Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Opět vtipné, opět ujeté a opět celkem i zábavné. Je jisté, že tento film rozhodně netrpí dnes tolik častým syndromem sequelu - nepůsobí vůbec vyčáchle a není dle mého soudu o nic horší než jednička. Trpí ale také úplně stejnými problémy, nebudu se zde však opakovat (viz můj komentář k jedničce). Dobrá oddechovka pro chvíle nudy a prázdnoty v mozkovně. Pobaví, spolehlivě rozveselí a většinu diváků příliš neurazí. 5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi som divný, ale po sklamaní z jednotky (iba miernom) som bol z dvojky príjemne prekvapený (ale iba mierne). Vlastne je to na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Keď som sa pri prvom filme zasmial asi trikrát, na druhom asi päťkrát. Podĺa tržieb by bol asi veľký risk sa vzdať aj humoru toho najhrubšieho zrna, takže asi nemá zmysel sa pozastavovať na momentoch, ktoré nás, "inteligentných" divákov, odpudzovali. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Uhozené a nechutné. A údajně vtipné. E-e, je tomu ještě jinak. Je to trapné. Pár, doslova pár (dvě) vtípků bylo dobrých, ale zbytek je...to slovo ještě nevymysleli. Ale takový je a trojitý. Dějově zvrácené, debilní... Jediné pozitivum je snad v závěrečných titulkách. Ehm, proč vlastně tomu dávám tu jednu hvězdičku? Snad z lítosti. Jdu si od týhle dekadence vypláchnout mozek na Červeném Traslíku. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda naozaj kráľovsky nebavil. Skôr som nechápal a hľadal onú avizovanú "vtipnosti". Mám asi rád iný typ humoru. Paródie všeobecne rozhodne patria k problematickým žánrom. Urobiť dobrú paródiu, aby to nebolo trápne, sa podarí len málokedy. Austin Powers do kategórie dobrých paródií určite nepatrí. Ten stratený čas pri sledovaní tohto srágoru chcem späť milý Roach! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlé kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Když byl film poprvé promítán v Jížní Korei, Austin Powers: International Man of Mystery zde nebyl nikdy vysílán a přístupný byl pouze ilegálně na videokazetách s názvem Incorrigible 007. Proto před začátkem filmu distributor pustil videoklip Madonny "Beautiful Stranger" a v titulcích před filmem zesumarizoval předchozí děj. V roce 2000 se dostal v Koreji do kin i první díl pod názvem Austin Powers Zero. (PußyMagnet)
  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)
  • Na konci filmu, když Tlustý Bastard přijde zabít Austina a Felicity, má na sobě uniformu UPS, ale místo znaku UPS má napsáno FBD (Fat Bastard Delivery) = Donáška Tlustého Bastarda. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno