Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (226)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká pohodovka na zabitie nudy. To som však ešte netušil, že tento film jej vyprodukuje ešte omnoho viac. A naviac k tomu také hallmarkovské podanie s infantilným podtónom, citovo vydieračské až strach. K tomu ešte aj slabá réžia a výprava. Ostali iba dobrí herci, ale aj tých mi bolo trochu ľúto. Podpriemer. 40/100 ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Já vím, že už název Vesmír mezi námi by mi měl napovědět, že to bude romantika. A já romantiku opravdu ráda, ale na toto téma bych asi ocenila té romantiky trochu méně. Nehledě na to, že pár věcí mi tam nesedělo. Spoiler: Jelikož se na konci ukázalo, kdo je pravým otcem vesmírného dítěte, tak se mi nechce věřit, že by šupem neposlal astronautku zpátky na zem, po tom co se dozvěděl, že je těhotná. Kor, když to bylo i v jeho moci. A video, kde tam blbne se svým bráchou, ze kterého všichni vyvodili, že onen brácha je jeho otec, tak to už trochu zavánělo incestem. Malinké zklamání a lepší 3h. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V první řadě je to klasický romantický film pro náctileté. Je potřeba to mít stále na paměti, jelikož se tomu přizpůsobuje ve filmu úplně všecko. Musíte si jako divák vzpomenout, jaký guláš jste měli v hlavě vy, když jste byli ve věku hrdiny filmu. Proto samozřejmě ve filmu nastanou modelové situace, dialogy a vůbec všecko je zcela předvídatelné. Stav beztíže, bezvětří bez děje, nastane ve druhé polovině, kdy je náhle snímek obtížně sledovatelný a nehýbá se z místa, pak se naštěstí zase rozjede. Ve svém žánru je to nadstandard, ovšem ke koukání pouze pokud se vám povede stát se na dvě hodiny adolescentem. Jinak se to určitě zvládnout nedá. 70% ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2017) / Teenage sci-fi záležitosť so zaujímavým potenciálom, ktorá objektívne balancuje jemne pod priemerom. Film jednoznačne ale zachránil super nápad dať rolu Garymu Oldmanovi a pár ďalších detailov, podarený soundtrack, príjemný letný feeling a celkom fungujúce emócie medzi Asom a Britt. Space Between Us je taký ten ľahučký kúsok po nedelnom obede. (6/10) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já dobře věděl, proć se tomu takovou dobu vyhýbám... Ale i tak jsem doufal aspoň v příjemnou oddechovku, ale nenaplnilo se bohužel ani to a výsledek je kýčovitá teenagerská romanťárna, která svému žánru vše natolik podřizuje, až je to celé stupidní. A to nejen v rámci nedodržování fyzických zákonů, ale také ve vývinu děje, kde fakt nechápu, proč se ten kluk na Zemi chová jako debil a nikdy třeba neviděl koně, když ho posádka na Marsu, která ze Země pochopitelně je, celých těch asi 16 let všemu učí. Ano, je vlastně mimozemšťan, narodil se shodou okolností na Marsu, ale není to jak ve Starmanovi, že se neznámá entita musí učit o novém světě aby v něm přežila, tenhle prostě musel znát hodně, byť jen teoreticky. Už z principu, krucinál. Ale tak hlavně že je tam velikááánská láska dvou podivínů, kteří by při druhého udělali cokoli, ale občas se zničehonic krutě pohádají, aby to nevypadalo, že se tam nic neděje. Sorry, ale je to až moc hloupé i na svůj žánr, abych se tím dokázal jednoduše bavit. Hvězdičku dávám jen za skvělou kameru a tu druhou slabou za odkaz na Na sever severozápadní linkou, který mě aspoň hodně pobavil, když už nic jiného. Slabé 2* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno