Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letecký inženýr a majitel prosperující firmy Ted Crawford sleduje manželku Jennifer při schůzce s milencem. Když se žena později vrátí domů, Ted ji obejme, řekne jí, že ji miluje, a pak ji střelí do hlavy. Pečlivě zahladí stopy, vykoupe se a spálí své šaty. Mezitím dorazí policie. Ted pustí do domu pouze poručíka Roba Nunallyho a bez váhání se mu k vraždě přizná. Šokovaný detektiv pozná, že střelená je jeho milenka. Zatímco policie Teda zatýká, přivolaný lékař zjistí, že Jennifer ještě žije. Má však nevratně poškozený mozek, z bezvědomí se nikdy neprobere. Případem je pověřen ambiciózní mladý žalobce Willy Beachum, který zatím všechny případy vyhrál. Má vražednou zbraň i doznání. Zdánlivě jednoduchý případ se zkomplikuje, když Ted prohlásí, že je nevinen, a vzdá se obhájce. Vzápětí detektiv Flores oznámí, že Tedova pistole není vražednou zbraní. K dalšímu dramatickému zvratu dojde, když Ted prozradí, že detektiv byl milencem jeho ženy a on se přiznal jen proto, že se bál o život. Soudkyně je nucena výpověď označit za vynucenou, a tedy neplatnou. Na Willyho se zlobí nadřízený, protože se na případ špatně připravil. Zdá se, že Ted má jednání pevně v rukou a dosáhne osvobozujícího rozsudku... (TV Nova)

(více)

Recenze (585)

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

Solidní soudní sračka. Zástup náctiletých nanynek opět musely měnit při sledování několikrát spodní prádlo z božského Ryana, ale kupodivu tam nebyl za totálního blba, který bude akorát stínovat Hopkinsovi. Své role se zhostil dobře se zarputilostí buldoga švihnutého se Supermanem se vydal na zteč obhajovat majetné a podvádějící manželky. Anthony s vizáží bodrého strejdy dělá celému tomuhle kusu tu pravou show. Škoda blbých happy endů, přál jsem mu, aby mu to prošlo. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, mam z toho dost smíšený pocity, Je to typ filmu, který mmám hodně rád, nicméně mi nepřišel tolik kvalitní, já totiž nevím, co mě na tomto filmu přitáhlo, asi ta atmosféra, ale já jsem chvílema nemohl odtrhnout zrak od obrazovky. Je v tom nějaký fígl asi ale já tomumusím dát 4* ()

Prusovka 

všechny recenze uživatele

Luxusní film, kde se setkávají dvě inteligence, které dělí nejen generace. BRAVO mistr Hopkins!!!! SVĚLE sladký Ryan. ;-) Film nepostrádal logiku, příběh, nápad a smysl! Velmi hodnotná podívaná! Musím však souhlasit s "Lima" - naprosto zbytečná postava byla Ryanova šéfka! Ne každý film musí být přeci kořeněn sexem! ()

raru 

všechny recenze uživatele

Po istom čase som si to pozrel znovu,hodnotenie to isté,ale podľa môjho názoru najlepší filmový výkon Ryana Goslinga.Všetky jeho ďalšie ospevované úlohy už nedosiahli kvality tohto filmu. ()

Signore 

všechny recenze uživatele

Thriller-soudní drama s originální premisou, dosahující svých vrcholů kdykoliv mají oba protagonisté společnou scénu. Za mě velmi slušných 8/10. ()

Jarray 

všechny recenze uživatele

Miluju příběhy, ve kterých je skvěle propracovaný děj a pachatel je vždy o krok napřed před vyšetřovateli, čehož jsme se dočkali ve znamenité míře. V kombinaci se skvělými hereckými výkony jsme byli svědky velmi kvalitní podívané ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tahle role Hopkinsovi sedla jak ulitá, takový inteligentní starý děda, který se skrytě vysmívá spravedlnosti. Plusové body také přidalo to, že můj přechytralý táta u filmu neodhadl styl vyvrcholení až do chvíle výměny telefonů, což je na jeho poměry docela pozdě. Žádnou faktickou chybu jsem asi nenašel, takže za mě super film, od kterého se nedá odejít... 5* ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele

Ryan Gosling a Hopkins samozřejmě nemohli zklamat, tihle herci fakt horko-těžko zklamou. Spíš co mi podlamovalo nohy při cestě tímto filmem byly pasáže kdy jsem vnímal, že se děj nesune, žádný další rozuzlení a moc se to táhne. TO JE ALE JEN DOJEM který na konci VYMIZÍ. Popravdě případ je to zajímavý ale ne natolik aby trumfnul face to face Goslinga a Hopkinse, zejména v poslední scéně kdy jsem měl dojem že sleduju Sherlocka a Moriartyho na střeše v Londýně. NEUVĚŘITELNÉ, rozhodně bych si přál více detektivek s Goslingem protože ten to sakra umí. ()

Rebel24 

všechny recenze uživatele

Z prostredia súdnej drámy ci thrilleru už dnes vzniká pomerne málo kvalitných filmov (naposledy Chicago 7 od Sorkina ci Sudca z roku 2014) pričom tento žáner pokiaľ ma silný scenár a ústredné postavy sú zaujímavé charaktery, tak vždy ide o precízny zážitok. Thriller Fracture z roku 2007 je veľmi kvalitný a ma ťahúňa v top forme. Anthony Hopkins si strihol ďalšieho geniálneho psychopata a opäť s prehľadom. Film viazne jedine v scénach kde on nie je, no spätne prináša jednu z prvých rolí, ktore stvárnil vtedy bažant Ryan Gosling. 87% ()

Lillian 

všechny recenze uživatele

Ach,jo zase ten PAN Hopkins.Herec,kterému se i přes jeho věk stále málo kdo vyrovná.Pravdou je,že si v této roli znovu po dlouhé době vychutnal něco s "ďábelské" psychologie Hanibala.Velmy dobrá hra kočky s myší,při které skvěle sekunduje R.Goslyng.Určitě ne originální,ale výborně zahrané.4*je za ten konec.Věřím tomu,že kdyby se našel významnější producent:) a tudíž i populárnější jméno režiséra,bylo by zaděláno minimálně na dvě nominace sošek,kterými se většinou řídí recenze na CSFD.Jistě nic moc překvapivé,nic moc originální,ale výborně zahrané. ()

lemrousek 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na slušně rozehranou hru, která se ale zbytečně tříštila nezajímavými vedlejšími příběhy (viz Niki - jak už tady někdo psal) PS zkoukli jste na DVD bonusy? Jsou tam nepoužité erotické scény :) ()

Reklama

Reklama