Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkový hacker Stanley Jobson byl propuštěn na podmínku z vězení, kam byl odsouzen za internetové podvody. Krátce poté ho navštíví atraktivní dívka Ginger. Její šéf Gabriel Shear by mu chtěl nabídnout práci. Muž je odhodlán dodržet podmínku a odmítne. Ginger ví, že Stanley nutně potřebuje peníze na právníky, s jejichž pomocí chce získat do péče dcerku Holly. Nabídne mu sto tisíc dolarů za to, že se s jejím šéfem jen sejde. Poté, co Stanley projde těžkým testem, Shear mu nabídne za další spolupráci 10 milionů dolarů. Má vytvořit červa, který pronikne do přísně střeženého systému. Cílem je tajné vládní konto s prostředky na boj proti terorismu. Stanley se sejde s dcerou a slíbí jí, že už brzy budou spolu. Sleduje je ale vládní expert Robetson, který už ho jednou dostal za mříže. Senátor Reisman, který Sheara tajně podporuje, chce, aby byla akce zastavena. Ten to však odmítne a senátor na něj pošle komando zabijáků. Shear se z pasti prostřílí. Šokovaný Stanley, který byl účastníkem přepadení, chce se vším skončit, proto mu Shear unese Holly. Stanley je nucen dokončit červa, aby zachránil své dceři život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Bauer 

všechny recenze uživatele

John Travolta a ( sexy ) Halle Berry hrajou celkem dobře.Ale Hugh Jackman to je frajer je škoda , že právě on nemůže hrát dalšího představitele Bonda.Jinak film je celkem nudný , při druhém koukání na tento film bych se asi ukousal nudou ale když už je tam nějaká akční scéna tak je dobře natočená.Průměrný film. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Asi to najlepšie čo Skip Woods napísal. Zaujímavý začiatok filmu a koncovka, ale ten stred je len obyčajná vyplňovačka pred finále. Dominic Sena tiež nieje s tých najlepších režisérov, ale tu sa celkom popasoval s akciami. Najväčšie plus vidím aj tak v tradične dobrom Jackmanovi, sexi Halle Berry a v zápornom Travoltovi. 70% - 3* ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Film, který klame tělem. Famózním úvodním bullet timem navnadí na něco nevídaného, vzápětí ještě přiloží do ohně brutálně sexy Halle Berry a skvělého záporáka Travoltou. Jenže to je naprosto všechno, co film nabídne, pak už následují je hloupé scény a klišé. Jo a „hackovací“ scéna je bomba, tohle kdo neviděl, neuvěří! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hned za začátku dokonale naladí zpomalenej výbuch, pak už to bohužel neni tak dobrý jak to ze začátku vypadalo, ale pořád nadprůměr. Herecký zastoupení to má ale výborný. John Travolta je pěkně krutej, hlavně když tam vytáhne ten kanón a Halle Berry je zase pěkně sexy a už jen kvůli ní by se to mělo vidět, Hugh Jackman sice vypadá na tvrďáka, ale tvrďák ve filmu neni a je to možná škoda, určitě by to tmou dodalo šťávu a bylo by to ještě akčnější. Nebýt týhle trojice, tak by to asi za moc nestálo ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zkuste se nabourat do něčího počítače, když musíte čelit nenadálé "undertable" felaci a ještě k tomu dvěma čokoládovým melounkům rozkošné H.Berry. No ještěže na Hugha zezadu nezaútočil i nějaký mečoun se špičatým nosánkem.. Trocha přiživení se na humbuku kolem Matrixu, debilní scénář a jediná zajímavá scéna v podobě panoramatické exploze natáčené pomocí 135 synchronizovaných kamer. A teď k Travoltovi. Od doby, co mu Butch škorpiónem necitlivě přerušil záchodovou četbu, to s ním šlo i díky těmto rolím psychopatických padouchů z prudkého kopce. Mění účesy, nosí bradky, či Pirésovské mušky, různými způsoby třímá cigaretku, leč komické charisma, tuctovost a hlas Trávníčka zůstávají. Kdo mu dal za toto 20 mil.USD je u mě blázen. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natáčaný i na ulici Quai Cassini vo francúzskom Nice. (dyfur)
  • Film byl stažen z kin krátce po teroristických útocích z 11. září 2001 kvůli scénám, ve kterých byly vyobrazeny vybuchující budovy. (Rocky62)
  • Auto, které řídí Gabriel (John Travolta), je v Británii vyráběný TVR Tuscan. V USA se neprodává, protože nesplnil limity pro vypouštění emisí. (Rocky62)

Související novinky

Scénáristou Hitmana…

Scénáristou Hitmana…

25.10.2005

bude Skip Woods. Ten má na svém kontě krom několika minimálně známých projektů také práci na filmu Swordfish: Operace hacker. Otázkou zůstává, jestli dějovou skladbu tak ostře sledovaného projektu… (více)

Reklama

Reklama