Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco horšího.. Ano, sice to bylopoměrně snadno předvídatelné a závěr nebyl žádné překvapení, ale atmosféra byla správně napínavá a já se chvílemi i bála a čekala, co přijde a kde se ten Johnny zase objeví. Charlize Theron byla dokonalá a zahrála to fantasticky. Tyhle role jí jednoduše sedí.. Z Johnnyho Deppa šel strach, což byl, předpokládám, záměr, který se vydařil. Navíc i nápad to byl docela dobrý.. I když mi to chvílemi připadalo takové "divné".. Ale celkově se mi film docela dost líbil.. Navíc ta úžasná kamera.. Takže silnější 3*.. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak po druhém zkouknutí měním hodnocení (zvedl jsem z ***). Ač normálně nemám podobný druh konců moc rád, zde se mi vše zamlouvá. Navíc to, co zde předvádí nejen Johnny Depp, ale hlavně Charlize Theronová, to je úžasné. Ch. Theron mi připomíná herecký výkon Hale Berry v Gothice. Scénář: *****; Režie: ****; Herci: *****; Hudba: **** ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se toho stane hodně, pak se to celé rapidně zpomalí a až pak ve finále je toho děje zase víc. A já si úplně nemyslím, že to takhle bylo nejlepší, ono vůbec to, že to má dvě hodiny mi ve finále nepřijde jako úplně nejlepší nápad. Příběh je sice docela zajímavý, ale zbytečně natažený na dvě hodiny. Víc by mu rozhodně slušela klasická stopáž hodiny a půl (maximálně). Filmařsky to taky zas tak zajímavé není, kamera působí průměrně, herci jsou celkem ok, ale i když byl příběh dost zajímavý, i tak mi z toho ve finále nevychází nic víc, než průměrný film a je mi to celkem líto. I tak to ale špatné není a rozhodně to za zhlédnutí stojí. 3* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten eroticko-artovej začátek je fakt strašnej a jak to celé působí nepřirozeně jak ta nejumělejší červená knihovna, tak to fakt děsně nudí. V druhé půli se ale film trochu rozběhne a přitlačí se na atmosféře, takže se na to dalo docela koukat. Charlize Theron je tady mega nesympatická a Johnny Depp na tom není líp, což je teda od režiséra dost umění u takových hereckých es. Otravnej film. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno