Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele SpaceOdyseus k tomuto seriálu (9)

Ahsoka (2023) 

Zklamani. Mozna bych si to vic uzil, kdybych znal Rebels. Rebels jsem ale nevidl, tak me nechalo chladnym neustale predstavovani starych znamych a stejne tak me nechala chladnym vsudypritomna ale naprosto lobotomicka akce. Nuda. ()

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Konecne doslo na serial o nekom jinem nez mlcenlivem drsnakovi v hlme, co malo mluvi. Konecne doslo poradne na svetelne mece. Ale pral bych si aby se toho zhostil nejaky sikovnejsi rejza nez Filoni. Treba uvodni akce s Ahsokou v chramu urcite znela lepe na papire, nez na obrazovce. Nuda. ()

Část 3: Čas odletu (2023) (S01E03) 

Spousta akce, letajicich laseru a dogfightu? To by se mi melo libit! Proc se mi to teda nelibi? ()

Část 4: Ztracení Jediové (2023) (S01E04) 

Dil narvany akci se svetelnymi meci? Parada! Leda ze... Kolik tech souboju melo nejakou zajimavou choreografii? Kolik ikonickych obrazu? Kolik nesmyslnych otocek? Byly tam zase nesmyslne closeupy misto prehlednych celku? ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Stejne jako nesrsim nostalgii po Rebels, nejsem nostalgicky po Clone Wars. Ale videt smejiciho se Anakina bylo fajn. Ani to ale nezakryje fakt, ze se tento dil dal sestrihat na polovinu. ()

Část 6: Daleko, předaleko (2023) (S01E06) 

Prospelo tomu, ze se vykaslali na nudne akcni sceny. Neprospelo tomu, ze se zase mocne sazi na me nezname legacy charaktery. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama