšina užívateľov, hlavne tých, ktorý majú celý svoj profil zamorený rôznymi odkazmi na ich obľúbené kapely a spevákov. Beriem to tak, že majú radi hudbu, ale hudba v superstar im vadí a potom tu falošne nahádžu hodnotenia odpad... Piesne ktoré poznám a mám rád si veľmi rád vypočujem v rôznych prespievaných verziách, často veľmi zaujímavých a občas dokonca lepších než originál. Žiadnu inú reality show nesledujem, superstar je jediná výnimka a nehanbím sa za to. V tomto ročníku pribudlo veľa zmien, ale základ ostáva rovnaký. Porotcovia fajn, ale bez Haberu by to nebolo ono. Moderátori dosť suchý, aj keď sympatický. Kde sú časy Adely a Leoša...V momente ako sa na castigu objavila Emma Drobná som vyhlásil, že už mám favorita a osobu ktorej fandím. Keď zaspievala Your song zmohol som sa len na otvorené ústa a keď dala Čerešne aj s tým džezovým bonusom , tak som skoro odpadol. Emma je krásna a talentovaná a víťazstvo si zaslúžila. Potešil aj folklórista P. Kovaliček a Š. Urban to do finále dotiahol tiež právom. Nirvanu dal super. 80%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zrcadlo, zrcadlo, řekni mně, koho se mám v porotě leknout. Klára Výtisková! Kdo mě zadusí poprsím. Marta Jandová! Kdo mě poučí, že nemám zpívat. Pavol Habera! A kdo mně sdělí, že závislost na sexu je fajn! Ondřej Soukup! Tak tedy pojďme s touhle porotou hledat Superstar 2015. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tohoto medzinárodne úspešného formátu nutne musí každou sériou klesať. Nie je tu už nič, čím by sa dalo prekvapiť, vieme, že víťazstvo v súťaži nič neznamená atď. Tvorcovia ale pochopili, že naťahovať túto súťaž tak ako v minulosti na 12 finálových kôl by asi bola sebevražda a tak to má o niečo väčší spád. Myslím z dlhodobého hľadiska, pozerať to s reklamnými prestávkami je peklo a mám to sem tam zapnuté iba v práci ako podmaz. Toto by už ale skutočne mala byť posledná séria. Objektívne je to odpad, pokiaľ to ale niekoho stále ešte baví, tak si to vychutná. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nová řada Superstar se mi docela líbí. Zajímavě to oživili možností pro účinkující vybrat si svého oblíbeného porotce. Taky mě zaujala volba do poroty obsadit mou oblíbenou lehce výstřední zpěvačku Kláru Vytiskovou. :) Třeba letos konečně nějaký talent objeví. ;) "Můj otec zpíval v kostele." :D ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Finanční vzpruha pro Novu už asi podesáté! První řada byla suprová (Langerová, ...), ale postupem času se z toho akorát stal hit pro dementní, upištěné vlhké třináctky. Katastrofa! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se stalo, že jsem viděl několik dílů a musím říct, že i když trochu změnili systém pořadu, tak se stále jedná o dost nízkou zábavu. PYCO cam byla pověstným posledním hřebíkem do rakve. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

MÍNUSY: Jitka Nováčková (fakt nezvládla dát dohromady jednu větu bez chyby), REKLAMY ("nenucené" popíjení nejmenovaného nápoje bylo přes míru - překvapilo mě, že soutěžící neoprášili hit Michala Davida :-) ), GRAND FINÁLE (ve finále by měli soutěžit dva), STRAŠNĚ jsem alergický na užití slova strašně ve spojení s kladným hodnocením (Soukup byl schopný zopakovat "strašně hezky zpíváš" 3x během jednoho hodnocení.). KLAD: soutěžící ( Emmě vítězství přeju.). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak i já jsem několikrát během reklam na jiných kanálech zavítal k této již provařené zpěvácké soutěži a bohužel musím konstatovat, že její úroveň šla během těch několika let hodně dolů. Habera už není co býval, Soukup jakbysmet a Klára to už byla zřejmě jen znouzecnost, páč Darinka neměla čas. Když to srovnáme s Americkými či Britským Idoly je kvalita zpěváků úplně někde jinde. Jo děcka se snaží, ale lidi krom teens a rodinných příslušníků už tohle prostě nebaví. Ze všech těch vítězů se uchytila snad jen Langrová. Kdysi jsem fandil Chodúrovi, ale po výhře po něm pomalu neštěkne ani pes a to se dá říci snad o všech, kteří se v některém ročníku objevili. Vyjma dvou smažek Sámerovi a Benovi – kteří jsou akorát tak na ránu (další z celé řady tuctových rádoby celebrit…).Tato řada se mi líbila o něco víc, než ta z roku 2013. Snad za to mohla i přítomnost Jandové a Vytiskové, možná i fakt, že čím víc řad bylo natočeno, tím šla jejich úroveň dolů, nebo už mě to prostě nebavilo, tak jako ze začátku. Nicméně Emma Drobná vyhrála zcela po právu a jsem zvědavý, jestli se jí povede rozjet skvělou kariéru. Našlápnuto má dobře, už jsem od ní slyšel několik písniček a není to žádná hrůza. A kdo že tam byl s ní? Už si ani moc nevzpomínám, bohužel… ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno. Neskutečná žumpa. Vyhořelé celebrity v "odborné" porotě. Vítejte v hororu jménem Superstar. ()

Ouwen

všechny recenze uživatele

U těhlech sraček je jeden problém. Člověk se sice zasměje, ale když někdo vyhraje.. kde je potom? Sežere prachy a už o něm neuslyšíme. K čemu vůbec jsou tyhle soutěže? Recyklace ukázková! ()

jh666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsem v 22 na Superstar starej, ale přijde mi to pořád horší. Už jen to, co pustili hned na začátku dál mluví za vše. Tohle nezachrání ani Pyco, ani poznámky Habery nebo Soukupa. Tahle série by si měla dát minimálně na pět let pauzu, aby to mělo alespoň nějaký smysl. ()

DEXTER099 odpad!

všechny recenze uživatele

Stále to samé a navíc už je to opravdu neskutečně okoukané.Neříkám,že jsem se na první řadu nedíval nebo na první Československou,ale po 11 letech už stačí.Oproti tomu je talent zlatý.Za mě 5% a odpad!. ()

Reklama

Reklama