Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

novoten 

všechny recenze uživatele

Smutné vystoupení z řady, při jehož letmém zahlédnutí si jen smutně povzdechnu. Jako prvnímu ze série mu totiž chybí srdce a nějaký důvod pro jeho existenci kromě očividného vydělání dalších peněz. To, že za další tři roky přišel Ivan Drago, tak možná bylo pro Stalloneho kariéru jedním z nejšťastnějších rozhodnutí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pre väcsinu ludi je najotrasnejsim dielom pätka. Pre mna líže dno trapnosti prave trojka. Zo seriozne pojatej serie sa stala sialena a prehnana show na urovni wrestlingu. Uz zapas s Hulkom Hoganom je trapas ale zaporak Mr. T je totalne neznesitelne peklo. Jednu hviezdicku davam len za poslednu scenu s Carlom Weathersom, ktora mohla napriek tejto mizerii pekne uzavriet celu seriu. Ale to by bolo prilis skoro. 2/10. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Rocky III je jako rána pěstí. Nádherně ilustruje přechod z chmurných a dramatických sedmdesátek do rozjásaných, veselých a ano, i pozlátkových, osmdesátek. Drama je pryč, teď je to zábava (dobře pojaté i v samotném Rockyho tréninku, není překvapivé, že mu poprvé Clubber Lang naklepal ten jeho neforemný ksicht). I Rocky samotný je najednou jiný. Snad dospělý. Ale ta osmdesátková atmoška je až strhující - videoherny, hudba, Adrianiny účesy a kulervoucí Hulk Hogan. Paráda. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bill Conti: 1. Eye of the Tiger - Survivor [3:53] ,2. Take You Back (Tough Gym) - Frank Stallone [1:48] ,3. Pushin - Frank Stallone [3:10] ,4. Decison [2:05] ,5. Mickey [4:39] ,6. Take You Back - Frank Stallone [3:37] ,7. Reflections [3:21] ,8. Gonna Fly Now - DeEtta Little/Nelson Pigford [2:50] ,9. Adrian [1:42] ,10. Conquest [4:40] ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný díl Rockyho, který trochu vybruslil ze starých kolejí - Rocky už není prezentovaný jako chudý nesmělý ňouma, ale jako boháč, který ví, co chce. Někomu ta změna může vadit, mně naopak tenhle díl sedl mnohem líp než dvojka. Apollo se navíc na roli trenéra skvěle hodí; po boku Rockyho ho vidím mnohem radši než jako toho tvrďáka, co proti němu stojí v ringu. No a konečně nesmím zapomenout na tu krásnou stylovou písničku Eye of Tiger, bez které si dnes Rockyho jaksi ani nedokážu představit... ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Na začiatku filmu je v pasáži vidieť hrací automat s témou filmu Flash Gordon (1980). (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama