Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní náčelník Martin Brody před časem zemřel na infarkt vyvolaný jeho celoživotním strachem ze žraloků. Jeho manželka Ellen stále žije v přímořském městečku Amity, stejně jako její syn Sean, který nyní pracuje jako člen policejního sboru. V předvánoční náladě se Brodyovi chystají oslavit Štědrý den, když je Sean neplánovaně odvolán, aby se postaral o porušenou bóji nedaleko přístavu. Když však vypluje na moře, je napaden obrovským žralokem, který ho zabije. Jeho bratr Michael přijede se svou manželkou Carlou a dcerou Theou do Amity a pozvou šokovanou matku, aby strávila Vánoce u nich na Bahamách. Po příletu se Ellen seznámí s Michaelovým přítelem Jakem, se kterým často vyjíždí na moře. Jednoho dne je napadne velký žralok. Michael se domnívá, že je to tentýž, který zabil Seana. Později stejný žralok napadne také člun, na kterém se na moře vydala Thea se svými kamarádkami. Ellen věří, že žralok pronásleduje její rodinu a že při útoku na člun byla jeho cílem Thea. Tajně proto sebere Michaelovu loď a vydá se na moře, aby žraloka našla a zabila ho. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tak je fakt, že i žraloci ve filmu Příběh žraloka vypadali věrohodněji a nebezpečněji, ale je to poměrně zábavné, i když nevěřím tomu, že by měl někdo důvod se k tomu ještě někdy vracet. Je to blbost, ale příjemná a bez sebemenších problémů jsem se prokousal celým příběhem s celkem spokojeným úsměvem na tváři, čekal jsem to daleko horší. Znám daleko větší sračky, toto ujde. 20% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale Jaws 4 mi přijde o 2 třídy lepší, než předchozí díl... Debilita tvůrců i postav z toho čiší stále. Ale naštěstí se upustilo od pseudo-efektů, které zhanobily celý přechozí díl. Žralok se vrátil do maketové verze, a i když nejde o dokonalost, rozhodně byl na úrovni. Herecky, pokud to tak mohu říct, to bylo podprůměrné, ale ne tak strašné jako u trojky. Příběh? Trapnost nad trapnost. Jestli někdo myslí vážně něco s pomstychtivým žralokem, který putuje půl světa, aby vyvraždil jednu rodinu, měl by se okamžitě zastřelit, protože to není normální! * přidávám za žraloka a dva fakt slušné útoky. Na tu kočku na banánu, to bylo maso! A pak na Jakea (M. V. Peebles) na té přídi. Dobře natočené! Pěkný návrat k původnímu soundtracku. Naopak stál za hovno příběh, herci, jednání té pitomé báby, zabití žraloka, .... Je to hovadina, ale znám mnohem více horších... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbeh je otrasný (pomsta žralok ? WTF) a stará pani Brodyová, (ktorá sa vracia po 10 rokoch) tiež. No bavili ostatný herci a ich postavy. Taktiež scény s peknými plážami a nádherne modrou vodou, kde sa vynorí čo chvíľu žraločia plutva tiež stoja za to. Trojka mi prišla o jeden žraločí zub lepšia, no štvorka ma zas lepšie žraločie akcie. A ak ste pamätnici a mate chuť si pozrieť aj alternatívny záver, kde Jake neprežije a ktorý je podľa mňa lepší, nech sa páči hurá na youtube. 45% - 2* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vím, že se žralok umí dostat do Benátek, víru tornáda či telefonní budky, ale aby se věnoval stalkingu po severní polokouli a ve své pomstychtivosti si vedl notes, koho z Brodyovic rodiny ještě sežrat, to jsem netušil.. Možná by byla atraktivnější premisa, že žralok dostal infarkt, když policejní náčelník Martin Brody snědl na moři svého syna, ale nebudeme se v tom babrat, hlavně že má Michael Caine nový dům.. Přál jsem si, aby tu gumovou hračku do bazénu ztloukl Jason Statham, ale musím ještě pár dnů počkat.. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ne, mistrovský kousek tenhle film určitě není. Ale odmyslím-li si Spielbergovu geniální jedničku, zůstává nám tu docela zábavné béčko, kterému nechybí originální a překvapivé momenty - žralok STOJÍCÍ na vodě a vřeštící jako tygr (a že nekecám!) nebo dvoumotorové éro přistávající na vodě :-) Ne, fakt nemá plováky... Co na tom, že logika kulhá na obě nohy, když je to docela sranda? A navíc, určitě jsem už viděl i horší filmy (Čelisti III v parádním 3D se přímo nabízí...). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Jedná se o jediný film série, ve kterém se nevyskytují záběry skutečných živých žraloků. (Žralok)
  • Natáčelo se od 2. února do 26. května 1987 v Kalifornii, Massachusetts a na Bahamách. (Varan)
  • Murray Hamilton dostal nabídku zopakovat si svou roli starosty městečka, avšak zemřel na rakovinu ještě před začátkem natáčení. (Karlos80)

Reklama

Reklama