Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Samozrejme je to úplná blbosť, ale tak neskutočne vtipná, zvrátená, krvavá, brutálna, originálna, šialená a výborne natočená, že ju musím pochváliť. Ináč mi to trocha pripomenulo tohtoročný kraťas Brutal Relax, a tomu som dal plný počet. Hviezdičku strhávam za prvú nudnejšiu polhodinu. Ale ten masaker v druhej polovici, to bolo niečo neskutočné! Jednoducho vydarená krvavá jazda. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná šílenost, která mohla být dokonalá, ale bohužel zůstala jen někde na půl cesty. Obsazení je dost bída, ty muzikálové scény bych úplně vypustil, místy je to dost nudné nebo pro změnu krajně nechutné, a ne vše mi tam přišlo vtipné. Na druhou stranu - hromada scén tam je zcela geniálních a málem jsem u toho umřel smíchy. Už pro tu neskutečnou srandu bych tomu filmu hodně věcí odpustil, jen tu nudu prostě ně, takže za mě nakonec spíš jen průměrný, či spíše rozporuplný dojem. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman si dělá totální prdel úplně, ale úplně ze všeho! Je to nekorektní, zvrhlé, úchylné, zkrátka učebnice a bible TROMY! Navíc si zahrál i jednu roličku, kde vystrkuje na diváka holou řiť. Je to borec! Poultygeist je asi nejkrvavějším a nejnákladnějším filmem společnost Tromy, kde se dějí věci, které jen tak v jiných filmech NIKDY neuvidíte. A navíc je to muzikál! TROMA RULES!!!!! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film všech dob!!! Néé, to si samozřejmě dělám srandu:-) o nic jiného taky u Tromy nejde, zvlášť pod režijí otce oblíbené společnosti Lloyda Kaufmana. Poultrygeist je jeden z TOP troma movies, po Terror firmeru jsem nečekal, že vyprodukují ještě něco úchylnějšího, do této doby jsem netušil, že něco jako Poultrygeist někdo může natočit. Absurdita snímku je tak dokonalá, že to ani není možné... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

"That chicken has declared jihad on us all!" Dlouho jsem se filmu vyhýbal, ale řekl jsem si, že mu nakonec šanci dám. Je to Ultra brutální WTF úlet od Tromy, který je za hranicí běžného diváckého vkusu, tady se opravdu dá pochopit plný počet i odpad, ale ikdyž je to v jádru stupidní kravina, tak tvůrci, kteří film vymysleli rozhodně hloupí nejsou. Ten námět je hodně originální, dialogy byly překvapivě super a ty všelijaké nekorektní narážky a odkazy na starší horory byly podány pečlivě, že talent a láska k žánru tam rozhodně cítit jde. 65% je na takový druh filmu opravdu pěkný nadprůměr. Prvních 40 minut mi připomínalo buranské americké komedie 20 let zpět, kde jsem se opravdu slušně nasmál, a jakmile začne Zombie-Chicken masakr, tak je to slušný gore zvěrstvo, kde se dějí takový věci, co jsem jinde ještě neviděl ( tady stříkají všelijaký různý tekutiny od krve,slizu,hoven,zvratek!), film se nebojí nahoty, tolik koziček v dnešních hororech už neuvidíte.Ten film je víceméně satirou a bere si na paškál fastfood řetězce, lesbičky, tlusťochy, vegetariány,velké korporáty, filmová klišé, mexikáncea muslimy ( ta arabka v džihábu mě fakt dostávala do kolen!!). K mému překvapení i ty zvrácené muzikálové čísla měly zajímavé texty, které se rýmovaly, to prostě blbec nedokáže vymyslet. Je to tak dokonale zvrácené, nekorektní a brutální, že si to mé srdce získalo. Ps- Odkazy nejvíc potěší na Day of the Dead,Aliens,The Thing, Braindead. 80% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama