Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na to jak viditelný potenciál ukázaly Sosky po vypuštění American Mary, See No Evil 2 mělo zůstat navždy pohřbené pod zemí. Nevím, zda by to dopadlo líp, kdyby se natáčelo pod taktovkou jiného režiséra, ale ani mě to nezajímá. Tohle je prostě jedna velká klišé pohroma s abnormálním množstvím debilních postav a ještě debilnějšího chování. Ale film, ve kterém ve flashbacku příjde záporák o levé oko a v následující scéně má zalepené oko pravé a takhle se to v každé scéně střídá pořád dokola, to snad ani nemá cenu víc komentovat. To byla prostě muka. Ale moje. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podobne ako pri prvom filme o Jacobovi Goodnightovi sme boli svedkami príbehu, ktorý sa dal očakávať. Jacob sa po prevoze do márnice preberie práve na pitevnom stole a nakoľko opäť uvidí skupinku mladých ľudí dopúšťať sa hriechov, rozhodne sa konať. Pokračovanie maratónu hororov počas dušikového víkendu ma doviedlo aj k tomuto príbehu, ktorý skalných fanúšikov takýchto slasherov nesklamal, ale ani nijako zvlášť nenadchol. Michael Myers, Victor Crowley, Jason Vorhees či Leatherface majú ďalšieho konkurenta a možno by to chcelo týchto týpkov postaviť proti Avangerom. Minimálne ako scifi-horor-komédia by sa to uchytilo, aj keď fanúšikovia záporných postáv by sme boli určite za. To Marvel family by s tým určite mala problém. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Glen prikývol na pretiahnutie celkom solídnej 1ky a takto jej zhybridoval bráchu. Tie úvodné preventívne prestrihy do "drinky sex" sračiek fungujú pre PG dorast kôli tržbám no neinovatívny Mr Goodnight by sa mal usadiť v garáži a googliť nápady. Konkurenciu má totiž nekonečnú a dúfam, že Sosky si to uvedomia ešte pred ďalším úderom. V režijnej práci ale majú moje požehnanie. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 9.10. 2018 - 1*) Tohle pokračování jsem v roce 2018 ohodnotil jednou hvězdou a komentář byl něco ve smyslu, že to byla velká sračka. Pamatuji si, že tenkrát jsem to určitě viděl v nižším rozlišení a jelikož se polovina filmu odehrává ve tmě, nezanechalo to ve mě dobrý dojem. Dneska jsem si tohle pokračování mohl osvěžit v krásném Full HD a byl to velký rozdíl. Takže, oproti jedničce tu máme lepší herecké obsazení - Hororová kráska Danielle Harris a Katherine Isabelle + dalších několik známějších tváří, děsivější prostředí, díky márnici a navazuje to přímo na jedničku a to je asi tak vše. Gore je rozhodně slabší a celé je to více hloupoučké, závěr vyloženě dementní. Každopádně, mám z toho lepší pocit, než minule a zvyšuji hodnocení z původní jedné * na tři. Jinak jsem se dočetl, že Jacob Goodnight, měl být novou Slasherovskou postavou (něco ve stylu Jasona Voorheese), kde se plánovalo více pokračováních, ale jelikož právě tenhle díl nepřinesl velký úspěch a herec, který ztvárnil vraždícího psychopata, se vydal na politickou kariéru,  tak se zatím oživení téhle série neplánuje. Škoda, třeba se to v budoucnu změní, protože další díl, bych si rozhodně nenechal ujít. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší očakávaný tohtoročný horor, ktorý (ako to už býva) nedopadol podľa mojich predstáv. Prostredie o polovicu menej zaujímavé, postavy o polovicu menej sympatické, vraždy o polovicu menej brutálnejšie. Vlastne úplne všetko je tu podľa mňa o polovicu horšie v porovnaní s prvou časťou. Zabijak dobrý a neľútostivý ako vždy, len tá jeho mamča mi chýbala, mohla ožiť aj ona, možno by o bolo zaujímavejšie. A tak sa naháňajú po špitáli, no, nebolo to už ono. Padlo to len do priemernej vyvražďovačky, ktorých je teda neúrekom a na ktorú si už ani nikto o pár dní nespomenie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)

Reklama

Reklama