Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

ladko 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Hodnotenie nechápem - aj keď dobre, priznajme si, že nepatrí medzi najoriginálnejšie, ale to vôbec nevadí, veď hororov sa točí milión ročne. Tento má naviac príjemné herecké obsadenie na čele s krásnou Denise Richards a Katherine Heigl( Grey's anatomy). Vrah je do konca filmu neznámy, hádate, kto by to tak mohol byť a aj tak neuhádnete, lebo vrah je niekto, na koho by ste to nepovedali:). ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Strašně často se mi stává, že mám přesně opačný postoj k filmu a jeho postavám, než jaké autoři zamýšleli. Nechci být zlá, ani škodolibá, ale co asi očekávají od normální inteligentní osoby která si tenhle film pustí? Já jsem to těm slepicím docela přála. Co asi? Parta nesympatických sprostých holek, s IQ banánu které se v dětství posmívaly klukovi protože měl brýle, a to, že on je za to v dospělosti začne systematicky vyvražďovat, mi přijde jako něco mezi morální satisfakcí, a vhodnou čistkou. Samozřejmě že nikomu nepřeji nic zlého, ale když už o tom někde točí filmy, tak mi hlavě mě jedou nápady o skutečné myšlence autorů. Asi ty "dámy" měly být sexy, ale já mám na tyhle věci rozhodně jiná měřítka. Takže mi od prvních dvou minut lezli na nervy jejich obličeje, názory, hlasy a všechno ostatní. Nehledě na to, že ve filmu nefungovalo nic, tak jak by mělo. Ani napětí, ani hororovitost, natož herecké výkony, či charaktery postav. Co jediné tak stojí za zmínku je asi David Boreanaz, za kterého (A za jeho očistné názory a skutky) uděluji téhle frašce jednu hvězdičku. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Čekala jsem zde vlažná hodnocení, ale až tak... jo, přiznávám, tvůrci hodně vykrádali "Vřískot", ale já asi začínám mít slabost pro Davida Boreanaze :). Počítejte s tím, že zrovna ta vaše oblíbená postava asi nepřežije, ale z toho si nic nedělejte, protože konce se dožijí jenom dvě. Dala bych 4*, ale konec byl naprosto dokonalý. Celou dobu jsem si říkala, že vraždí ON. Když se ale proti jeho lásce řítí postava v masce a on ji zastřelí (tu postavu, ne svoji lásku), tak jsem si oddychla, že nevraždí ON. Že by šťastný konec? Tak tam ti dva zamilovaní sedí, objímají se a JEMU kape krev z nosu, takže jsem měla pravdu. Byl to ON. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tk koukám že kdysi carpenter založil černouhelné doly, neb z jeho vyvražďovačské klasiky stále někdo těží. Ovšem v případě Valentinu to budou dost chybí horníci, neb příliš nenakutali. Jediné co se změnilo je maska zabijáka, jež od Vřískotu s protáhlou spodní čelistí trochu polidštěla. Ale narozdíl od ostatních Valentinu podobných filmů, tady zcela postrádám napětí, originalitu dějové zápletky, rozuzlení samotné. Vraždící scény byly asi stejně originální jako velorex mezi sporťáky před hotelem Pupp. Možná až stupidní postupy při jejich realizaci naprosto do prachu zašlapali veškerou napínavost. Po herecké stránce kterou nehodlám více komentovat je film na stejné úrovni se scénářem. Líbil se mi nápad s krví z nosu, jež dělala zabijáka alespoň originálním a docela i scéna v té sauně či co to bylo. Horor na stejné úrovni s dvojkou Tajemství loňského léta jež vás postraší leda svou lehkomyslností (sem se taktně vyhnul slovu přiblblost). ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Cudná, gore prostá vyvražďovačka, která má větší starost o body count než logiku. Pokud nemáte chuť nějak zásadně drásat svoji nervovou soustavu, dal by se snímek snad i doporučit, protože jiný než odpočinkový režim jeho tvůrce netrápí. To že se Deniska neobjevila tak, jak ji pánbů stvořil je samozřejmě unfair, nakonec ale patří až mezi poslední oběti, takže skvostnou tvářičku si člověk užije. Navíc je její postava dráždivě bitchy, což na mne ve výsledném hodnocení zapůsobilo jako výrazný plusový bod. II Scénář: Donna Powers, Wayne Powers, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts (adaptace stejnojmenného románu Toma Savage). Hudba: Don Davis. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)

Reklama

Reklama