Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo sakra znamenat? Příšerný scénář, dialogy a chování postav děsivé. Leatherface nejprve vypadá jako trouba, potom dokonce jako transvestita. Matthew má nohu na dálkové ovládání a pořád někoho mlátí. Jeho vidláckej brácha zase zná snad všechny citáty světa. Ten kluk Barry mě taky dostal. Uvnitř baráku vřeští jeho přítelkyně, venku na něj mává vidlák s puškou a on jde v klídku na záchod, protože už se mu hrozně chce. Jediný obstojný je prostředí nočního lesa, ale to, jak se do něj ta čtyřka dostala je taky fajn. Ježiš, odbočila jsem špatně, tady to neznám, nemůžu se nikde otočit. :D. Příště bys mohla zacouvat zpátky krávo! No prostě děs! Nejhorší horor (jestli to tak můžu nazývat) co jsem kdy viděl. Dělá ostudu původnímu filmu a neměl by nosit jeho jméno. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy, pánové a dřevorubci jejihž motorové pily by po shlédnutí tohoto "hororu" vypustily svou mechanickou duši. Neviděl jsem původní texaský masakr, ale tohle. Jediná silnější stránka co jsem zaregistroval byly kulisy domu těch patrně asi šílenců. Vizuálně se mi líbily i scény, pronásledování nevinných obětí skrz to spropadeně temné sídlo, ale to je všechno. Ale málem bych zapoměl, taky titulky byly fajn, protože ukončily mé zděšení. ()

Reklama

Ilhan odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina nejvyššího řádu. V průběhu jsem si myslel, že se to dá i bezproblémů přežít, to však platilo jen do začátku druhé poloviny filmu, která se stává jen hnustou stokou, která parazituje na sérii Texaských masakrů, s kterými to nemá opravdu příliš společného a to co společného má, tak je zkurveno (omlouvám se, ale výstižnější slovo prostě neexistuje) na úroveň subodpadu. Žádné komediáln prvky jsem nenašel, k smíchu byli spíše ty hororové. Spousta logických chyb a nesmyslů, že z toho jde člověku hlava kolem. Oproti tomuto je Texax Chainsaw Massacre z roku 1986 mistrovské dílo. K docela známým hercům můžu říci jen jedno: Nějak se začínat musí. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel si měl vybrat, jestli chce natočit komedii nebo horor. Nepodařilo se mu totiž ani jedno. Na komedii je tenhle nepodařený remake či pokračovaní příliš nevtipný, na horor příliš srandovní, což není dobře, protože se divák těžko může rozhodnout, jestli se bude smát nebo bát, takže je zmaten a místo toho, aby sledoval film, neustále přemítá o tom, na co se vlastně dívá. O srovnávání s původním filmem z roku 1974 nemůže být ani řeči, není zde totiž co srovnat. Pokud si chcete užít kombinace komedie s hororem, sáhněte po předpánoprstenovských počinech Petera Jacksona (Bad Taste, Braindead). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama