Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (226)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Klidný, citlivý, romantický snímek. Takový který ve Vás probudí vnitřní cynismus. Alespoň ze mě přímo tryskal. Na tomhle filmu nefunguje nic. Příběh, atmosféra, dokonce ani fyzika. Samotný námět je lehce nelogický. Důvod proč se najednou může odehrát návrat na Zemi, je přinejmenším pochybný. Chování mladého génia až se tam dostane, je výsměch zdravému rozumu. A představa, že by asertivní holka od rány toužila po sociálně plachém podivínovi, je přímo mešuge. To se prostě nestává. Vím to naprosto bezpečně. A to ještě opomíjím hlouposti typu komunikace nadsvětelnou rychlostí, dilatace času když se to hodí a podobně. Abych jenom nekafral, tak Britt Robertson hraje skvěle a Gary Oldman snad až zbytečně výborně. Jo a taková ta rádoby náladová hudba docela ujde. Zbytek je bída. The Space Between Us sice předstírá potenciál, jenže ve skutečnosti jde o naivní romantický brak, při kterém je lepší nepřemýšlet. A ideálně i usnout. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Krásné, krásné, krásné. Film má strhující tempo, výborné obsazení, ale hlavně má ve výsledku hrozně velké srdce jako Gardener. Miluju představitele hlavního hrdiny. Je to hrozně skvělý herec a celé to jeho zmatení z Marsu mu prostě sežerete i navijákem. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje naprosto dokonale a vy se nepřestanete usmívat až do samotného konce. A pokud sdílíte stejný názor jako já, určitě se podívejte na seriál Sex Education. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Robertson ako teenagerka? Síce takmer dekáda rozdiel podľa občianskeho preukazu, ale ona je stále vhodný typ pre dievčenske postavy. Hoci ten chlapček už veru vyzeral pri nej ako dieťa. Inak zabudnuteľný film, na ktorom ma iritoval nevyvážený zvuk, veľmi rušivý element celého filmu. Pozeráte sa na normálne dialógy a naraz pustená hudba ako z repráku na Rammsteine. No aspoň som po nejakom čase videl Carlu Guginu a až po istom pátraní som zistil, že je to vlastne tá milá deva z Bon Joviho "ALWAYS". Takže nakoniec ten film predsa len nejaký prínos mal. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2017) / Teenage sci-fi záležitosť so zaujímavým potenciálom, ktorá objektívne balancuje jemne pod priemerom. Film jednoznačne ale zachránil super nápad dať rolu Garymu Oldmanovi a pár ďalších detailov, podarený soundtrack, príjemný letný feeling a celkom fungujúce emócie medzi Asom a Britt. Space Between Us je taký ten ľahučký kúsok po nedelnom obede. (6/10) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejde o to to zatajit, ale přímo ututlat." Křehký Marťan na Zemi mě moc nezaujal a vzhledem k tomu, že jsem mu byl v mládí dost podobný, tak vím, že žádné sympatické drsňačky směrem k nám mimoňům neupírají své pohlavní orgány. No dobře, je to film, tak se tomu pokusím věřit, ale když vrtulník pronásleduje letadlo, letadlo havaruje a než vrtulník přistane, tak mají hasiči skončené ohledání místa, tak se tomu věří jen těžko. Taky ty online přenosy na lince Mars - Země nabraly závratnou rychlost, ale abych jen nehaněl, tak nyní začnu chrlit pozitiva ... tak nic. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Nátačelo se ve státech USA – Arizona, Kalifornie, Colorado, Florida, Nevada, Nové Mexico a Utah. (griph)

Reklama

Reklama