Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak otvor bránu,lebo ju rozbijem,sorry bejby ajm lesbien :D Blbost těhle lidí musela bejt korunovaná tím,že je někdo snědl zaživa.Wrong Turn,chceteli Pach Krve po českym,jsem zaznamenal před něékolika lety jako puberťácký vyhul tu vykosovací sračku jsem rozcupoval na kusy.Nebýt luxusních koziček Elišky Duškové a blbého fízla,šlo by to do kontejneru.Srát se s druhým a třetím dílem vod soudruhů z Bulharska nemá cenu a asi z nudy,nebo přepracovanosti jsem si s chutí a vypnutým zbytkem mozku vychutnal díl 4tý,který potkal stejný osud,jako poslední Nezvratný Osud :) čili vlastně první díl ;) Začátek filmu připomíná bulharské dvd céčko se Seagalem,otřesný neustálý křik a nudná vzpoura retardů,s pár cákanci kečupu a iritujícího jekotu.(SPOILERY) Potom následuje regulerní 3minutová šukačka slepičky a blbečka,jo vlastně vedle se lížou ještě dvě lesbičky.Takže brutal hardcore sado maso soft porno :) Potom už to je klasická vykosovačka s totálně iracionálním chováním postav ( blbka si může pogratulovat,vyhrává cenu za největší píču všech gore hororů,jelikož její rozhodnutí neupálit 3 vopice zabilo asi tak 500 lidí :) ) Logika 27 let opuštěné nemocnice....nikdo asi nikoho nepohřešoval :) 27 let! :D nad debilitou scénářů druhořadých vykosovaček by se dalo povznést,kdyby film obsahoval vtipné vraždy.Bohužel,rutinní zápichy,nechutné snědění za živa ( fakt otřes ).Ani nevim proč vůbec kouzlim 2*,ale v tý starý nemocnici to mělo atmosféru,sem tam malé bububu ty blbá píčo a nakonec efektivní projezd vrtákem a úplný konec hlávkového double smeče na scůtru zvedl z jedné na dvě.Na odpad jsem unavenej a mám rád lesbičky,jako bonus černoška s vietnamkou :) Jinak další bezdůchá břečka kterou už nikdy nechci vidět.30%.A když si ke svýmu dobru připočtu,že jsem to přežil se Slovenskými titulkami ( ten váš jazyk fakt na tečku :D ) musim bejt asi fakt nějakej sjetej. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly tak podobně dobré, fajn lesní naháněčky, třetí díl se teda moc nepovedl, tam už jsem se tak nebavil, ale přesto jsem si jako "fanda" této série nemohl nechat tento prequel ujít. No, musím říct, že ti, co tomu dali maximum, se snaží být jen zajímaví, protože normální člověk tomuto nemůže dát plný počet. Zpočátku to snad ani nevypadalo tak špatně, klasický úvod pro tyto filmy, úvodní kecy, X lidí se přesune z klidného místa Y do méně klidného místa Z a rozjede se klasický scénář pro tyto filmy. Nevadí mi, že to tu bylo už milionkrát, baví mě to. Vždycky jen doufám, aby byla aspoň trochu dobrá atmosféra a co nejméně blbostí, ale jen velmi zřídka se dočkám. Tady jsem se nedočkal. V druhé polovině se totiž kupí, kupí a kupí takové nemožné situace, že mi prostě zůstává rozum stát, jestli nejsou autoři retardi, že můžou natočit film s takovým množstvím dementních scén. Na druhou stranu se některé momenty povedly a místy to bylo i celkem napínavý a a dost nechutný, ale prostě to, co tam ty postavy občas nacvičovaly se fakt vidí jen málokdy. No a ten konec, ta úplně poslední scéna, tomu nasadila korunu. 40% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Luxusný, našlápnutý prequel hororovej série Wrong Turn sa osviežujúco presunul do zimného prostredia a po chvíli konkrétne do opusteného sanatória, kde sa počas snehovej búrky ukryje zablúdená partia mladých. Onedlho však zisťujú, že sanatórium má svoju temnú históriu, ktorá je divákovi predstavená už v štýlovom masakri pred úvodnými titulkami a že tu svoje útočisko má trojica zmutovaných, ale šikovných kanibalov. Tí sa novému "jedlu" samozrejme potešia a začnú ho veselo loviť, čím sa začína krvavá zábava pre diváka a srdce hororového fanúšika (alebo aspoň fanúšika tejto série) môže zaplesať. Takže som nadšený; kanibali sa slušne vybláznili, ich stvárnenie a masky boli už tradične fajnové, kamera ničomu neuteká a tak je v ponuke dostatok gore, násilnej zábavy, skvelých nápadov i vydarenej atmosféry, ktoré z filmíku robia výborný, hoci béčkový horor. A aj keď by sa našlo zopár slabších chvíľ a niekomu môže chýbať aj nejaká tá originalita, tak z môjho pohľadu séria celkovo nemá zatiaľ žiadny slabý článok a už teraz sa teším na ďalšie pokračovania. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dané hodnocení mě nutí zamyslet se, ale opravdu se zamyslet, protože takový odpad jako tady toto tu už dávno nebyl. Už uvodní řeči stylu zde ty "děti" mají největší intelegenci, protože jeden si snědl 2 prsty, další vyjebal oko... no pááááni, dnes neusnu, to vážně? Tohle bylo to skvělé? Kde tři sourozenci utečou a obrátí celou "nemocnici" vzhůru nohama, opravdu? Kdo mi tady to kurva vysvětlí... když mne chtěl dneska a to v neděli někdo nasrat, tak se mu to povedlo, protože jsem ztratil celých 94 min. života a to bez legrace! Opět tu vidím komenty tady těch hororových pseudointelektuálů, kteří jsou jak jinak ve své kůži a proč, protože to prý bylo "božííí"? Masové fondue, mučení, kvantum krve, brutalita, normalně se bojím vzít jejich jména do huby, ehm... Livingdead (sorry nejde mi caps lock), ricci.s a spol. To, že to je tak absurdní, lacinné a o ničem nikoho nesere, hlavne že se tam sekaji ruce nohy, hlava nehlava. Klasický Wrong Turn, ten prvni hoši byl nanajvýš podařený, les jsem neviděl skoro měsíc, ale tady tohle bylo neskutečně hrozné. Normálně se děsím jít ven, když vidím, kolik gayů tudy tady běháááá. 0,1/10 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)
  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • V úvodní sekvenci hrál valčík „Na modrém Dunaji“ orchestr v Londýně. (asxasx)

Reklama

Reklama