Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdo si hraje, nezlobí. A Craven s Krugerem připomínají dva haranty na písečku, co se perou o hordu angličáků. Podle toho taky vypadá završení téhle trilogie. Návrat všech hlavních postav (i ten mrtvý Randy se dostaví) neznamená nutně kvalitu, jen nutný dojezd. Courteney Cock cestou ztratila sex appeal, takže musely nastoupit blondýny s velkýma a dobře nasvícenýma kozama. Nesmí chybět několik cameo rolí, aby se divák zasmál (Mlčenlivej Bob a vrásčitá Leia ze SW). Plus holly-shit-woodské prostředí coby bezedná studna odkazů pro fanoušky nejen hororu. A samozřejmě vraždy, nejlépe dvoucifernýho čísla, aby ten závěr byl jakože nejdrsnější. Ale neni. Proč? Protože ztratil dravost, ztratil nadhled, ztratil moment překvapení... ztratil prostě Williamsona. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co je nového? Jak se máš? Jak chceš umřít?" Někoho by podobné telefonáty naštvaly, jiný by volal policii, ale Sidney ty stále se opakující otázky už trochu nudí. Já jsem, k mé velké spokojenosti, obdržel další školení, tentokrát z hororové trilogie, takže už vím, že: 1. vrah bude nadčlověk, 2. kdokoli, i hlavní postava, může zemřít, 3. minulost se vrátí. Na všechny hororové zákonitosti zákonitě dojde a jelikož tomu tradičně nechybí nadhled, tak já si dovolím být vcelku spokojen. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Dost trapný oproti předchozím dílům. Parodování sebe sama nefunguje, Neve Campbellová je šíleně otravná a to "překvapení" na konci, to mě fakt dostalo. Kdyby byl příště vrah oranžovej mrož v podání Marlona Branda, ani bych se moc nedivil. Druhá hvězdička je nostalgickou vzpomínkou na relativně kvalitní jedničku... ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Sofistikovaná hra tvůrců s hororovým žánrem se dotkla kdečeho, od bulvární novinařiny a pokleslé literatury „faktu“ (kniha Vraždy ve Woodsboro) přes divadlo (finále dvojky) až po hollywoodský zvyk rozmělnit téma v nekonečné řadě pokračování. Rozuzlení závěru trilogie je scénáristicky křečovitě chtěné, N.Campbellovou už to evidentně příliš nebavilo, a tak do popředí vystupují Gale s Deweyem a celou sérii Vřískot lze s pobavením sledovat mimo jiné jako jejich postupnou love story. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Skladba "Red Right Hand" zazněla i v obou předchozích dílech (1996, 1997). (beyli)
  • Natáčelo se od 6. července do 29. září 1999 a v lednu 2000 v Kalifornii. (Varan)
  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)

Reklama

Reklama