Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, je ráno, vy jdete do školy (či v letních měsících na brigádu) a jako kulisu nechcete mít Snídani s novou. Tak to přepnete na Primu a tam na vás vybafne Reba. A právě na rána je tento seriál jako stvořený. Humor je tu snesitelný, některé postavy excelentní (Barbra Jean rulez!!!) a k tomu, jako vždy, vynikající dabing Valerie Zawadské. Víc než tři hvězdy ale nemůžu dát z jednoho prostého důvodu. I když je to k snídani příjemný seriál, tak nemám potřebu koukat na každý díl. Ale to se může časem změnit, protože tomuto seriálu přicházím na chuť čím dál tím víc... ()

onden85 

všechny recenze uživatele

Pánbíčkářská texasanka vychovala flundru co ji zbouchl absolutní idiot, prosřední dcera je silně narušená a syn je jedním slovem blbec. Do toho je tu bývalý manžel, chorobný prasák, který přefikl i škaredou ženskou, pro kterou je označení blbá blondýna neskutečnou pochvalou. A tento galimatiáš zapříčiňuje tu údajnou zábavu, která je v 99% trapná... ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tento seriál kupodivu netáhne dopředu Reba, ale její zeťák Van, který je svým pitvořením a naivitou zábavný - narozdíl od takové Cheyenne nebo Barbry Jean (tu chvílemi vážně nesnáším). SPOILER: Nutno ale říct, že v pozdější sérii, kdy hodně zhubne a začne dělat rosničku je to fakt kočka. // Škoda že je seriál plný přehnaného moralizování. Tři hvězdičky za to, že je to koukatelné a občas se člověk vážně zasměje. ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nebude jako Jak jsem poznal vaši matku nebo Jmenuji se Earl apod. jde o naprosto jinou myšlenku. Nenáročné a přitom poučné a hlavně zábavné. Reba má výborné hlášky a ještě lépe ji doplňuje Scarlett Pomers, která bohužel nedostává dosti místa, ale já si zamiloval Joannu Garciu. Mužská část je zastoupená výborně. Druhý Joey z Přátel skřížený s Coudym z Kroku za Krokem. Christopher Rich mi malinko připomíná zase Rosse z přátel.. Co víc si může člověk přát? :-) ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

V téhle rodině je těžké si udržet zdravou mysl. Zešílela bych! :D Reba má nervy ze železa, jinak to nechápu. Nevěrného ex manžela i jeho "ženušku" bych vyrazila ze dveří hned jakmile by se tam zjevili. A ne že mi budou lézt do domu kdy se jim zachce. Vdanou dcerku s manželem i jejich dcerou bych též co nejdříve odporoučela. Nebo aspoň nějak vymyslela společné podílení se na domácnosti a ne že je budu všechny živit! Ještě, když to jsou nevděční spratci. Mladší dcerce bych nasekala na holou, aby se taky trošku srovnala. A nejmladší synáček? :D Jemu bych poradila zapnout mozek. No, každá rodina je šílená, ale tohle byl občas fakt extrém. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)

Reklama

Reklama