Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Atmosféra prvního filmu je pryč stejně jako skvělé obsazení. Jennifer Love Hewitt je bez ostatních herců dost nevýrazná a nudná a její doplňující parťáci ničím nezaujmou. Freddie je tam víceméně až posledních 20 minut, takže ani on to nevytrhne. Skutečně je pro mě zarážející, jak se dá skvělý první film pos*at pokračováním. Vůbec si nepředstavuji, jak moc špatná bude trojka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není to však jen ztráta atmosféry, ale i slabé herecké obsazení co zapříčinilo pád filmu do vod podprůměrných. V prvním díle byla hlavním lákadlem Sarah Michelle Gellar, která ovšem zemřela a tak nám zbyla jen Jennifer Love Hewitt, která neměla šanci film samotná zachránit. Sice svými vnady a tvary zapůsobila na mužskou část publika, ale ostatní herci nezaujali skoro ničím. K vidění je jen spousta okopírovaných scén z jiných filmů. O proti jedničce jde o slabý odvar a pošpinění této série. ()

Reklama

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Co sem komu jenom udělal? Když už to vypadalo, že je konečně konec filmu a já můžu v klidu přepnout kanál, tvůrci vytáhli ještě "trumf" z rukávu. Aaaaaaaa!!! Pokračování poměrně povedeného "I Know What You Did Last Summer" jsem doslova protrpěl a jen s údivem jsem zjistil, že bylo natočeno i třetí pokračování. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přežila své spolužáky, navrch tenhle výlet mezi mladé sympaťáky umírající hákem chlapíka v rybářské pláštěnce solidně vydělal. Takže se dalo čekat, že producenti budou chtít dál ždímat peněženky hororových fandů. Navíc někdo pořád ví, co se stalo (už dvě léta zpět). Hlavní hrdinka trpí traumaty, vydá se na dovolenou, jenže ouha, objevuje se i vrah, který mimochodem dokonale čte myšlenky druhých, je bleskurychlý a jako správný světový fotbalový útočník umí být ve správnou dobu na správném místě. Zrežírované je to obstojně, outfit Jennifer Love Hewitt se musí také líbit, jenže scénář musel být spíchnutý zatraceně rychle, takže je tahle story hodně bez invence. A napětí. A atmosféry. A tempa. A pořádných mordů… ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Tak Sarah Michelle Gellar nám ve dvojce chybí a tak Jennifer Love Hewitt musela svou roli zvládnout sama. Od začátku trpí halucinacemi a paronoidními pocity. Všude vidí vraha rybáře. Děj filmu je neskutečně předvídatelný. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je vrah. Jednička patřila do průměru, ale dokázala některými nápady zaujmout, stejně jako určitou dávkou originality. Dvojka v tomhle značně pokulhává. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 14. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)

Reklama

Reklama