Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Přikláním se k uživateli Tosim, že jsou všechny 3 filmy stejně dobré! .... Já jsem se totiž konečně až teď (2007) odhodlal pustit si tyto horory, které jsem viděl už mnohokrát parodované (např. Scary movie; Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.; ...). Skoukl jsem všechny 3 (v CZdub) za sebou v jeden den - a je to pro mě prostě jedna velká "hororová trilogie :-)", u které si zaslouží všechny díly stejný kus dortu! :o) ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Velký krok zpět. Nebál bych se to označit dokonce za dva kroky zpět. Snad za to může nepříliš atraktivní prostředí, kde se to povětšinou odehrává (ne, mé definice atraktivního prostředí skutečně "filmové studio" neobsahuje), snad zbytečná překombinovanost finále a motivace Romana Bridgera (devět zářezů na pažbě - pardon, na střence). Zaplaťpánbůh za parodické odkazy na předchozí díly, honičku ve studiovém domě Sidney Prescottové a camea Randyho Meekse a Carrie Fisherové ("Měla jsem hrát princeznu Leiu. Nakonec to dostala ta, která spala s Georgem Lucasem.") Ale ten duch Sidneyiny matky? To jako bylo co? Chyběla zkrátka atmosféra - ne ta kasicky hororová, tu Vřískot neměl prakticky nikdy, ale ta "vřískotová", která Vřískot dělala Vřískotem. Chvílemi jsem totiž měl pocit, že se dívám na Stab 3, ne na Scream 3. Na druhou stranu, jenom 52 %? To se zase běžte vycpat. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Scream se vždy snažila být v rámci Slasherů nápaditá, originální a nadsazená. Je pravda že zpočátku film híří jedním nápadem za druhým a ta signalizovaná scénaristická nádstavba je znát:( Patricka Dempseyho jsem tipoval na vraha hned zpočátku, byl krajně nesympatický, jenže jsem se opět spálil, prostě Scream umí překvapit. Nicméně abych to uzavřel, Trojka je skutečně s trilogie jasně nejslabší a hodně působí jakýmsi přilepeným dojmem. Neúčast scénaristy prvních dílů je prostě znát. 45% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávatelný ústup ze slávy. Nebylo moc kde brát, hrátky s pravidly žánru už nijak zvlášť nerozvíjíme, takže jsme svědky spíš nastavované kaše. Nadšení je pryč. Chybí ironie, chybí humor. Originální nápady oproti předchozím dvěma dílům by se daly spočítat na prstech mačetou pohmožděné ruky. Scénárista Kevin Williamson je pryč (respektive nabídl jen jakousi několikastránkovou osnovu), zůstala pouze chuť vytřískat z látky další dolary na vstupném. Oblíbený zabiják s umrlčí maskou sice párkrát potěší, ale ten sebeshazovačný tah na bránu už jednoduše chybí. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)
  • Nikdy neproběhla testovací projekce a ty interní byly velmi omezené, takže někteří herci viděli film poprvé na jeho oficiální premiéře. Studio se totiž bálo vyzrazení děje. (ČSFD)
  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)

Reklama

Reklama