Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

MakinaB 

všechny recenze uživatele

No není to zrovna seriál ze kterého bych padla na zadek, ale opět se k němu ráda vracím. je to taková pohodička. Není to nudné ani fádní. Prostě a jednoduše je to seriál na relaxování. Debilita Montgomeriových mě občas sere a Kiru bych jednou za čas vyliskala, ale jinak je to skvělá uvolňovačka a u které se krásně odpočívá. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu to male hodnoceni a extra-kriticke ohlasy. Shlednul jsem celou prvni serii na Prime a pokracuji ve sledovani druhe a musim rici, ze se pokazde vyborne bavim. Samozrejme, nelze od toho cekat hloubku ani sviznost serialu jako How I Met Your Mother - kazdy z techto serialu ma jinou cilovou skupinu divaku. V pripade DZM jde o pohodove oreagovani pro celou rodinu ci matky v domacnosti a svuj ukol plni nad miru dobre. Nekde mezi 3,5 a 4*. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nebude jako Jak jsem poznal vaši matku nebo Jmenuji se Earl apod. jde o naprosto jinou myšlenku. Nenáročné a přitom poučné a hlavně zábavné. Reba má výborné hlášky a ještě lépe ji doplňuje Scarlett Pomers, která bohužel nedostává dosti místa, ale já si zamiloval Joannu Garciu. Mužská část je zastoupená výborně. Druhý Joey z Přátel skřížený s Coudym z Kroku za Krokem. Christopher Rich mi malinko připomíná zase Rosse z přátel.. Co víc si může člověk přát? :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ocenila bych tvou pomoc, takže udělej všechno z toho seznamu." Zasloužilá matka Reba mě baví svou strohostí, praktičností i cynismem. Ovšem kdybych já byl na jejím místě, tak bych vše řešil s rozvahou cholerika, který by nešetřil řevem, fackami a prohazováním oknem, neboť její rozvětvená rodiny si nic jiného nezaslouží. Mě to tedy většinou dokáže vykouzlit lehký úsměv na tváři, ale žádný zázrak jsem v tom neodhalil a toho rodinného moralizování jsem se taky poměrně rychle přejedl. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)

Reklama

Reklama