Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Pohodový teenage horor o partii spolužiakov, ktorí si vymyslia fiktívneho vraha a bavia sa tým, že ľudí presviedčajú o jeho existencii a robia si z nich žarty. Nebol by to ale správny horor, keby sa to nejako nezvrtlo, a tak sa objavuje skutočný vrah, ktorý lační po krvi... Uchádzajúci film, založený na známom príbehu o pastierovi ovcí, ktorý si dva razy vystrelí z dedinčanov, že na ovce zaútočil vlk, lenže keď príde skutočný, už mu nikto neverí... Prekvapivo ma to celkom bavilo, keď dôjde na vyvražďovačku, je rýchla a účinná - akurát samotné vraždy príliš dobre nevidíme. To je zámerom kvôli "geniálnej" pointe, ktorá netuším, či je natoľko rafinovaná, alebo zo mňa robí debila, ale úplne som ju nežral. Inak O.K. 60% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony stačili na stárnenie tupých rozmaznaných decák, ktoré nevedia čo od dobroty. Nápad ako taký sa dal spracovať aj lepšie, ak by absentovali neustále režisérske prešlapy. Ak by film viac využil potenciál maskovaného vraha a urobil z toho obyčajný slasher bez „duchaplnej“ a „šokujúcej“ zápletky, mohol z toho byť zaujímavý béčkový filmík pre nadšencov žánru. Takto je z toho iba úbohý odvar zo zaujímavého nápadu, ktorí ako film odložím do sekcie z nálepkou : „Ach jaj !“ 30 % ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád filmy, které se snaží tvářit strašně chytře, ale přitom nahodí v úvodu takových vodítek, že je po 16 minutách nejenom jasné, kam to bude směřovat, jak, ale také, kdo za tím stojí. Takže konec mě naštval, protože přesně takhle jsem si v té 16, minutě řekl, že to takto bude pokračovat a takhle to skončí. A ono jo. Nic navíc. Když se mi u 6. smyslu povedlo přijít v půlce filmu na pointu, tak jsem se alespoň mohl bavit tím, jestli jako jo, nebo ne, a bylo fajn vidět, že si s tím rejža aspoň trochu vyhrál, aby diváka mátl. To tady chybí. Btw, v poslední době snad není film, který by nezačínal noční, ale i denní honičkou v lese. :-( ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

BACHA! HOROR TO NENÍ! Film se tváří jako klasický teen slasher, jenže není. Místní klub lhářů roznese fámu o sériovém vrahovi, co údajně zabil mladou ženu. A fáma se chytí - jenže klub lhářů se pomalu stává obětmi této fámy... Víc o ději neprozradím, byl by to spoiler. Zajímavé postavy, film mě mystifikoval od začátku do konce. A nutno uznat, konec mě dost překvapil. Jinak souhlasím s Cervenakem, i já se filmu vyhýbal, ale nakonec jsem byl velice mile překvapen. Dal bych 3*, ale něco takového se jen tak nevidí, takže jednu hvězdičku rád přidám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Cry Wolf“ není vyloženě špatně natočený, má jednoduchou kameru a jednoduchý vizuál, který se v podstatě obejde bez krve. A proč ne, na krvi snímek vůbec nestojí. Stojí na lžích. Ale těch už je v jednu chvíli tolik, že vás rozplétání toho, co se stalo, už ani nezajímá. A to tenhle snímek rozhodně docílit nechtěl. Přesto se mu to spěšně podařilo. Moc překombinované. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama