Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Budu patřit k těm pár procentům, kterým se to líbilo, ale nemůžu si pomoct, dost dobře jsem se bavil. Casting je sice klasická Netflixovská multikulti slátaninka, kde dostalo prostor i třetí pohlaví, ale postavy nejsou natolik nesympatické, takže mě to moc nerušilo. Co potěší, není to PG-13, to nám dá najevo hned  úvodní scéna, kde stříká krev z podříznutých achilovek a musím říct, že i ostatní vraždy jsou pěkně krvavé a vrah, který střídá obličeje podle toho, pro koho si zrovna jde, bylo celkem originální a s nikým se moc vyloženě nesral. Atmosféra  tohodle Slasheru se mi líbila, nechybí fájn hudba a kdo mohl být tím vrahem jsem neprokoukl až do samotného závěru. Finále mohlo být trochu intenzivnější a Makani mohla ukázat klidně ty její čokoládové cecky, ale to jen tak bokem. Pivko, popcorn, přátelé, ideální večer. Za mě spokojenost. (933. hodnocení, Full HD, CZ dab.) .. btw, dobrá reklama na Monster, kterej jsem při sledování taky chlastal =) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netflix to poslední dobou rozjíždí ve velkém a své věrné zaplavuje tunou filmů a seriálů nejrůznějších žánrů. Tudíž je jasné, že ani ten hororový tomu nezůstal ušetřen. Na jednu stranu je to dobře, že vzniká spousta nových hororů, ale na tu druhou ani ne polovina z nich stojí opravdu za větší pozornost. A tento film patří do kategorie spíše těch podprůměrných. Slasher coby subžánr mám docela rád, je ovšem potřeba říci, že originalita se z novodobých vyvražďovaček již jaksi vytratila (čest výjimkám) a divák se tak většinou musí spokojit jen s občas kreativními mordy a hromadou již stokrát viděného klišé.    Samozřejmě nesmím zapomenout ani na největší nešvár dnešní zvrácené doby – genderová, multikulturní, sexuální vyváženost. Takže zde nesmí chybět, gay, černoši, potrestání rasistických či homofobních řečí a všudypřítomná láska a rovnoprávnost. Kterou si vrah bere pěkně po svém a své oběti trestá nejen za jejich tajemství, ale i společenské chování. K dobru mu musím přičíst, že nám nabídne několik pěkně krvavých a lehce brutálních scén. I když já bych ocenil té brutality ještě o něco více. Smůlou ovšem je, že pokud se zrovna nevraždí, je ta škvára okolo poněkud nudná. A těch pár srandovních hlášek či momentů už to zase moc nevytrhlo.    Vrah v maskách (tvářích) svých obětí se moc často ve filmech neobjevuje, ale žádná originální myšlenka to taky není. Párkrát už to k vidění bylo jinde. I tak to ale asi bylo taky to jediné, co mě na filmu dokázalo kromě vražd samotných zaujmout. Většina postav tu totiž byla totálně nesympatická, lichá a nezajímavá. Neobměkčila mě ani ta nacistická sbírka v baráku, předělaná na hulení. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tuctová, podpriemerná stredoškolská vyvražďovačka, ktorá sa ubodala do kvalitatívneho suterénu skrz snahu o spoločenskú, genderovú a neviem akú rovnosť. Máte tu k dispozícii partičku v zložení gay, on/ona/ono, černoška, Vaiana, atď. Skvelá ukážka do očí bijúcej zdegenerovanej filmárskej korektnosti, ktorej vznik ocenia jedine tak on/ona/ono organizácie. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na tomto slasheru jde alespoň trochu ocenit, jsou poměrně krvavé a efektní vraždy, kterých ovšem není bohužel příliš, a v některých scénách, zvlášť ze začátku, i funkční napětí, zbytek je ale velká bída, která nemůže oslovit snad ani ty nejzarytější příznivce daného hororového subžánru. Nechci tím tedy úplně napadat přímo tuctovost celého filmu, ale snad jen malý náznak nějaké nápaditosti, či neobvyklosti by se tu také více než hodil, leč nestalo se a prostě v takovém případě mám pocit, že se tvůrci můžou snažit jak chtějí, ale zábavného výsledku prostě nedosáhnou. Ono to ovšem není jen o nenápaditosti a neoriginalitě, ono se zde nepovedlo krom zmiňovaných mordů a chvilkového napětí ani nic dalšího. Postavy jsou silně nezajímavé a jejich herečtí představitelé nevýrazní, atmosféru považuji za nepůsobivou, i přes krátkou stopáž se tu vyskytuje spousta vážně mdlých scén, spád také není žádná hitparáda, no a vrcholem je závěrečné odhalení vraha, které jsem okamžitě zařadil k jedněm z těch vůbec nejslabších a nejprostějších, vrahův důvod mi totiž přišel triviální, hloupý a jeho následné zneškodnění vyloženě trapné. There´s Someone Inside Your House je zkrátka nepovedený a nezábavný horůrek, který tedy sice i přes tu všechnu mou kritiku je snesitelný, na druhou stranu, najít nějaký smysluplný důvod, proč ho vidět, tak ten snad ani neexistuje. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot a Tajemství loňského léta, resp. jejich kombinace se asi nikdy neomrzí a své diváky a divačky si vždy najde. Nejnovější variace od Netflixu ale postrádá napětí, zajímavost a kouzlo originálů. Pointa je naprosto stupidní. Závěrem, kvóty mi zde lezly na nervy ještě více než obvykle, neboť přispěly k mému subjektivnímu zaujetí vůči některým postavám. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama