Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

MiLuka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem docela alergická na romantické a přeslazené lovestory o ničem, tenhle film je důkaz toho, že dobrá režie a charakterní herci zmůžou mnoho. Richard Gere hrál skvěle, opravdově - za mě tu byl ještě lepší než v přeceňované Pretty Wooman. A vybrat mu za partnerku krásnou a mladičkou Winonu Ryder byla trefa do černého. Příběh mne pohltil, očaroval podzimní New York a já jen marně toužila po tom, aby přišel happy-end. Ale to je život - a filmu drama jen pomohlo. Richardovi a Winoně to šlo spolu náramně dobře! Jako pár jsou tu oba skvělí! - Dále musím zmínit fantastickou hudbu Gabriela Yareda, která se lyne celým filmem tklivě a podmanivě. Pro mě velice příjemné překvapení. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Asi není jednoduché pro herce hrát v něčem takovém. Ono totiž není ani moc co hrát. Příběhu je v tom tak na šedesát minut, ale natažené je to na stovku, takže Gere musel vymyslet celou škálu grimas, které dělal během dialogů, aby nastavil čas. Winona taktéž nastavovala. Ke cti nutno podotknout, že už jsem viděl horší filmy z tohoto ranku, dialogy nebyly špatné a místy se mi to zdálo i docela dobré. Pak se ale zase něco stalo a všecko bylo špatně. Suma sumárum, když se děvkař zamiluje, je to vždycky se špatným koncem. 50% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Charizmatický majitel luxusní restaurace a mladá dívka se do sebe bláznivě zamilují. Lovestory, která nemá dlouhého trvání. Mladá dívka, v podání Winnony Ryder, je vážně nemocná. Má v hrdníku nádor, který zabraňuje správné srdeční činnosti. Will (Richard Gere) se rozhodne se svou láskou zůstat až do samothého konce. Pokud máte chuť na romantické drama, které ale bohužel končí tragicky, tak vřele dopuručuji. ()

mirror 

všechny recenze uživatele

Podivná romanca v ktorej sa umierajúca Winona Ryder úplne nepochopiteľne zamiluje do obstarožného sukničkára Gereho. Winona je krásna a neustále usmiata (aspoň zo začiatku) a pozeral som to len kvôli nej. Gere je nepresvedčivý a mdlý a neveril som mu ani štipku z tej úbohej kôpky emócii čo predviedol. Kamera úplne kašľala na to, že sa film odohráva v jaseni, zaregistroval som trocha opadaného žltého lístia a to bolo všetko. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to vyděračský a sentimentální snímek.. přesto má něco do sebe. Richard Gere je zde trochu povadlejší, ale to vynahrazuje charismatická Winona Ryder. Asi nejvíc mi na tomhle filmu vadila postava Willa (Gere).. kdyby se jednalo o skutečnost, muž s takovou povahou by s největší pravděpodobností doopravdy Charlotte nemiloval - nešlo by o lásku, nýbrž o lítost. Hluboce pochybuju o tom, že by se jako osobnost změnil - holt, aspoň částečný happy ending si museli autoři vytvořit. Škoda za to odmítání skutečnosti, mohlo by se jinak jednat i o dobré romantické drama.. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama