Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (226)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mi dalo vzpomenout na 80. a 90. emzácká dobrodrůža typu E.T., Starman a tak podobně. Jo, tady je to sice bez ufounů, ale koncept je stejný. Zkrátka nostalgie jako blázen s mraky sentimentu a romantického dobrodružství. A i když to není obvykle můj šálek kávy, tak teď se mi to trefilo do noty. Výhrady nemám ani k hercům, ačkoliv je fakt, že Britt Robertson jsem teenagerku nežžal ani se zavřenýma očima. Ale to se dalo v pohodě přežít. 75% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

SA naslepo opět nezklamalo. Doufav ve sci-fi, obdržel jsem laxativní kýčovitě plytkou romantiku pro retardované náctileté, která byla seškrábnuta ze stěn septiku Rosamundy Pičerové, ke vší (od slova veš) odpornosti vyhnilé osazením Řiťou Máslopolským alias ýtý milovníkem pro sexuálně dezorientované šestnáctky a šestnácty. Pro masochisty a koprofily libující si v detailech odkazuji na páně Dromův komentář. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který má potenciál a který hlavně ve druhé polovině je nějakým způsoben kvalitativně těžen, ale celkově chcete producenty, dramaturgy a scénáristy zbušit za celou první polovinu filmu, která je nehorázně natahovaná, nudná, prostě a jednoduše slabší. The Space Between Us by potřeboval údernější scény, větší rozpočet a zajímavěji pojatý Mars (na který právě moc peněz asi nebylo). Místo toho ze začátku vidíme malého hackera, který si na Marsu může dělat co chce a nikdo na něj nedohlíží. Na zemi vše začne být daleko zajímavější, neboť konfrontace Gardnera s Tulsou je živou vodou pro celý film. Chemie mezi nimi funguje perfektně a ač se občas dostaví nějaký ten kýč, prospívá celkovému vyznění vztahu, který oba charaktery mezi sebou mají. A když už hrozí, že se může dostavit nuda, tvůrci mají v zásobě Gardnerovu nemoc, jež ve výsledku dopomůže k celkovému pozitivnějšímu hodnocení a mírnému palci nahoru. 65% ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních padesát (!!!) minut neuvěřitelně nudných a předvídatelných, pak se to trochu zlepší a občas natrefíte i na lehce humornou scénu. Hudba dost otravná .Bohužel je to celé plné levného sentimentu. Představitelka Kendry na pěst. Ostatně to samý platí pro představitelku Tulsy. Příšerná scéna, když Tulsa hraje na klavír v obchoďáku. A ten výbuch? To si snad už dělaj srandu. Oldman neměl šanci to zachránit. Spíš nechápu, jak v něčem takovym mohl hrát. Ale sranda byla, když Gardnera tahali z tý vody ve slowmotion, to jsem se celkem pobavila. Navíc je někdy od dvacátý minuty jasný, kdo je ve skutečnosti jeho fotr. "You're my father!" "Yes!" Fuj. Chtěla jsem dát jednu hvězdičku za celkem pěkné záběry krajiny, ale i to by bylo moc. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Já vím, že už název Vesmír mezi námi by mi měl napovědět, že to bude romantika. A já romantiku opravdu ráda, ale na toto téma bych asi ocenila té romantiky trochu méně. Nehledě na to, že pár věcí mi tam nesedělo. Spoiler: Jelikož se na konci ukázalo, kdo je pravým otcem vesmírného dítěte, tak se mi nechce věřit, že by šupem neposlal astronautku zpátky na zem, po tom co se dozvěděl, že je těhotná. Kor, když to bylo i v jeho moci. A video, kde tam blbne se svým bráchou, ze kterého všichni vyvodili, že onen brácha je jeho otec, tak to už trochu zavánělo incestem. Malinké zklamání a lepší 3h. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)
  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)
  • Nátačelo se ve státech USA – Arizona, Kalifornie, Colorado, Florida, Nevada, Nové Mexico a Utah. (griph)

Reklama

Reklama