Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 2

Recenze (704)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Potomek lady Mariany a Robina Hooda se vyspal s potomkyní Batmana a Catwoman a tohle z toho vylezlo. Trošku prkenné, místy brutální, ale v zásadě hodné stvoření se srdcem na pravém místě a s dívkou, kterou 23 dílů strašně miluje. Až mě místy sral. :D Ale jinak se jedná o docela zábavnou akčňárnu na motivy komiksu, o kterém jsem nikdy neslyšel a shánět ho nebudu. Mám pro tyhle maskovaný opičáky slaboast, takže i když je to tak na tři a 60%, dávam čtyři a 70. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 19 dílech: Výtečná oddychovka, která jde navíc příběhově překvapivě čím dál více nahoru. U Stephena Amella sice chvilku trvá, než mu jeho Oliver Queen správně sedne a přemýšlení se u tohoto seriálu také zrovna nevyplatí. Jinak ale tvůrci zatím nabízí slušnou jízdu z hodně solidní akcí a čím dál lepšími postavami, u kterého se výborně odreagujete. Jen by to už konečně chtělo nějakého pořádného záporáka, aby se náš moderní Robin Hood pořádně zapotil. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii. Ale jo. Není to zlý. Postupem epizod se seriál stává opravdu zajímavým a i obrázky z ostrova jsou častější. Upřímně mě i baví daleko více než dění ve Starling City. Jednotlivé díly mají náboj. Trochu mu vadí, že Oliverovy soupeři nejsou nic moc, ale zatopit umí. Co mi ale nevadí, ale vyloženě mě vytáčí jsou trapné zaláskované dialogy mezi Oliverem, Tommym a vždy hodnou advokátkou. Popřípadě, kdyby náhodou na tyhle tři nedošlo je tu ještě Oliverova mladší sestra, která se mi sice fakt líbí, ale zasloužila by fakt 5a20 a světe div se, ne ode mě. Prostě tyhle teen dialogy sráží jinak kvalitní, akční a občas i napínavou podívanou dolů. Za mě po první sérii 75 procent. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Na to, jak moc jsem se těšil a předpokládal, že první sérii slupnu jako malinu za pár dní, mě to teda zrovna dvakrát moc nechytlo. Zasekl jsem se v půlce a už ani moc nemám náladu na to koukat dál. Big up za dámský obsazení, ta právnička i Arrowova ségra jsou neskutečný kočky, stejně jako Steelova sekretářka nebo Bertinelliová. Ale jak říkám, moc už mě to nebaví, je to na jedno brdo a ještě je to navíc dlouhý jak debil. Na začátku každýho dílu se jukne do zápisníku, vybere si jednoho padoucha ze seznamu, pak se za nim půlku dílu honí, mezitím tam je střih na pár scén z ostrova, pak nějaký románky s jeho bejvalkou, na konci ho sejme a díky čau, další díl to samý. Velké zklamání a jen těžko dávám do kupy ty tři hvězdy. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

První série mě bavila od začátku do konce a přes svůj počáteční skepticismus vůči tv adaptaci mého oblíbeného DC charakteru mě už první díly překvapily svou kvalitou..Přes drobná zakopnutí si Arrow držel vysokou laťku celých 23 dílů a v posledních cca třech dílech rozjel takové gradační peklo jaké se nevidí ani ve finále jiných-mohem ambicióznějších projektů.... Má to mouchy ale ty se dají vždy přehlédnout, nebo přetrpět-Např= Stephen Amell je sice slabší herec, ale svou hereckou topornost zdatně kompenzuje fyzickou připraveností(to co tam ten kluk občas předvádí je na dost slušném levelu). Scénáristicky je to slabé snad jen v romantickovztahových linkách, ale ty opravdu otravné momenty a scény užírají max cca 40minut celé série(což je opravdu snesitelné)..... S ohledem na finiš tomu dám plnou palbu, i když to celou sérii vypadalo spíše na nadstandartní 4..... Snad se druhá série ponese v podobném duchu a tempu=paráda.. EDIT: Druhá série se ještě dala udržet na 5.. ale třetí je taková sračka, že jsem to po cca 14dílech , s ohledem na vlastní duševní zdraví radši vzdal ...Aktuálně bych to vyprůměroval někde mezi 3 a 4 ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (87)

  • Liam Neeson projevil zájem zopakovat si roli Ra's al Ghula v seriálu, a přestože televizní stanice CW za ním přišla s nabídkou na roli, kvůli plnému diáři herec nebyl dostupný. Místo něj tedy obsadili do role australského herce Matta Nableho. (Shadowspark)
  • V úvodní sekvenci na začátku téměř každé epizody první série, při níž Arrow (Stephen Amell) vysvětluje, co ho potkalo, trénuje hlavní hrdina na překážce, kde se drží pouze rukama rovné tyče a pomocí síly horní poloviny těla se posouvá po jednotlivých stupních nahoru. Tato překážka nazvaná "rybí schůdky", v originále "Salmon ladder", se poprvé objevila a proslavila v japonské televizní sportovní Ninja faktor (od r. 1997). Ještě větší popularitu na území USA jí pak přinesla americká "mutace" této sportovní soutěže Ninja faktor po americku (od r. 2009). Tato překážka se zařadila hned po uvedení v obou soutěžích mezi ty vůbec nejnáročnější a nejobávanější. (Caszidy)
  • Po zrušení seriálu Constantine (od r. 2014)se jej fanoušci snažili obnovit, dokonce se přimluvil i hlavní herec seriálu Arrow Stephen Amell (Oliver Queen), nakonec v srpnu 2015 potvrdil hlavní herec seriálu Constantine Matt Ryan na svém profilu na twitteru, že bude v Arrow ve čtvrté řadě účinkovat jako hostující herec, který si zopakuje svou roli Johna Constantinea, (Shadowspark)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama