Reklama

Reklama

Thor: Temný svět

  • USA Thor: The Dark World (více)
Trailer 1

V další velkolepé marvelovské adaptaci navazující na události filmu Avengers usiluje asgardský bůh hromu Thor o mír v celém vesmíru. Tváří v tvář mocnému nepříteli, mocnějšímu než samotný Odin a celý Asgard, se musí Thor vydat na nebezpečnou cestu. Čeká ho sblížení s krásnou Jane Foster (Natalie Portman), avšak události Thora přinutí obětovat vše, aby zachránil lidstvo. (Falcon)

(více)

Diskuze

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

barancek

Nie iní Avengery? Mne osobne ani nie, chýbalo ma tam len menej humoru a  veľkolepejší záverečný súboj na Zemi.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Bluntman , Deonord

Thor: Temný svět se stal předmětem kritiky kvůli tomu, že představuje pouhou výplň v tzv. Fázi II Veď predstavili tam Aether, aká výplň medzi dielmi...? 

Deonord Tá mi nejako nevadí, zato ten trápny stážista už ano...ale bolo tam priveľa humoru pri tom zachraňovaní sveta...Metro, Malektih a Thor padajúci po oknách St. Mary Axe, na eflov hodíme auto...Aj keď táto Marvelovka sa mi celkovo veľmi páči. 

na příspěvěk reagoval barancek, Bluntman

Deonord

Deonord (hodnocení, recenze)

Ten film mohl dopadnout tak dobře, kdyby tam nebyla ta zkur*****, zpi*****, trapná a vyje***** Darcy. Nesnáším tupé a trapné postavy a bylo naprosté utrpení sledovat scény, kdy tam působila. Nechápu, proč scénáristé nemůžou vymyslet inteligentní postavy, které mají aspoň humor na úrovni, když už si neodpustí příspěvky. Jinak Hiddlston opět ukázal, že film by se měl jmenovat spíš po něm. Naprosto brilantní výkon. 

na příspěvěk reagoval MsUtahraptor, Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

janejo

Ano a aj preto je to tak parádne. Temný elfovia v sci-fi podobe (nie fantasy) s vesmírnymi loďami, plazmové zbrane vs čarovné historické zbrane? Ano, to je presne to, čo je super, navyše hry toto ponúkajú už dlhšie. 

Kulibrnda

Kulibrnda (hodnocení, recenze)

janejo

A proč ne? Model (fantasy/sci-fi) světa, kde se prolínají tradiční zbraně s moderní technologií není až tak neobvyklý :-)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

mzss1 , Camulator , Chipsonator

Doufám, že vyjde brzo, ale nevypadá to tak. Aspoň ten konec se mi trochu vyjasnil, ale přesto nějaké otazníky jsou, takže to spíš rozsekne další díl, čím dřív bude, tím lépe. 

Daggeron

Daggeron (hodnocení, recenze)

Ištván87 , Echelon1

Tak občas sa to stáva, keď niekto nahodí teóriu, akú sme ešte nevideli :) V tomto prípade to prekvapilo aj mňa, a to sa mi pritom stáva, že som niekedy z filmu mimo, ale tentoraz nie je o čom... :)

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Aj tak nechápem, že túto "záhadu vekov" tak riešia. Je jasné, že Loki je na tróne a Odin je nevedno kde. Pokiaľ viem, nie je to niečo extra nové, v komixoch sa to vraj stávalo neraz, že Odin bol mimo a všetko prekonával Thor sám. 

na příspěvěk reagoval Daggeron

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

O tom, že ten strážný byl vlastně Loki, o tom se tu přít nemusíte. To je jasný z toho, jak se tváří a jak ho zabírá kamera ve scéně, kdy mluví s Odinem. Nešpekulujte, není o čem.

na příspěvěk reagoval Echelon1, Daggeron

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

mzss1

Ano jsem, jednak ty zelené záblesky jsou zcela typické pro jeho přeměny (viz jeho proměňování třeba v Captaina Americu for fun při úprku z Asgardu), jednak to v rámci filmu dává větší smysl a jednak Thorovo přání po záchraně Asgardu a Země bylo vrátit se a být s Jane.

Daggeron

Daggeron (hodnocení, recenze)

Je fakt, že s istotou sa to tvrdiť nedá, ale Thor nie je od Lyncha :) Veľa vecí je jasných a Loki síce nie je nesmrteľný, ale ako bolo povedané, je majster ilúzii. Takže o mnohom nie je čo diskutovať, v podstate jediná otázka, na ktorú odpoveď nepoznáme a ktorá ostáva otvorená po druhej časti, je, čo sa stalo s Odinom. Osobne si myslím, že mŕtvy nie je, to by takto neukončili. Podľa mňa istotne žije, ale na to, čo sa stalo, si musíme počkať :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Kulibrnda

Tak rád bych dál v klidu a míru argumentoval, ale už mě to nějak nebaví. :-) To co píšeš ty, já a ostatní má určitě dobré myšlenky, ale s JISTOTOU to nikdo tvrdit nemůže. :-) Musíme si počkat na další filmy či třetí díl Thora. Ale třeba máš pravdu, třeba se v Lokim vyznáš lépe než Thor :-)))))

na příspěvěk reagoval Kulibrnda

Kulibrnda

Kulibrnda (hodnocení, recenze)

mzss1

Ten strážný má vzadu zaparkovaný letoun (Je přímo v záběru), takže přemístění asi není dobrý argument. Navíc je to světlo opravdu typické pro ty jeho iluze. Zachycuje tedy poslední fázi, kdy už přejíždí jen po rameni a ruce. Jinak Loki je mistr v iluzích. V podstatě se divím, že mu to Thor sežral, po tom všem. Myslím, že zkouška nahozená v jednom z dílů HISHE věnující se tomuto tématu, měla proběhnout :)

Popelku bych do toho nepletla, kdybys nepřišel se splněním přání :D Ale dobrá...termín "Deus ex machina" ti něco říká? Protože to by přesně odpovídalo tvé teorii. Prostě se "stalo" :)

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Kulibrnda

Tak jako s tím Lokim připouštím, že je to možné, to s tím strážným, zelený lesk atd, ale může to mít i jiné vysvětlení, že se prostě ten strážný přemístil, proto to zelené záření. Uvidí se dále, ale Loki měl teda velkou moc, ale zemřít mohl, nebyl přece nesmrtelný, to by Thor věděl a nebrečel by u jeho těla, takže i tak se musí uvažovat. A Popleku do toho neplet, to je velmi slabá poznámka :-)))

na příspěvěk reagoval Kulibrnda

Kulibrnda

Kulibrnda (hodnocení, recenze)

mzss1

Marvelovky sice nejsou vysloveně reálný, ale na tři oříšky pro Popelku a poslední splněné přání si opravdu nehrají :) 

na příspěvěk reagoval mzss1

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

28.08.2015

Kariéra Madse Mikkelsena nabírá zajímavé obrátky. Dánský herec strávil pár let v seriálovém Hannibalovi, ten ale právě končí a Mikkelsena volá Hollywood. Už před pár lety jej Marvel chtěl jako… (více)

Reklama

Reklama