Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

cross 

všechny recenze uživatele

Příjemně plynoucí a nenásilně prezentovaná love-story, která je chytře obsazená a velmi dobře odvyprávěná. Co na tom, že příběh je 1000x omletou frází, že Gere na hlubší herecké etudy prostě nemá a Winona je formálně dokonalá a neuvěřitelně "koukatelná". Filmu ale chybí to podstatné a tím je hloubka...Myslím, že nebude příliš mnoho diváků, kteří budou po skončení skutečně dojati a to je, myslím, u podobného žánru celkem podstatná chyba.... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel... Ani krása W. Ryder, ani charisma R. Gerea tomuto snímku nepomohly. Téma sice nijak originální, ale určitě se z toho dala udělat romantická záležitost, která při nejmenším neurazí. Ale ani to nevyšlo. Starej proutník se z mně neznámého důvodu zakouká do mladé dívky, která rozhodně za hřích stojí, ale jemu?? Ne, nechápal jsem ani start, ani průběh a už vůbec ne konec. Zřejmě nebyla schopna jeho nejhorší vlastnost potlačit a vzhledem k tomu, že on neměl problém jí prostě ubližovat i ve stavu, ve kterém byla, sympatie moje získat nemohl a já se o to ani nesnažil. Konec smutný, ale její stav nebyl dobrý od začátku a on si její lásku nezasloužil. Velká chyba filmu, že se nám snažil nutit opak. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi milé překvapení, ten film se mi hodně líbil, a to především díky Winoně Ryder. Ona je zde tak vrcholně úžasná, že pro moje nadšení z ní nemám slov - v tom filmu si ji prostě nejde nezamilovat a hlavně díky ní to pořád stojí za vidění. V tomto ohledu mi přišlo líto, že Winonina postava končí tak smutně - vlastně celý ten melodramatický závěr mi přišel dost hrozný, včetně té finální scény s vnoučetem, které zdá má vyvažovat ten předchozí smutek. A taky si pořád nejsem jistý, jestli mi k ní sedl ten Gere nebo ne. (U Very Farmigy pochybnosti nemám - ta mi vadí v jakémkoli filmu). Celkově mi to ale prostě přišlo jako fajn filmová romantika, u které nechápu, proč zde má tak nízké hodnocení, a je mi to líto. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to vyděračský a sentimentální snímek.. přesto má něco do sebe. Richard Gere je zde trochu povadlejší, ale to vynahrazuje charismatická Winona Ryder. Asi nejvíc mi na tomhle filmu vadila postava Willa (Gere).. kdyby se jednalo o skutečnost, muž s takovou povahou by s největší pravděpodobností doopravdy Charlotte nemiloval - nešlo by o lásku, nýbrž o lítost. Hluboce pochybuju o tom, že by se jako osobnost změnil - holt, aspoň částečný happy ending si museli autoři vytvořit. Škoda za to odmítání skutečnosti, mohlo by se jinak jednat i o dobré romantické drama.. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Mizivé procentíčko romantických filmů mě dokaže donutit je shlédnout, natož aby mě nějaky takhle zaujal. Richard Gere patří u mě do kategorie nechtěný a nevyhledavaných herců, ale v tomhle filmu jsem si užil všechny postavy, protože ten příběh, ikdyž je fádní, tak má něco do sebe, je pěkně udělanej.Nevím, ten film v ničem nevyniká, přesto má, podle mě, svoji atmosféru. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama