Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 1

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Recenze (487)

Figu 

všechny recenze uživatele

Spousty, ale opravdu spousty známých ksichtů se objevilo 14.2.2010 před kamerou Garryho Marshalla! Návaznost a propletenost těchto několika úsměvných příběhů dává samozřejmě nějvětší kouzlo této love story, nicméně nejsem typ člověka, který toto umí ocenit! Ashton Kutcher, jeden z nejslizu, překvapivě sympatický, naopak modrooký slizáček Bradley Cooper zapadl a přidal se do kolonky, kam ho řadím od prvopočátku a to na sever za značku Teplice, k národu homosexuality a tepelných spotřebičů... 55% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Kedy ak nie dnes? :-) Čo iného možno očakávať od romantickej komédie, ktorej dej sa odohráva na Valentína❤? Jasné, že to musí byť "presladené", tým reagujem vlastne na väčšinu komentárov, ktorú som si prešla. Áno, máme tu zaláskované vzťahy, ruže, čokoládu, veľkého plyšáka Taylor Swift, ale aj zlomené srdcia, sklamania a zopár prekvapení. K istému nemenovanému britskému filmu😁by som Valentine's Day🌹neprirovnávala, beriem ho ako film Garryho Marshalla and that's it. Úprimne povedané, mne sa to páčilo, na Valentína ako stvorené a nenudila som sa ani pri druhom vzhliadnutí (po viac ako 10 rokoch). Hollywoodské hviezdne obsadenie je veľký bonus, moji obľúbenci tu majú hojné zastúpenie. Takou čerešničkou na torte je Taylor Swift, vďaka ktorej aj soundtrack je veľmi fajn. Najviac ma bavila učiteľka Jennifer Garner a tiež aj "I hate Valentine's" Jessica Biel, najmenej Anne Hathaway a jej frajer, tie trapné telefonáty sa mi do romantickej komédie nehodili. Mám veľmi rada Bradleyho Coopera, len škoda, že spolu s Juliou Roberts dostali tak málo priestoru. Našla som aj jednu nezrovnalosť alebo to možno bola len moja nepozornosť, neviem. Jennifer Garner odletela do SF a zrazu bola zase v LA? Alebo neodletela? No fakt neviem🤔. Gary Marschall nakrútil len jeden kultový film, ale ani jeho ďalšie romantické filmy nie sú na zahodenie. Brala by som kľudne aj ďalšie holidays, no okrem New Year's Eve a Mother's Day ich už viac nestihol natočiť. 60% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Garrry prostě neumí. Těšil jsem se, že uvidím něco jako láska nebeská 2, bohužel ani zdaleka. Trailer napěchovali opravdu tím absolutně nejlepším, přidali hudbu, která doplňovala atmosféru, a sbohem. Film je pomalý, "komedie" moc neplatí, jelikož jsem se zasmál asi třikrát, hudba taky není nic extra. Takže - Love Actually 2? Ani náhodou. UPDATE 24.4.2011 - Bohužel ani reprojekce nezměnila můj názor na film. Škoda, mělo to na víc. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Škoda. Očekávání bylo velké, výsledek slabý. Příliš velké množství dějových linií, které pak zákonitě nemohou dostat potřebný prostor. To zamrzí zejména u dvojice v letadle, naopak problémy Ashtona Kutchera se klidně mohly zkrátit. Ono se nestačí jen inspirovat v Británii, to se také musí umět. Navíc cukru je až příliš a humoru málo. Nicméně za tu jednu až ironickou scénu, kdy si Lautner opět svléká tričko, přivřu očka. Jen se nedokážu ubránit pocitu promarněné příležitosti. Valentýn je vděčný terč vtípků, ale Američani si svou komerční dojnici budou chránit záplavou "krásných citů" až do sladkého konce. Chudáci partneři, kteří na tohle byli dovlečeni svými romanticky naladěnými slečnami. ()

Tomik12345 

všechny recenze uživatele

Jestli v tomto snímku hledáte něco podobného jako je například Láska nebeská, tvrdě narazíte. Film to ve své podstatě není špatný, ale v některých okamžicích je opravdu velmi přitažený za vlasy. Celkový dojem se mi jeví jako velmi přeslazené dílko bez většího nápadu, hereckých výkonů a složení hereckého portfolia také není zrovna dvakrát super. Navíc osobně nemám rád všechnu tu mánii a nucení okolo Valentýna. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Existuje spousta filmu, který mají děj právě na sv.Valentýna a tenhle patří mezi ty nejpovedenější a nejlepší. Není to jen díky skvělému hereckému obsazení, které je vážně kvalitní, ale také kvůli těm různým příběhům, které se navzájem propojují. Je to vtipné, milé, hezké. Na sv.Valentýna originální film. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Lidé si tento film budou pamatovat hlavně kvůli tomu, že se Taylor Lautner, vlkodlačí naháč ze Stmívání, odmítá veřejně obnažovat. Jinak je to asi film opravdu vhodný na zabití valentýnského odpoledne. Je scenáristicky i režijně koncipován tak, aby se líbil všem, aby si v tom každý našel to svoje, aby nikdo neodcházel zklamán, a protože to bylo přibližně deset příběhů, byly velmi jednoduchou variací na klasické motivy lásky. Žádná dobrá duše nesmí skončit ublíženě, jenom jeden, dva bídáci, kteří se skutečné lásce zpronevěří, skončí sami. Jak hrozivý trest. ()

Džef! 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem směsici příběhů, které by se mi míhaly před očima a já bych na ně koukal a neviděl v nich žádnou souvislost. Mýlil jsem se, příběhy do sebe přesně zapadaly... Všichni tvrdí, že obsadit tolik herců bylo zbytečné, ale kdyby tam nějací chyběli, tak by to asi nemělo "grády." Tento film mě tak udivil, že jsem mu prostě musel dát 7/10 ()

carly 

všechny recenze uživatele

Love Actually made in USA to nie je ani omylom. ale je to Garry Marshall akého ho poznám a mám rada. príjemný a zábavný filmík, ktorý v podstate ubehol ako voda. aj keď najviac sa im asi vydarili záverečné titulky. páčla sa mi postava Ashtona Kutchera, ako bola napísaná aj zahraná. a taktiež Jennifer mu veľmi dobre sekundovala. prekvapivo som si veľmi užila Jessicu Biel a tiež sa mi páčil Jamie Foxx a ich I will survive :) Patrick Dempsey toľko žongľoval, až mu všetky tie jablká a pomaranče popadali. Hectora Elizonda a Shirley MacLaine milujem vždy a všade a tu ešte o trochu viac. milý bol príbeh Anne Hathaway a Tophera Grace - taký bláznivo uveriteľný. tak úplne som nepochopila, čo presne tam robila Jessica Alba, ale budiž. malého chlapca som si užila ani nie tak kvôli príbehu ako skôr vďaka výkonu. Eric Dane a Bradley Cooper - niečo som vedela, ale aj tak to bolo milé a prekvapivé. u Julie som si do poslednej chvíle nebola istá, o čo pôjde. ale rozuzlenie bolo tak akurát. no a Queen Latifah, tak na ňu nemám slov. a tie, čo by som našla by boli plné obdivu. a aj keď Georga Lopeza nepoznám, tu bol ako BFF dokonalý. 2 príbehy, ktoré by mi tam vôbec nechýbali, boli zamilovaní teenageri. napriek tomu, že scénka nahý Alex a pani S. bola neuveriteľne vtipná, úplne by stačilo, ak by Emma iba hrala pestúnku a Taylor na druhú by sa tam vôbec neobjavili. aj keď Taylor S. hrala vymletú blondínu skvele, Taylorovi L. by som v prvom rade odporučila hodiny herectva. aj keď je fakt, že najviac som sa v kine smila na jeho priznaní, že sa nerád vyzlieka na verejnosti. asi ako jediná. no a ešte tam bol Larry Miller :D ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Srovnávání s Láskou nebeskou na místě. Oba filmy jsou o tom samém a každý to podává jinak. Příběhy jsou tentokrát uvěřitelné (narozdíl od jiných romantických komedií) a herci taktéž odehrávají své role skvěle (Bates, Kutcher, Latifah aj.). Několik překvapení a mixů ve vztazích, které se ke konci vyvinou jsou skousnutelné. Spousta postav odkazuje na své předešlé role (Grace - 70´show, Lautner - Twilight) a potěší i rolička zpěvačky Taylor Swift, která si ve filmu i zazpívala, resp. její song je ústředním motivem filmu. Líbilo se mi to stejně jako Láska nebeská, protože tyhle romantické cajdáky jsou buď příšerné nebo ucházející a tenhle jako jediný s LN ve mě nevzbudil ten zvláštní pocit odporu. Alespoň co si vzpomínám. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Americká napodobenina Lásky nebeské. Ono se to ale pánům američanům moc nepovedlo. První krok, nabereme nejlepší americké herce a poskládáme je do párů, v pořádku. Druhý krok, stanovíme start a cíl a oni už se tam nějak dobelhají, tady už je to špatné. Je asi pravda, že když tuhle hromádku nejlepších herců USA postavíte někde bez režiséra a scénáristy jen tak před kameru, tak se vám o tu jednodenní srandu postarají. V tomhle případě to tak opravdu vypadá. Prostě mi tu chybí nějaký propracovaný děj, nebo vůbec nějaká změna, ne že bych věděl jak to celé skončí, ale spíš jsem celou dobu doufal, že to bude alespoň trošku složitější. Jednoduše od tohoto elitního uskupení jsem čekal něco víc. Ke všemu je zde tolik herců, že každý nedostal dostatek prostoru. Na druhou stranu, herecké výkony nezklamaly, což snad v těchto případech ani nejde, jsou to všechno milé a hezké tvářičky na které se zase někdy rád podívám. Občas se tu objeví vtipné situace a dokonce nějaké překvápka. Velmi lehký nadprůměr. PS: Nějak jsem nepochopil, proč s každým Emma R. rozebírá první sex, vy jo:)? ... 20.2.2014 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nijak výrazně neuznávám tento potrhlý a američany hodně zbožňovaný svátek, jenže filmu Na sv. Valentýna nemůžete upřít, že sice vzdáleně, ale připomíná legendární slaďárnu Láska nebeská a že je v poslední době z těch filmů, kde se slepují osudy jednotlivých lidí do jednoho velkého celku, špičkou. Spousta hereckých hvězd ve spojení s režisérem takových kultů jako je Pretty woman nebo Ženich na útěku. To prostě nemohlo dopadnout špatně. Nejsem žádným velkým obdivovatelem romantických komedií ani zámořského naturelu, ale tenhle film mě prostě bavil. Hodně mi připomínal film Až tak moc tě nežere, ale to asi tím obsazením sličných dam. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Ani já se neubráním srovnání se snímkem Love Actually, ačkoliv se mnou mnozí nebudou souhlasit. Inspirace tímto filmem je však alespoň podle mého názoru do očí bijící. Narozdíl od většiny, ale musím říct, že mě se Valentyne's day líbil mnohem víc. Málokterý film mě dokáže upřímně rozesmát a v tomto roce (2010) se to podařilo už dvěma a to je teprve únor. :) (ten druhý je It's complicated) Nevím jestli se mi nová tvorba začíná trefovat do vkusu nebo stárnu :), každopádně u Valentyne's day jsem se pobavila, lehce dojala a odcházela se skvělou náladou, skvělým pocitem a obrovským úsměvem. :) And Vladimir forever :D ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Perfektní složení hereckých legend. To se jen tak nevidí! Krásná hudba, žádný stres, vtipů hafo, zakončení perfektní. Takový odpočinkový film na večer na který asi po čase zapomenu, ale stojí za to ho vidět. Ani se nedá rozhodnout kdo byl ve filmu nejlepší. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že mě jako milovníka romantických filmů tento film doslova ohromí, ale nestalo se tak. Jo, bylo skvěle zpracované propojejí všech příběhů a byli zde herci, které naprosto miluju, ale bohužel není to film, který bych si úplně zamilovala. Je mi to líto, ale to se prostě stává. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Jediný příběh, který mnou aspoň trochu pohnul, byl příběh Julie Roberts. OK, možná trochu i Bradleyho Coopera. Jinak vata, vata, nuda, neinvenční šeď a trapná snaha přiblížit se Love Actually. (Nepodařilo se.) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční a klasická romantická komedie originální snad jen v tom, že nesledujeme jeden příběh a dva hrdiny, ale více příběhů se spoustou hereckých hvězd. Žádné drama nehrozí, film jede ve zcela zajetých a očekávaných kolejích. Romantická jednohubka pro večerní bezduché potěšení. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Kýč, cukr, kýč, cukr a zase kýč, přesto to bylo pořád na tři hvězdy. U scény se žlutou kytkou se mi ale obrátil žauldek - hvězda dolů. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská po americku. Vánoce nahradil Valentýn a vtip lehké melodramatično, ale pořád je to příjemný film. Dokonce i pro toho, kdo ze svátku zamilovaných dostává každoročně kopřivku. ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama