Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

VOD (1)

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Diskuze

warhammer

warhammer (hodnocení, recenze)

zralok75

Ono je nejhorší, že je 5 verzí dabingu. 1.VHS/1.kinoverze 2. dabing od MGM 3. DVD dabing 4. dodabovaná režisérská verze Blu-ray/2.kinoverze a 5. dabing od Prima TV. Chybí mi jen ten od MGM a to byl určitě ten nejlepší. Ten dabing z VHS jsem zjistil není ten co se nedá sehnat. MGS je problém.

Uživatel warhammer smazal svůj příspěvek.

warhammer

warhammer (hodnocení, recenze)

zralok75

Tvl tu verzi taky sháním!!! To byl nejvtipnější dabing. Ty ostatní to úplně zazdily. Neříkám, že jsou špatný, ale nejsou vtipný. 

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Doporucuji zakoupit bluray amaray krabicku, sehnal jsem to za 99,- kc v akci a fakt to stoji zato :D lol I kdyz mam primo brip, komprese je tam znat.

trilobit4

trilobit4 (hodnocení, recenze)

Bohužel mi chybí shlédnutí ve VHS době. V roce 2017 na první shlédnutí je to prostě pitomost na entou

zralok75

zralok75 (hodnocení, recenze)

kdysi jsem na VHS vlastnil verzi se skvělým dabingem . Takový hodně vtipný a dramatický hlasy třeba ve scéně co se rozdvojil ve mlejně mu ten zlej říkal že hodnej malej Ferda . Chtěl bych zase tuhle verzi vlastnit a pořád se nedaří .  Nemáte jí někdo ? To co bylo teď v TV ušlo , ale není to ono . Už jsem viděl i verzi komentovanou znuděnými hlasy na kterou se nedalo koukat . 

na příspěvěk reagoval warhammer, warhammer, warhammer

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Armáda temnot na prima cool? Pokud se nepletu, to bude snad úplná premiéra ze všech komerčních televizí (?). Samozřejmě nepočítám MGM, tam to vysílají furt.

na příspěvěk reagoval Flaxik

IvoB

IvoB (hodnocení, recenze)

Kvůli remaku jsem shlédl celou trilogii - Trojka zase překvapila. Jedná se o něco naprosto jiného, a oproti předchozím dílům má své klady, ale někde hodně ztrácí. Především vymizela atmosféra předchozích dílů, strach zde již vůbec nepocítíte, natož leknutí. Z hororu se stává fantasy komedie. Stále je to ale velice originální, hlavně Bruce Campbell je zde největší mačo ze všech dílů dohromady. Scénář se moc nepolepšil. Za mě tedy zatím 6/10 - 3*

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Ramirez85: jo naštvalo ale co se dá jianč dělat že? :D takovej otřevenej konec, jinač je tahle komedie nesjalbší s celé trilogie ale i tak super

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

montel: Hej tak takovej finiš by se mi taky líbil- no a zároveň bych byl naštvanej, že to skončilo takovýmto otevřeným koncem a čtvrtej díl už nikde... :-)

montel

montel (hodnocení, recenze)

Na českém DVD společnosti Magic Box, vyšla Armáda temnot s aleternativním koncem, kdy se na závěr Ash probudí v jeskyni i se svým autem. Jakmile z jeskyně výjde zjistí, že se probudil v jiné době, kdy je svět zničen nukleární válkou. Jedná se sice jen o minutu filmu, ale mě se tato verze konce líbila o dost víc, než ta klasická.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Campbell: jj v pohode chapu jeste jednou se omlouvam, taky bych byl nerudný, tahle serie je výborná se stupňováním horor až ke komedii, fantazy a hodně povedené a ty hlášky byly fakt síla :-D

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Sign: Já bych tak nevyjel ale moje nejoblíbenejější série..... Takže jsem musel:-)

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Campbell: omlouvám se nemusíš hned tak vyjíždět, jen jsem nepochopil tvoji odezvu na dannymu, spíš teda trochu jinak, ale hned tak agresivní, už vydím jak jsi to myslel

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

sign co to kurva kecáš? ZA prvné můj nick odkazuje na jméno hlavního herce, za 2) v top 10 mám Evil dead jako nejoblíbenější a za 3) tomuhle dílu jsem dal 5*. By mě kurva zajímalo proč jsi napsal mě.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Film je starý 20 let a zas všeci už že je to trapárna atd. já vás v tomhle fakt nechápu, je to skvělá povedená klasika a na svou dobu dosti průlobová, 1 díl je brutální strašidelný horor, 2 díl je už takový lehce komediální horor a 3 díl je prostě akční fantasy s prvky hororu(to zlo tam prostě hraje svoji roli) dannyma a campbell tyhle filmy zkrátka nejsou pro lidi jako jste zrovna vy dva...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

sniper18: ted už je to taková stará vykopávka,ale na dřívější dobu to bylo super...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Síce je to najlepší film celej série, ale aj tak si nemôžem pomôcť, príde mi to také trápne. Ale tie 2 hviezdy si to zaslúži.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

viděl jsem to v dabingu kde ty slova byly opravdu super...a ještě k tomu dobře natočeno a Bruce zahrál skvěle,pro mě 5*

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

dannyma: já taky nechápu jak nikdo může ubohosti jménem Hannah Montana dát 5*.

dannyma

dannyma (hodnocení, recenze)

Nechápu tak vysoký hodnocení. Podle mého tohle byl jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděla. Neskutečná nuda a trapárna. Jednou bohatě stačilo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

S1xK1ll3r

S1xK1ll3r (hodnocení, recenze)

Zda sa mi akoby bola chyba pri popise tohoto filmu a sice je tam naviac definicia "Horor" . Fantasy a komedia je uz v poriadku. Pri predchadzajucich dieloch sa mohol clovek v minulosti aj vylakat no toto je uz len akcna komedia pri ktorej som sa skvelo zasmial. ** davam prave za neutichajuci smiech.

Devadesát Dva

Devadesát Dva (hodnocení, recenze)

mě je třetí díl nejsympatičtější a vůbec není tak špatný, jak tu kdekdo pořvává, jen to chce trochu času a pár projekcí navrch. -I got it, I got it! I know your damn words, alright?

Fitman

Fitman (hodnocení, recenze)

V době kdy byl film takzvaně IN a já jej netrpělivě očekával po zhlédnuté předchozí 1 a 2 mě velice překvapil a pobavil i zarmoutil.Tu kladnou stranu přičítám vtipu,zpracování,hláškám B.Campbella a efektům! Zklamal mě tím,že jsem asi pořád někde uvnitř očekával nádhernou hrůzu a strach která tolik sršela a doslaova dýchala z jedničky! sečteno, podtrženo: jako komedie za 5,ale nelze srovnávat s prvním a druhým dílem.

Pauliee

Pauliee (hodnocení, recenze)

Úspešne som dopozeral celú trilógiu od Sama Raimiho. Prvé dva diely boli úžasné - Pekná atmosféra opustenej chatky ďaleko v lese, kde vám nemôže niekto pomôcť a ostáva to na vás a tiež veľa "krvi" a brutálnejších scén a samozrejme humoru. Ale teraz keď som videl Armádu temnot tak som sa sklamal. To čo som vymenoval tu chýbalo, až na ten vtip lebo fakt som sa u toho dosť nasmial, čo je asi jediné pozitívum. Z trilógie je to najslabšie, ale Bruce Campbell a jeho hlášky tak to nemá chybu. ***

narg-

narg- (hodnocení, recenze)

nahodou, jako becko skveli a je podle toho i pc hra (totzna s filmem :)

takze ja 5/5 :)

Yardak

Yardak (hodnocení, recenze)

Byla to pekelná jízda, fakt super, dávám 4 hvězdy. Bruce Campbell je hustej machr!

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama