Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 8
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 8

Recenze (367)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Už od dôb Firefly som považoval Nathana Filiona za herca schopného pohrať si s divákovími emóciami. To, že mu bola ponúknutá úloha v ďalšom seriáli považujem za veľmi inteligentný ťah. Čo dokazuje aj pripravovaná 6 séria. Priznám sa keď som videl seriál v dobe keď začínal, prišiel mi veľmi otrepaný. V každom dieli sa riešilo len to isté a schémy boli úplne rovnaké. Až keď som pretrpel prvých 10 dielov - teda 1 sériu, dostalo sa mi plnohodnotného a tak trocha iného detektívneho seriálu - niečo na štýl Monka. Výborne sa na tom zabávam, sledujem vývin rôznych postáv a hlavne si ich obľubujem. Po dlhom čase výborná záležitosť, ktorá je pri zemi a vystačí si s vtipom a talentovaným strihačom. Plus Stana Katic je bez kecov najkrajšia detektívka na televíznej obrazovke. Prvá séria 60%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 13.1.2010 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 8.9.2010 --- Ak budú slovné prestrelky medzi spisovateľom a vyšetrovateľkou gradovať, zostane aj moje hodnotenie takto vysoko. Som príjemne prekvapený. (10.3.2009) Človek, ktorý vymyslel ten slovenský názov je CHUJ ! (24.12.2009) Tak ten slovenský DEMENTNÝ názov je používaný iba v programových vestníkoch a na propagáciu na webe. Dnes som sa odvážil zhliadnuť na vlastné oči akým spôsobom je CASTLE na JOJ vysielaný a ALELUJA, JOJ v dabingu žiadnu Vtierku ani nič podobné NEPOUŽILA. Názov ponechala dabingom nedotknutý. Hurá !!! (3.2.2010) EDIT: Tak v II. sérii už JOJ použila ten odporný názov aj v dabingu. FUJ ! (8.9.2010) ()

Reklama

ladynka 

všechny recenze uživatele

To, co ztělesňoval v minulém století seriál Moonlighting, vykřesal v roce 2009 Castle. Detektivní seriál, který se točí zejména kolem špičkování hlavních protikladně působících postav, přináší hlavní klady seriálu - sympatické hrdiny, chytrý humor a spoustu nápadů ke zločinům (Castlovy teorie jsou pochopitelně to nejlepší i díky rozsahlým znalostem žánru :-). Bonusem jsou epizody nebo jejich časti, které často slouží jako pocty mysteriózním klasikám - Akta X, noirové filmy, úpírské seriály, horory... 1. série (4*), 2. série (5*), 3. série (5*), 4. série (2*), 5. série (3*). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ona je policejní detektiv, hezká, sympatická, bez chlapa, se specifickým úsměvem a mimikou rtů. On je spisovatel, trochu cynik housovského stylu, taky sympaťák, kterého má ona na krku, protože on o ní píše. On má dospívající dceru, trochu otravnou (ale ději neškodící) matku a nesnesitelnou exmanželku. A to mi ke spokojenosti stačí, protože mezi to mezi oběma funguje. # Hodnoceno po 5 dílech; a po 3 sériích se můj názor nemění. #"Jmenuje se Burt, umí kouzlit." "Tak to doufejme, že do rána zmizí." # poznámky: 4x21 - díl s Caseym z Chucka # A ani 6. řada neubírá na kvalitě, naopak mě baví originálním pojetím mnohých dílů. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Vtipné za každou cenu. Hláškující Castle a upjatá policistka...zápletky a kriminální případy jsou podružné vývoji vztahu mezi těmito postavami. To znamená, že Castle není úplný bohém a není mu všechno jedno a policistka není úplně upjatá...Celé to na mne působí moc okatě a předvídatelně. Celkově vzato průměrná podívaná, která vám bez problémů zabije nudné odpoledne. Ale nic víc, nic míň. ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (28)

  • Čas 04:20 – na obalu, který patolog podá Castleovi, je vidět nesmyslné složení cukrovinky v češtině: vysoká fruktóza, kukuřičný sirup, umělá barviva a příchutě, Red 5, Žlutá 3 a 16, Boršč. (Proste..Jana)
  • Postava Cheta Palaburna, přítele Marthy (Susan Sullivan), se v seriálu nikdy neukázala. Jeho podobu můžeme vidět pouze na fotce ze střední školy. (CrashONE)

Reklama

Reklama