Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Doposud největší porce Rockova herectví. A doteď to zdaleka nebylo tak osobité. The Rock se z akčního hrdiny vybarvil jako sympatický komik a bohužel mu to s neodolatelným americkým úsměvem sedí víc. Tak nevím, jestli se mám definitivně vzdát svých nadějí, že z něj bude nová akční ikona... A i kdyby, jak říkám v Game Plan mě fakt překvapil. Takhle pohodovou a nenáročnou komedii jsem už dlouho neviděl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro individua, která každým gestem dávají najevo, že jsou hezčí, bohatší a důležitější než já. Proto jsem se spokojeně nechal ozářit nevkusně bílým chrupem fotbalového krále, potěšit upřímnou bezcitností jeho manažérky a nakonec jsem přežil i roztomilost jeho dcery. Plán hry je sice jen megamixem všech známých klišé sportovních a rodinných snímků, ale The Rock se do svých břišních svalů zahleděl tak láskyplně, že mne to snad i bavilo. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Slovo směšný ve filmu zazní alespoň desetkrát, ale sám o sobě takový není! Sice je to katastrofálně napsáno, jedno klišé za druhým, ale Johnson je docela obstojný herec, příjemný a narcistického fotbalistu zvládnul perfektně, a toho ať se drží, takových popkornových filmů. Za to jeho dcera, ta mi byla krajně nesympatická a otravná, její hloupé obličeje a grimasy mi totáloně vadily! Ale zase to bylo poměrně sympaticky natočeno, žádné fekálnosti, takový příběh pro celou rodinu, který vlastně nikoho neosloví ani neurazí. Slabé tři hvězdičky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná komédia s Rockom, perfektné protiklady Obor vs malá princezná. Toto sa podarilo. Po niekoľkoročnom opätovnom zhliadnutí spolu so šesťročnou dcérkou musím dodať, že to, čo bolo vtedy pre mňa len príjemnou komédiou, má teraz pre mňa aj veľké srdce a je mi jedno nakoľko prvoplánové a umelé. Má to myšlienku a prezentuje to všetko, čo by si rodič, nech je akýkoľvek, mal uvedomiť pri svojom dieťati. Takéto filmy môžem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Aby psa prinútili olízať ruku Dwayna Johnsona, pokryli ju zmesou tuniaka a iných potravín. (Zeker)
  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)
  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)

Reklama

Reklama