Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak začnu pozitivy. Podzim! Barevný listy v Central Parku, Halloween a pomalé tempo vedoucí k svátkům. Výborně. Chci víc takových filmů. Další pozitivum je... ups. Není! Hele, já byla připravená na sladkobolnou limonádu, ale tohle... na to se ani tak nebolelo dívat, jako to poslouchat! Ten scénář byl hroznej. Hroznej. Hroznej. Vůbec nechápu, proč na to Gere a Winona kývli. Nehledě na to, že ty postavy teda udělali super nesympatický. ()

no2 

všechny recenze uživatele

9/10 - Původně jsem tomuto filmu dal čtyři hvězdičky, ale nakonec jsem se rozhodl s radostí i jistou dávkou škodolibosti (k dvouhvězdičkovým apod. hodnocením) ještě půl hvězdičky přidat. Nádherný kýč! Filmů s podobnou tématikou existují desítky, ale tento je můj nejoblíbenější - sledoval jsem ho bez dechu po celou dobu, nenudil jsem se, nekroutil jsem hlavou nad stupidními dialogy, v závěru jsem byl dojat a dobrý pocit z filmu mě ne a ne opustit... ()

Reklama

Markussis 

všechny recenze uživatele

Richard gere zejména v devadesátých letech točil, tolik pro něho symbolické, romantické filmy. Vše odstartovalo Pretty woman a Podzim v New Yorku tuto dékádu již více méně završuje. Od počátku nového tisíciletí Gere již přeci jen točí filmy obsahově zajímavější. Tento film je naprosto průměrný, je velice rozvleklý a místy i dost nudný. Přínosem je ukázka hezkého amerického podzimu a také celkem sympatičtí herci. Tedy hodnocení filmu je do velké míry otázkou vkusu, je otázkou vyhraněnosti vůči nějakému žánru. Jde o film, který nic neřeší, ale snad ani neurazí. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film, chvilkami pochmurný film s tragickým koncem, který se ovšem dal už téměř od začátku očekávat. Pravděpodobnost, že bych váhala mezi dobrým koncem byla v procentech opravdu nulová a to je škoda. Film by mně více dojal, kdyby divákovi hráli nervy, jelikož by byl v nesnázích a vážně by nevěděl, jak to vlastně celé dopadne. Intuici jsem bohužel měla na správném místě a nevím, jestli je to jen v mém případě. Na druhou stranu příjemná dvojice, šarmantní Gere a zajímavá Ryder, ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Je to taká dosť gýčovitá romanca, s množstvom záberov so zapadajúcim slnkom, s veľmi naivnou zápletkou a dialógmi a so silne slzopudnými scénami. Napriek všetkému sa na film pozerá celkom fajn, najmä vďaka okúzľujúcej Winone Ryder. Richard Gere tu celkom ujde, hoci nie som veľkým priaznivcom jeho herectva. Dobre obsadené sú aj niektoré vedľajšie roly, ako dcéra (Vera Farmiga), či chirurg (J.K. Simmons). Naopak obsadenie roly priateľa (Anthony LaPaglia), bolo šliapnutím do ..., pardon, vedľa. Ale treba dodať, že celá jeho postava je napísaná dosť stupídne, je priam stelesnením klišé. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama