Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu jak byla jednička úspěšná tak byla jen otázka času kdy bude dvojka.Zábavnější, svižnější a akčnější.Na to jak byla jednička super, tak dvojka je o dost lepší.Velmi propracováné a prostě super.Ztrávil jsem dnes příjemné odpoledne s těmito filmy. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je zatím jediné pokračování,které Pixar udělal(už se ale blíží vlna dalších).A stojí za to.Jednička sice byla o malinko lepší,ale dvojka je taky parádní,jedno z nejlepších pokračování vůbec.Animace je špičková,nové postavy také(Zlatokop je parádní padouch,kovbojka Jesse taky dobrá),tuna filmových odkazů taky potěší.Prostě jedna z těch skvělých pixarovek,tihle chlapc i snad ani neumí zklamat.Tak doufejme,že trojka se taky povede. 90 % ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že si animátoři z Pixaru udržují u svých děl pořád stejnou, vysoko umístěnou kvalitativní laťku. Stejně jako u prvního dílu, i zde je totiž výkladní skříní výborná animace, jež je opět podtržena skvělým příběhem. Výborná práce! „Don't worry, Woody. In just a few hours, you'll be sitting around a campfire with Andy making delicious, hot schmoes.” “Woody once risked his life to save me. I couldn't call myself his friend if I weren't willing to do the same.“ ()

Handle 

všechny recenze uživatele

K Toy Story jsem se dostal až dnes a musím říct, že jsem ani omylem nečekal takovou pecku. Výborná animace, příběh je nádherný, vtipný i dojemný a pro mě osobně je mnohem lepší než v jedničce. Má to opravdu vše, co by měl správný animák mít. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých povestných druhých častí, ktorá je lepšia ako prvá. Vzťahy medzi hračkami odkazy na slávne filmy a tiež na svoju dobu krásna animácia - plná zvratov, akcie a vtipu. Toy Story sú jedna z mála vecí, ktoré keď vidím tak si dokážem spomenúť kedy presne som film videl po prvýkrát. A som rád, že bol Zurg porazený. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

podle některých možná lepší než jednička - to si nemyslím.. jednička u mě o malilinkatý kousek vede a asi to bude hlavně proto, že je to moje srdcová záležitost a jako malý jsem se na ni díval nesčetněkrát, zatímco dvojku jsem viděl jen dvakrát ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dvojka pět neubírá na kvalitě, možná trošku více toho klišé pro děti a méně nápaditých situací. Parta kolem Woodyho je pořád super a nové postavičky opět zapadly. Animace se po pár letech posunula opět někam jinam, až je to neskutečné. Jednička zůstala nepřekonaná.......7/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bavila viac, pretože v nej lepšie fungovalo kúzlo oživlých hračiek. Dvojka mi príde, ako keby bola viac cielená na rodičov, aby sa ani oni v kine nenudili (odkazy na dospelácke filmy, ktoré deti ťažko poberú). Zároveň celá tá dejová linka ohľadne Zlatokopa a jeho party ma nudila. Čo najviac chválim je fakt, že dvojka zavítala do najlogickejšieho miesta, teda do hračkárstva. Tam to sršalo nápadmi (Barbie party a podobne). Nebolo to špatné, stále obstojné v porovnaní s konkurenciou, ale všetko to mestské dobrodružstvo zabilo čaro pôvodnej detskej izby. Stal sa z toho ľahko zameniteľný animák. Do príbehu ľahko zasadíte iné postavy typu zvieratá/príšerky idúce zachraňovať kamaráta zo spárov zberateľa/lovca a vyjde to narovnako. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Krásný film s originálním a silným příběhem. Spolu s prvním Příběhem hraček určil směr tvorby Pixaru kladoucí váhu nejen na precizní technické zpracování, ale i na propracovaný příběh s hlubším poselstvím. Kam se hrabe Shrek. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Dvojka se snaží nabídnout ve všem ještě o trochu víc než jednička. Hračky mají více štěstí, začaly být výchovné a stále stejně zábavné. První díl to nepřekonalo, ale z animáků všeobecně je to jeden z těch nejlepších. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo lepší než jednička a to jsem se ani pořádně nechtěl dívat. Je tu víc vtipu a akce. Prostě dobrý. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O dost lepší jak jednička. Tentokrát se k pěkné animaci přidal i poměrně zajímavý příběh bez hluchých míst, který díky krátké stopáži nestačí nudit. K tomu také více humoru a více popkulturních odkazů. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z animáků keré mali deti velice v oblibě mě se osobně omoho více líbila jednička. Dvojka je více nadupaná moderními věcmi a není tak rodinná a vtipná více se podobá akčnímu zaměření a to na tom sem velice ztrádal. Bohužel mne nenaplnil očekáváním i scénář který byla velice předvídatelný a málo originální. Takže v celku zklamání. Zlatý John Lasseter, kdyby to vzal do rukou on bylo by to jistě lepší. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Medzinárodne milované rozprávky o hračkách. Skvelý príbeh aj tentokrát, zaujímavá akcia, posolstvo, proste pre deti výborná rozprávka s peknou hudbou, len škoda, že sa stala tak komerčnou záležitosťou. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Nevím, co má dvojka co dočinění s jedničkou :) Absolutní ptákovina, které se ale musíte stejně smát. Navíc nově přidaná panenka Barbie byla dost děsivá a z přechodu přes ulici se stal akční film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedno z najlepších pokračovaní v histórii filmu, a to myslím všeobecne, nielen animovaného. Čo ku tomu tak ešte dodať? Jednoducho GENIÁLNE! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené pokračování skvělého prvního dílu. Dvojka v podstatě vybírá vše dobré ze svého předchůdce a přidává trochu dospělejšího humoru a pop-kulturních odkazů. Přecijen ale na mě více funguje prvotina, možná svou nevinností, která už hold více akčnější dvojka nemá. Přesto film, který můžu v jakékoliv době... To infinity, and beyond! ()

Reklama

Reklama