Reklama

Reklama

Za rozbřesku

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrají:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(více)

Recenze (107)

Matty 

všechny recenze uživatele

Taky máte někdy po probuzení nepříjemný pocit, že tenhle den už jste zažili a nechcete jej zažít znovu? Co teprve, když nejde jenom o pocit, nýbrž o nevyvratitelný fakt… Oblíbený námět komedií (Na Hromnice o den více, 50x a stále poprvé) se konečně někdo rozhodl přetavit do vážnější formy a to rovnou formy několikadílného seriálu. Zde je zakopán nejsmradlavější z tlejících psů – příliš mnoho epizod. Během těch prvních mi dělala problém orientace v tom množství postav a jejich úmyslů, nemluvě o nejasnosti zcela elementárních otázek (proč? kdo? jak „to“ celé funguje?). S postupem času se věci stávaly jasnějšími, motivace postav srozumitelnější a když to vypadalo, že přijde nějaké zásadní odhalení, scénář jenom vyvrhl další zbytečnou podzápletku, aby tím uměle natáhnul délku. Co naštve nejvíc – i kdyby tvůrci měli připravenou nějakou definitivní odpověď, kvůli nízké sledovanosti ve Státech nám zůstane navždy utajená. Kdyby se více soustředili na ústřední zápletku a zbytečně ji nevětvili, mohl by z Day Breaku být přinejmenším menší a trochu koktavější brácha Prison Breaku. 65% ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

4,5 * ..dobře promyšlená detektivní "rozplejtačka", jenž má v sobě trochu toho mysteriózního feelingu, kterej je teďka moderní (viz lost, apod.) - ale ve svý podstatě je to klasická detektivka - jeden dobrej polda a všichni ostatní sou prohnilý a zkorumpovaný. Jedna série bohatě stačí - takže díky za podívanou! ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavě udělanej seriál, ve kterém se opakuje jeden a ten samý den pořád dokola a my se společně s hrdinou koukáme stále hlouběji a hlouběji do příběhu. Z pouhého obvinění z vraždy se propracuje hlavní hrdina až na tak obsáhlou konspirační teorii, která sahá k hlavounům města, ale i jeho otci. Musí patrat a dávat dohromady informace, aby sám sebe, ale také své nejbližší ochránil. Potěšili role povědomých tváří - Adam Baldwin (Chuck), Ian Antony Dale (Tekken), Nestor Carbonell (Ztraceni) nebo Peyton List (Flashforward). Trošku mi neseděla Moon Bloodgood se kterou jsem měl problém i v Cestovateli. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"DECISION - CONSEQUENCE" ------------ Zaujímavý seriál, ktorý si pamätám ešte z roku 2011 vďaka hláške z televíznej upútavky - "Ráno sa zobudím a je ten istý prašivý deň.". Day Break okrem svojho základného námetu časových hrátok a pomerne kreatívneho scenára nemá čo iné ponúknuť. Navyše, to spiknutie bolo až moc veľké na to, aby bolo aspoň trochu uveriteľné, ale čo tam po uveriteľnosti, keď sa nachádzame v časovej slučke, všakže? Aj keď to nostalgia chce podržať na štyroch hviezdach, nedá sa. Veľmi slabá produkcia. Tri hviezdičky budú akurát. ()

Dohaja 

všechny recenze uživatele

Detektív Brett Hopper je krivo obvinený z vraždy sudcu Alberta Garzu, a tu sa to začína nepride druhý ďeň ale prežíva stále ten istý znovu a znovu dookola až kým nepríde tomu všetkému na koreň a všetko sa skončí objasnením vraždy. Je to jedinečné dielo, ktoré má veľký potenciál veľmi ma mrzí že nezožalo väčší úspech ako iné možno aj biednejšie seriály lebo na toto sa oplatí pozerať. Videl som ho už 3-krát a stále ma neomrzel a môžem ho pozerať znovu a znovu dokola. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama